- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
Günaydin kizlar
Günün sporu
Ip atlama. Ipi olmayan da atlaya bilir
Ben senden çok umutluyumGünaydın kızlar
Cuma: 70,1
Pzt:70,5
Hafta sonu yediğim kaçamaklar bugün beni tırmalar
İnşallah canım. Ceydanın dediği gibi çk fazla kaçamak yapmasamda hafta sonu + çıkıyorum oysa dün -100 grdı. Bu hafta da asılırız proteine kabağa napalımBen senden çok umutluyum
Bana güzel kilolar vereceksin gibi geliyor
Kabak kabak :)İnşallah canım. Ceydanın dediği gibi çk fazla kaçamak yapmasamda hafta sonu + çıkıyorum oysa dün -100 grdı. Bu hafta da asılırız proteine kabağa napalım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
B Beklenen2 | |||||||
@Derya_the_queen | |||||||
| |||||||
| ODUL | 30M | 10DK A | ||||
| ODUL | ||||||
| |||||||
M MaviFeslegen | 10DK A | ||||||
| ODUL | 30M | |||||
| |||||||
@BlueSkyyyy | ODUL | ||||||
M minimalce_ | ODUL | ||||||
| ODUL | ||||||
| ODUL | ||||||
| |||||||
| |||||||
B barga | |||||||
| ODUL 30M | 30M | |||||
| ODUL | 10DK A | |||||
| ODUL SPOR? | 10DK A | |||||
| 30M |
Emeklerine saglik kaptanim.
Tansuuuu hemen o artilar gitmeli , bugun hafif beslen, hareketli gecir gunu canim..
günaydıın, şahanesin <3
bende de benzer:
cuma: 79.4
bugün: 79.1
fark: 0.3
Canim bu hafta yarisimiz var, elimizden geleninde fazlasini yapalim, toparlayacagina guveniyorum...Bekledigim gibi bugün tarti + gösterdi ama cumaya kadar toparlanicak sorun yok
Gecen cuma 91.9
Bugün 92.5
Fark +600
Milana firuze
Canim menu tablomuzda da goruyorsun 3 gundur kacamaklarin var, bu hafta listeye gireceksin, takimimizin yarisi var, bugunden itibaren ekstra dikkat..Günaydın kızlar
Gunaydin guzel arkadaslarim, mutlu bir yeni hafta diliyorum hepinize..
Ac karnina tartilip, kontrol amacli kilo bildirimi yapmayi unutmayin...
Bugunden itibaren menulerimiz kacamaksiz, egzersizlerimiz tam bir sekilde ,cumaya kadar disimizi sIkiyoruz..
Benim icin uyku vakti, sabaha gorusmek dilegiyle.
Anladim canim sorun yokCocuklar 5ay sonra anneannede biraz fazla kalinca burda yatmak istediler. Pek bakmadim sarj bitmesin diye :)
Ah pazartesi ah Allahtan pazartesi baslamiyoruz tartiyaBekledigim gibi bugün tarti + gösterdi ama cumaya kadar toparlanicak sorun yok
Gecen cuma 91.9
Bugün 92.5
Fark +600
Milana firuze
Günaydın kızlar
Kaptanim mekigi degistirsek cekemiyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 @Derya_the_queen hnd_ aydingelini ODUL 30M 10DK A esmeriiim ODUL SPOR? Arrietty_ 30M M MaviFeslegen 10DK A Birgaripanne ODUL 30M JaneRizzoli @BlueSkyyyy ODUL M minimalce_ ODUL 10DK DANS Melegimkorusun ODUL Aomine Daiki ODUL cokofesttt Milana firuze B barga 30M Hyperborea17 ODUL 30M 30M MUAF Melek Ada ODUL 10DK A bnnu ODUL SPOR? 10DK A matilda34 30M
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Hos geldin canim ben kaptan yardimcisi tansuu4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Mor Vampirella
İsim (İsteğe Bağlı ): x
Mesleginiz: Ebe
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: Amasya
Boyunuz : 155
Kilonuz: 72.2
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Düzensiz yemek, verilen kiloyu koruyamamak, abur cubur tüketmek... uzayıp gidecek genel geçer sebebpler. Demir eksikliği dışında sağlık problemim yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlık için daha rahat nefes alabilmek ve ilerdeki gebeliklerimde sorun yaşamamak için. Ikinci sebep ise bende denemeden pantolon alabilmek denemeden elbise alabilmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet daha önce 10. Takimda yarıştım ve mezun oldum daha sonra 12. Takimdaydim fakat takım kapandı ve başka bir takıma geçmedim. Şimdi yine zayıflama topiklerindeyim ..
Daha onceden alismisligin varsaHerkrse merhaba ilk sayfayı okudum onun dışındaki takım kurallarına da zamanla alışırımYawrukush temmuzda nikahim var kisa bir tatil yapacağım o yüzden takıma hemen girmek değilde 1 ay falan denemede kalmak ama sizden de kopmamak istiyorum. Bu pazartesi kilom 72.2 geldi
HoşbuldumHos geldin canim ben kaptan yardimcisi tansuu
Daha onceden alismisligin varsa
cuma gunleri fotolu tarti
Aksamlari menu spor paylasimi
Su kac litre ve katilmak istersen es listemiz var sorumlu oldugun bir kisi ve seninde sorumlulugunu alan bir kisi karsulikli menulere yorum yapabilursin
Tamam canim gecmise bak kilo bildirimi yaparken de etiket yapiyorsunHoşbuldumHiç tartı fotosu atmadım uygulamadan foto yüklenmiyor diye ama atarım web'den girip es listesine de bir bakayım çözümleyim o zaman belirtirim girme isteğimi genel olarak menüleri yorumlarım ama
Biraz gezeyim sayfayıTamam canim gecmise bak kilo bildirimi yaparken de etiket yapiyorsun
Evet kötü bir gün olmuş canım özge 10dk adımlama cezası vermiş Bugünün sporu ip atlama ya ben ekstra 100 ip atlama cezası verdim canımKahvaltı
2 dilim.ezine 1 dilim kaşar
Salatalık
1 dilim.ekmek
Ara diyecem.ama baya kaloridiydi
Bici bici bir kase ama bicisinden yemedim
Kavun karpuz
Akşam
Yemişli pirinç pilavı
Bamya
Bir kaç kaşık rus salatası
sanirim kendimi sofradaki ana kaptırdım. Kalkarken eyvah ben diyetteydim dedim
Su 2 buçuk
Spor verilen hareketlerden 20 ser tekrar
Melegimkorusun
Teşekkür ederim Kaptanım :) Sınavım iyi geçti. Fransız dili ve edebiyatı okumak istiyorum. Heyecanla bekliyorum bakalım kazanmama yetecek mi netlerim.Cok guzel bir ilk gun menusu olmus Handecim, suyunda guzel , 2 ltnin altina dusme canim.
Sinavin nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?