Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin güzel bir hafta olsun insallah
Asiri yogun bir haftasonu sonrasi bu haftaya yorgun basliyorum ama motivasyonu kaybetmek yok

Dün menüm
16:25 cay + biberli mantarli 2 yumurtali omlet, üstüne biraz mozzarella / 10 zeytin / 3-4 kasik yogurt ve 2 ck recel

18:00 sütlü kahve + 2 kuru kayisi

2 litre su, spor yok bacaklarim hamlamis dügünden Milana firuze

Günaydin kizlar

Günün sporu
Ip atlama. Ipi olmayan da atlaya bilir

Kusura bakma canim sporlara katilamadim ama bugünden sonra dikkat edicem mutlaka :)

İnşallah canım. Ceydanın dediği gibi çk fazla kaçamak yapmasamda hafta sonu + çıkıyorum oysa dün -100 grdı. Bu hafta da asılırız proteine kabağa napalım
Kabak kabak :)
Ben bugün kabak yiyeceğim yine
Farklı bir tarifle :)
Paylaşırım burda da.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2
@Derya_the_queen
hnd_
aydingelini ODUL 30M 10DK A
esmeriiim ODUL SPOR?
Arrietty_ 30M
M MaviFeslegen 10DK A
Birgaripanne ODUL 30M
JaneRizzoli
@BlueSkyyyy ODUL
M minimalce_ ODUL 10DK DANS
Melegimkorusun ODUL
Aomine Daiki ODUL
cokofesttt
Milana firuze
B barga 30M
Hyperborea17 ODUL 30M30M MUAF
Melek Ada ODUL 10DK A
bnnu ODUL SPOR?10DK A
matilda34 30M

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Gunaydin
Gecen cuma:89.5
Bugun:89.2
Fark:0.3
B barga
Gunaydin canim :)

Günaydin kizlar

Günün sporu
Ip atlama. Ipi olmayan da atlaya bilir Eki Görüntüle 2655703
Emeklerine saglik kaptanim.

Gecen cuma 76.6
Bugun 77.3
Fark +700
Arrietty_
Tansuuuu hemen o artilar gitmeli , bugun hafif beslen, hareketli gecir gunu canim..

günaydıın, şahanesin <3

bende de benzer :

cuma: 79.4
bugün: 79.1
fark: 0.3
Haftaya guzel baslamak..

Bekledigim gibi bugün tarti + gösterdi ama cumaya kadar toparlanicak sorun yok

Gecen cuma 91.9
Bugün 92.5
Fark +600
Milana firuze
Canim bu hafta yarisimiz var, elimizden geleninde fazlasini yapalim, toparlayacagina guveniyorum...

Günaydın kızlar
Cuma: 70,1
Pzt:70,5
Hafta sonu yediğim kaçamaklar bugün beni tırmalar
Canim menu tablomuzda da goruyorsun 3 gundur kacamaklarin var, bu hafta listeye gireceksin, takimimizin yarisi var, bugunden itibaren ekstra dikkat..
Bugunu bol hareketli , hafif beslenerek gecir canim...

Gunaydin guzel arkadaslarim, mutlu bir yeni hafta diliyorum hepinize..
Ac karnina tartilip, kontrol amacli kilo bildirimi yapmayi unutmayin...
Bugunden itibaren menulerimiz kacamaksiz, egzersizlerimiz tam bir sekilde ,cumaya kadar disimizi sIkiyoruz..
Benim icin uyku vakti, sabaha gorusmek dilegiyle.

iyi geceler, kendine iyi bak

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Mor Vampirella
İsim (İsteğe Bağlı ): x
Mesleginiz: Ebe
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: Amasya
Boyunuz : 155
Kilonuz: 72.2
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Düzensiz yemek, verilen kiloyu koruyamamak, abur cubur tüketmek... uzayıp gidecek genel geçer sebebpler. Demir eksikliği dışında sağlık problemim yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlık için daha rahat nefes alabilmek ve ilerdeki gebeliklerimde sorun yaşamamak için. Ikinci sebep ise bende denemeden pantolon alabilmek denemeden elbise alabilmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet daha önce 10. Takimda yarıştım ve mezun oldum daha sonra 12. Takimdaydim fakat takım kapandı ve başka bir takıma geçmedim. Şimdi yine zayıflama topiklerindeyim ..

Cocuklar 5ay sonra anneannede biraz fazla kalinca burda yatmak istediler. Pek bakmadim sarj bitmesin diye :)
Anladim canim sorun yok
Bekledigim gibi bugün tarti + gösterdi ama cumaya kadar toparlanicak sorun yok

Gecen cuma 91.9
Bugün 92.5
Fark +600
Milana firuze
Ah pazartesi ah Allahtan pazartesi baslamiyoruz tartiya
Günaydın kızlar
Cuma: 70,1
Pzt:70,5
Hafta sonu yediğim kaçamaklar bugün beni tırmalar

Kaptanim mekigi degistirsek cekemiyorum
Hos geldin canim ben kaptan yardimcisi tansuu

Daha onceden alismisligin varsa
cuma gunleri fotolu tarti
Aksamlari menu spor paylasimi
Su kac litre ve katilmak istersen es listemiz var sorumlu oldugun bir kisi ve seninde sorumlulugunu alan bir kisi karsulikli menulere yorum yapabilursin

Hoşbuldum Hiç tartı fotosu atmadım uygulamadan foto yüklenmiyor diye ama atarım web'den girip es listesine de bir bakayım çözümleyim o zaman belirtirim girme isteğimi genel olarak menüleri yorumlarım ama

Hoşbuldum Hiç tartı fotosu atmadım uygulamadan foto yüklenmiyor diye ama atarım web'den girip es listesine de bir bakayım çözümleyim o zaman belirtirim girme isteğimi genel olarak menüleri yorumlarım ama
Tamam canim gecmise bak kilo bildirimi yaparken de etiket yapiyorsun

Evet kötü bir gün olmuş canım özge 10dk adımlama cezası vermiş Bugünün sporu ip atlama ya ben ekstra 100 ip atlama cezası verdim canım

Cok guzel bir ilk gun menusu olmus Handecim, suyunda guzel , 2 ltnin altina dusme canim.
Sinavin nasil gecti?
Teşekkür ederim Kaptanım :) Sınavım iyi geçti. Fransız dili ve edebiyatı okumak istiyorum. Heyecanla bekliyorum bakalım kazanmama yetecek mi netlerim.

Dün suyu 2 lt ye tamamladım. Takımda olmak bana çok iyi bir motivasyon verdi. Harika hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…