Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar geçmişi alıntıladım ama şimdilik cevaplarınız dişçi randevum dönüşünü bekleyecek. Mor Vampirella canım kitap arkadaşlığından diyet arkadaşlığına geçiş yapıyoruz çok mutlu oldum. döndüğümde + selamlama yapacağım sanada.

bugün pazartesi kızlarım hepinizden kontrol için kilo bildirimlerinizi istiyorum.

Hoşgeldin canım

Evett çok sevindim seni gördüğüme Sen gelene kadar ben de bor türlü ilerletemedigim kitabıma döneyim

Tamam kaptanım elimden geleni yapacağım

Bildirdim ve tamm 700 Gr vermişim dün moral bozukluğu üstüne iyi geldi. Azmedicem ve kimsenin de beni mutsuz etmesine izin vermicem en iyi intikam bu olur

Kabağım bitti benim ya ondan böyle kaçamaklar oldu. Kabak alıcam bugün kıymalı kabağa saracak gibiyim bu hafta. Yoğurtlu yoğurtlu baydı artık

Canim bende tiksinti duydum halbuki cok severdim

Kabak sürekli ayni sekilde yenirse cabuk bayiyor ama kiymali cok güzel ben seviyorum :) Hepimiz artiyla basladik sanirim bu haftaya umarim gider tartiya kadar

Tamamdır canım
Eyvah eyvah cezanı ceydos verdi ama kızma gerilme regl durumları seni böyle yapan , sakin olmaya çalış canım
Teşekkürler özgecim
Walla mantının üstüne güzel skor eşim

Tamamdır canım

Eyvah eyvah cezanı ceydos verdi ama kızma gerilme regl durumları seni böyle yapan , sakin olmaya çalış canım

Teşekkürler özgecim

Walla mantının üstüne güzel skor eşim
Sabah biraz kırgınlık var. Resmen intikam yemini içmişim. Ben böylelerine hedeflerine ulaşarak mesafe koyarak mutlu olurum. En iyi intikam da odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…