Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Malesef bugun odul gunu olmadigindan otlu borege (aslinda sarmalarda var) 30 mekik cezasi geliyor.
Bu hafta 6. takim ile yarisiyoruz, ekstra dikkat ediyoruz canim, lutfen takimimiz icin elinden geleni yap..
Tamam canim kusura bakmayin pek seçenek yoktu köyde yicek bugün dönüyoruz telafi edicem cezamida yaparim

Kalabalıkta diyet çok zor oluyor

kaptanım kesmiş hemen cezayı :)
Kaptanım bu arada ben buldum ney karboyu nasıl hesaplayacağımızı.
Yaa evet canım eltimlerde vardı ben yemicem diyemiyorsun bide diyet filan anlatması zor orda bugün dönüyorum toparlicam

o pirinç pilavı hiç olmamış canım. keşke yemeseydin.
Gunaydin
Gecen cuma:89.5
Bugun:89.2
Fark:0.3
@barga
-300 cumaya -900 en az beklentim.
Gecen cuma 76.6
Bugun 77.3
Fark +700
Arrietty_
ne oldu canım börek mi şişirdi?
günaydıın, şahanesin <3

bende de benzer :

cuma: 79.4
bugün: 79.1
fark: 0.3
çok iyi benzer sonuç bekliyorum o zaman -900 en az.
Bekledigim gibi bugün tarti + gösterdi ama cumaya kadar toparlanicak sorun yok

Gecen cuma 91.9
Bugün 92.5
Fark +600
Milana firuze
hadi bakalım inşallah haftaya serbestim kilo veremeyenlere ödül öğünleri kalktı. oh oh yandınız cuma eksi gelmezse.
Günaydın kızlar
Cuma: 70,1
Pzt:70,5
Hafta sonu yediğim kaçamaklar bugün beni tırmalar
sefahat alemlerine mi daldın yine + gelmiş olmadı.
İnşallah canım. Ceydanın dediği gibi çk fazla kaçamak yapmasamda hafta sonu + çıkıyorum oysa dün -100 grdı. Bu hafta da asılırız proteine kabağa napalım
hahaha hemen beim dediğime yatın değil mi? yok öyle cuma eksi bekliyorum.
canım hoşgeldin aramıza.ben takım kaptan yardımcısı ceyda. amasyada yaşıyorsun ne güzel bir şehir bayılıyorum oraya. çok şanslısın çok. inaşllah beraberce bir solukta vereceğiz fazlalıkları uygulamaya başladığın bir diyet çeşidi var mı?
tabi canım nasıl istersen öyle olur. serbest zayıflayabilirsin. ama menü ,spor ve suyu düzenli olarak paylaşman ve arkadaşlarımızında menülerine dikkat etmen gerekli.
çok az olmuş içtiğin su miktarı onu bugün arttıralım olur mu?
Cuma 61.3
Bugün 61.5
Çekirdeği yersem
Yawrukush CEYDOS
+200 mü aman Allahım olmadı bak Birgaripanne a canım benim anlı şanlı +700 getirdi.
hem mantımı yerim hemde eksi ile gelirim diyorsun. şansa gel valla. sonucun çok güzel tebrik ederim.sinirden bence erittin.hep sinirlen sen...
maşallah diyecek sözüm yok sektesiz devam ediyorsun.

Ok canim isteğe bağlı gibi gelmişti bundan sonra pazartesiler o yüzden yazmadım.
Cuma:66
Bugün:66.2
Buna şükür diyorum.
Dişçi işlerin bitti mi tatlım, nasıl geçti bugünkü?
Üzgünüm ifadesine gereknyok ceydoşum. Ben çok sevindim o rakamı görünce oynayacaktım valla.
Pazar sabahki kilomu sen tahmin et artık

Yaa evet canım eltimlerde vardı ben yemicem diyemiyorsun bide diyet filan anlatması zor orda bugün dönüyorum toparlicam
Diyette olduğumu söylemek kadar kötü hissettiren bir şey yok beni.
Bir de çoğunlukla başarısız olduğum için

Valla artidaydim hala Ceydosum
12 de tartildim 66,3
Tsm regl de olamiyorim azar azar geliyor. Alakasi var mi bilmiyorum
onun etkisi olabilir canım.ama sen bence bir ayrıntılı test yaptır. normal değil bu beslenme ile sürekli kilo verememe durumun.
Ok canim isteğe bağlı gibi gelmişti bundan sonra pazartesiler o yüzden yazmadım.
Cuma:66
Bugün:66.2
Buna şükür diyorum.
Dişçi işlerin bitti mi tatlım, nasıl geçti bugünkü?
bencede buna da şükür daha fazlada olabilirdi. yarın akşamüstü artık takılacak bugün denemesini yaptı. tam oturtma vs. tekrar cilaya yolladı. artık bitsin 28 diş gülmek istiyorum.
Bir de kitap forumu gibi gruplar da mı var kadınlar kulübünde CEYDOS Mor Vampirella (hoşgeldin bu arada canım. Filiz ben)
tabiki var olmaz mı.

Sen mi başarısızsin hayatta inanmam
Bence en istikrarlı gidenlerden birisin canım
Bu defa böyle oldu
Karantina kiloları çok etkiledi beni
76,5 ne demek yaa
Oldu 100 ol bari diye kızdım kendime

Ceydacım ben pztleri tartılmıyorum. Yawrukush kaptanım okeylemişti.
Kaçamağım da yok zaten
Ben sana yumurta detoksunu nasıl yaptığını soracaktım bu arada?
detayların hepsi aşağıda var ben pek yağlı hazırlamadığımı itiraf etmeliyim haşlanmış dha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…