- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Tam benlik bu :)detayların hepsi aşağıda var ben pek yağlı hazırlamadığımı itiraf etmeliyim haşlanmış dha kolay
Eki Görüntüle 2655864
Ben de bir baktım 69a dayanmışım. Dedim 70 olmadan dur demek lazım yoksa çok zor oluyor. Önceki sefer 74lerden düşmüştüm de benBu defa böyle oldu
Karantina kiloları çok etkiledi beni
76,5 ne demek yaa
Oldu 100 ol bari diye kızdım kendime
Ne kadar + çıktın :)Canım ben bildirim yaptım ama görmediğine çok sevindimbende ceydoş fırçasına hazırlanıyordum bence benim msjı gördün ama böyle bildirim olamaz diye beynin yok etti o gördüğünü
Yok ben buralarda kalmak istemiyorum:) ilk hedef 65, sonraki hedef 60Ben de bir baktım 69a dayanmışım. Dedim 70 olmadan dur demek lazım yoksa çok zor oluyor. Önceki sefer 74lerden düşmüştüm de ben
Aslında (hep de söylüyorum bunu ama) bana deseler bu kilonda kalicaksin hep, benim için ideal kilo olmasa bile kabul ederim. De durmuyor ki arttıkça artıyor insan
vallahi öyle yapmışım bunu görmek istemiyorum diyerek silmişim.2 hafta dayanın söz toplayacağım azıcık kendimi gene eski ben olamyacağım ama en azından azıcık karmaşa sona erecek.Canım ben bildirim yaptım ama görmediğine çok sevindimbende ceydoş fırçasına hazırlanıyordum bence benim msjı gördün ama böyle bildirim olamaz diye beynin yok etti o gördüğünü
çok güzel bir beslenme ben hayatım boyu devam edebilirim.Tam benlik bu :)
Haftaya bunu deneyim
İfye de biraz ara vermiş olurum.
Vücudu şaşırtmak lazım arada.
Sen çok iyi vermiştin bununla
bende de azalımca duruyor vermem aklımdayken hemen içeyim bende.CEYDOS d vitamin eksikligim var o engel olabilir. Turkiye deki gibi de test yapmiyorlar burda.
Bence az 60. Böyle hesaplarsan benim 50 kiloya düşmem lazımYok ben buralarda kalmak istemiyorum:) ilk hedef 65, sonraki hedef 60
170 boya 60 ideal bence
Takviye alıyor musun canım peki? D vit. fazlası zararlı değil zaten galibaCEYDOS d vitamin eksikligim var o engel olabilir. Turkiye deki gibi de test yapmiyorlar burda.
Günaydın hanımlar bende Pazartesi’de bol + lı başladım maalesef vucüt Cuma’dan toparlayamadı sanırım kendinibaşka kaçamakta yapmadım Cuma’ya gider büyük ihtimalle bu aralar keyifsizim uyku düzenim yine kalmadı
Cuma: 65.9
Pazartesi: 66,5
+600
@1delimavi
Bunu alintilayip ceydosa atman çok cesaret istiyor Aysun'cum. Yürek yiyenlerde bugün@ceydoş
Peki bunu ne kadar zamanda bir yapabiliriz?vallahi öyle yapmışım bunu görmek istemiyorum diyerek silmişim.2 hafta dayanın söz toplayacağım azıcık kendimi gene eski ben olamyacağım ama en azından azıcık karmaşa sona erecek.
çok güzel bir beslenme ben hayatım boyu devam edebilirim.
bende de azalımca duruyor vermem aklımdayken hemen içeyim bende.
Ayy kitap kulübünü şimdi gördüm bende katılabilirmiyim şahaneEvett çok sevindim seni gördüğümeSen gelene kadar ben de bor türlü ilerletemedigim kitabıma döneyim
Takviye alıyor musun canım peki? D vit. fazlası zararlı değil zaten galiba
bana menopozla birlikte doktor yazmıştı halen onlara devam ediyorum. yoksa artık test yapmadan yazmıyor sağlık ocakları fazlası böbreklere zarar veriyormuş.Takviye alıyor musun canım peki? D vit. fazlası zararlı değil zaten galiba
tamam canım kaydettim. oyyy bugünleride gördüm ya kaçırdığım mesajlar kaydedilmemiş kilolar ben ben değilim.
sen ciddi misim? ben kk da aktif olunca ilk aradığım yer orasıydı. hatta neyime lazımsa birde kendime sayfa açtım okuduklarımı yazayım azıcık tanıtım olsun diye ama okumakta bu ara hayal. dün gece yattım ama yatana kadar aklımda hep okumak vardı. kitaba elimi uzatamadan sızmışım yorgunluktanAyy kitap kulübünü şimdi gördüm bende katılabilirmiyim şahane
60 olam da alma payı olsun banaBence az 60. Böyle hesaplarsan benim 50 kiloya düşmem lazımo da çok zor. En az 51 filan oldum yetiskinlik hayatımda zaten. O da fi tarihinde desem yeri
Çok değil canım +600 kadarcıkNe kadar + çıktın :)
Bunu alintilayip ceydosa atman çok cesaret istiyor Aysun'cum. Yürek yiyenlerde bugün
yok anam rekor onda olsaydı gürlemiştim ama börek yiyen kızcem varya ahanda o +700 gr.Bunu alintilayip ceydosa atman çok cesaret istiyor Aysun'cum. Yürek yiyenlerde bugün
valla çaktırma ama ben sürekli böyle besleniyorum diyebilirim. eve yemek hazırlıyorum.kendime ayrı zor gelince kır 2 yumurta ceyda kendine ohhh mis diyorum. arada yoldan şaşıp et vs yiyorum ama çoğunluğu yumurtalı geçiyor ömrümün.Peki bunu ne kadar zamanda bir yapabiliriz?
Çünkü ben de sürekli böyle beslenebilirim
İnstagramda takip ediyorum kitap sayfalarını ama hiç burdan bakmak aklıma gelmedisen ciddi misim? ben kk da aktif olunca ilk aradığım yer orasıydı. hatta neyime lazımsa birde kendime sayfa açtım okuduklarımı yazayım azıcık tanıtım olsun diye ama okumakta bu ara hayal. dün gece yattım ama yatana kadar aklımda hep okumak vardı. kitaba elimi uzatamadan sızmışım yorgunluktan
cuma nerede olurum bilmiyorum ama iki elim kanda olsa burada bildirimleri bekliyor olacağım. işte o zaman o eksiler gelmezse vay halinize bir sonraki hafta olacak sıkı yönetimi siz düşünün. bu kadar göz dağı yetti mi bilmemÇok değil canım +600 kadarcık
fırçamı yersem kendime gelirim belki dedim birde itiraf edeyimde cezamda indirim olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?