- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
100 gr ile yırttım deseneyok anam rekor onda olsaydı gürlemiştim ama börek yiyen kızcem varya ahanda o +700 gr.
Bu arada tatlı yiyecekleri düşünen var mı son iki gündür aklıma kek yapmak geliyor ama daha kilo verirsem(57-58 civarı)tam buğday unu ve az yağ ile yapmak istiyorum
yemeğe sarmaktansa kitaba sarmak en güzeli. şu taşınma psikolojisine kadar ben çok iyi okurdumİnstagramda takip ediyorum kitap sayfalarını ama hiç burdan bakmak aklıma gelmedihemen bende katılmak istiyorum biraz baktım herkes istediği tarzda okuyor süper malum bu ara depresifim arkadaşlar Türkiye ye döndü diye kitaba sarsam fena olmaz birde ben mutluyken diyet daha iyi yapıyorum normalde low carb da açlık hissetmem ama bugün resmen bütün gün açıktım
Off sorma yaa bu hafta 6. Takım ile yarışmamız da var.cuma nerede olurum bilmiyorum ama iki elim kanda olsa burada bildirimleri bekliyor olacağım. işte o zaman o eksiler gelmezse vay halinize bir sonraki hafta olacak sıkı yönetimi siz düşünün. bu kadar göz dağı yetti mi bilmem
kesinlikle ama cumaya dikkat. dün sizin için 6. takıma gittim fena yoldan çıkardım geldim dedim ana ne göreyim biri mantı yemiş biri börek.100 gr ile yırttım desene
Dur dur ben de geliyomyemeğe sarmaktansa kitaba sarmak en güzeli. şu taşınma psikolojisine kadar ben çok iyi okurdumMor Vampirella sayfadaki en iyi okur bendim değil mi? bugün baktım millet 30 - 35 roman bitirmiş ben pineklerken çok bozuldum.
ben oradanda izne ayrıldım ama döneceğim.Dur dur ben de geliyom
annemin evinde 6 yıldır dönmemi bekleyen 1800 küsür romanım var buradakiler çok az 600-700 falan olmuştur. şimdi burayı toplayıp anneme gidip tüm romanlarımı kolileyip onlarıda evime taşıyacağım inşallah. sonra tutmayın beni o kadar özledim ki anlatamam. hepsini sil baştan okuyacağım.bende çift taraflı hem baskı hem dijitalleri mevcut. ortama göre ikisindende devam ediyorum aynı kitabaBende cok severim kitap okumayi.
Yine baslasam iyi olur
Ama kitap elimde olsun istiyorum.Ozaman daha cok okuyorum. Malesef suan imkansiz oevdeki kitaplari 3 er defa okumusumdur. Duyanda cok var sanacak
Canm benm sabit 56.4@1delimavi @Akrrep @Aomine DaikiArrietty_ @Derya_the_queen @esmeriiim @hnd_ @JaneRizzoli @matilda34 Melegimkorusun Melek Ada @mifihafa Milana firuze @WitcherGirl kızlar pazartesi kontrol kilolarınızı bekliyorum
Bende Türkiye’den gelirken valize 3-5 atıyorumannemin evinde 6 yıldır dönmemi bekleyen 1800 küsür romanım var buradakiler çok az 600-700 falan olmuştur. şimdi burayı toplayıp anneme gidip tüm romanlarımı kolileyip onlarıda evime taşıyacağım inşallah. sonra tutmayın beni o kadar özledim ki anlatamam. hepsini sil baştan okuyacağım.bende çift taraflı hem baskı hem dijitalleri mevcut. ortama göre ikisindende devam ediyorum aynı kitaba
annemde öyle yaparmış o zamanlar beyaz dizi fotoroman çok revaçtaymış onları yanında götürür bir sonraki türkiye gelişime kadar çevir çevir okurmuşBende Türkiye’den gelirken valize 3-5 atıyorumkeşke hepsini getirebilsem buraya gelince en çok kitap alışverişi yapmayı özledim
Ben de eşime sürekli iş yerinde Türkiye’den gelecek arakadasların var mı diye soruyorum sağolsun gelirken getiriyorlardı kitaplarıçok oyalandım iş başı yapmaya gidiyorum yediklerinize dikkat edin olur mu?
annemde öyle yaparmış o zamanlar beyaz dizi fotoroman çok revaçtaymış onları yanında götürür bir sonraki türkiye gelişime kadar çevir çevir okurmuş
Zaten transfere kadar devam edeceğim o zamana kadar inşallah 6 li sayıları görürümo pirinç pilavı hiç olmamış canım. keşke yemeseydin.
-300 cumaya -900 en az beklentim.
ne oldu canım börek mi şişirdi?
çok iyi benzer sonuç bekliyorum o zaman -900 en az.
hadi bakalım inşallah haftaya serbestim kilo veremeyenlere ödül öğünleri kalktı. oh oh yandınız cuma eksi gelmezse.
sefahat alemlerine mi daldın yine + gelmiş olmadı.
hahaha hemen beim dediğime yatın değil mi? yok öyle cuma eksi bekliyorum.
canım hoşgeldin aramıza.ben takım kaptan yardımcısı ceyda. amasyada yaşıyorsun ne güzel bir şehir bayılıyorum oraya. çok şanslısın çok. inaşllah beraberce bir solukta vereceğiz fazlalıkları uygulamaya başladığın bir diyet çeşidi var mı?
tabi canım nasıl istersen öyle olur. serbest zayıflayabilirsin. ama menü ,spor ve suyu düzenli olarak paylaşman ve arkadaşlarımızında menülerine dikkat etmen gerekli.
çok az olmuş içtiğin su miktarı onu bugün arttıralım olur mu?
+200 mü aman Allahım olmadı bak @Tanssss a canım benim anlı şanlı +700 getirdi.
hem mantımı yerim hemde eksi ile gelirim diyorsun. şansa gel valla. sonucun çok güzel tebrik ederim.sinirden bence erittin.hep sinirlen sen...
maşallah diyecek sözüm yok sektesiz devam ediyorsun.
Ufak yürüyüşler basit hareketler karışık biseyler yapayım o zamanSen kendine gelene kadar muaf ol istersen. Veya 1 mil leslie yap :)
Yetmez miiicuma nerede olurum bilmiyorum ama iki elim kanda olsa burada bildirimleri bekliyor olacağım. işte o zaman o eksiler gelmezse vay halinize bir sonraki hafta olacak sıkı yönetimi siz düşünün. bu kadar göz dağı yetti mi bilmem
Çok kötü bişey bugün yazıcam raporumu mesela sabahtan beri nerdeyse hiçbirşey yemedim. Olay gururuma dokunan bir olay olunca yemek yiyesi gelmiyor insanın. En son böyle bir olayda 6 kilo mu ne vermiştim. Kiloyu veriyorsun iyi güzel. Ama sinirden de çatlıyosun.o pirinç pilavı hiç olmamış canım. keşke yemeseydin.
-300 cumaya -900 en az beklentim.
ne oldu canım börek mi şişirdi?
çok iyi benzer sonuç bekliyorum o zaman -900 en az.
hadi bakalım inşallah haftaya serbestim kilo veremeyenlere ödül öğünleri kalktı. oh oh yandınız cuma eksi gelmezse.
sefahat alemlerine mi daldın yine + gelmiş olmadı.
hahaha hemen beim dediğime yatın değil mi? yok öyle cuma eksi bekliyorum.
canım hoşgeldin aramıza.ben takım kaptan yardımcısı ceyda. amasyada yaşıyorsun ne güzel bir şehir bayılıyorum oraya. çok şanslısın çok. inaşllah beraberce bir solukta vereceğiz fazlalıkları uygulamaya başladığın bir diyet çeşidi var mı?
tabi canım nasıl istersen öyle olur. serbest zayıflayabilirsin. ama menü ,spor ve suyu düzenli olarak paylaşman ve arkadaşlarımızında menülerine dikkat etmen gerekli.
çok az olmuş içtiğin su miktarı onu bugün arttıralım olur mu?
+200 mü aman Allahım olmadı bak @Tanssss a canım benim anlı şanlı +700 getirdi.
hem mantımı yerim hemde eksi ile gelirim diyorsun. şansa gel valla. sonucun çok güzel tebrik ederim.sinirden bence erittin.hep sinirlen sen...
maşallah diyecek sözüm yok sektesiz devam ediyorsun.
65.7 canim@1delimavi @Akrrep @Aomine DaikiArrietty_ @Derya_the_queen @esmeriiim @hnd_ @JaneRizzoli @matilda34 Melegimkorusun Melek Ada @mifihafa Milana firuze @WitcherGirl kızlar pazartesi kontrol kilolarınızı bekliyorum
İyi akşamlar kızlar ben nöbete geldim , diyete sıkı sekilde başladım , izine de ayrilamamisim elimden geleni yapacağım bu hafta , bir türlü iyilesemedim gözlerim.ayri basım ayrı ağrıyor , tek tek alintulayamadim mesajları telefondan beceremiyorum pek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?