Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar
Bugün omad yaptım, tek öğün beslendim.
Aşırı doygunum şu an
Kabaklı ve 4 yumurtalı omlet yaptım. Yaklaşık 90 gr da lor var içinde.
Proteinimi aldım yani.
Su 2 lt şu an, 3 olur gece.
Bitki çayları, kahve falan da içtim.
40 dakika hafif tempo cardio, 40 sn plank, 60 squat var spor olarak da.
matilda34 Yawrukush CEYDOS Arrietty_

Eklentiler

• 4C8EE520-7FC0-443D-A375-64704BDA9180.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Canim toparlayacaksin, senin izin alabilmen icin paylasimda tum kaptanlarla oylama baslattim, insallah sonuc olumlu olur gulum..

Bu ne guzel birgun boyle, masallahin var canim, citirrr olacaksin...

iyiyleşememene çok üzüldüm canım test yaptılar mı ne dediler? ama yazmana çok mutlu oldum. özlüyorum ben seni eksikliğini hissediyorum.
65.7 canim
Cok uzgunum cumaya toparliycam.
Nasil oldu anlamadim aslinda diger gunlere gorede epey guzel gecdi gunlerim.
oyyyy 2. tansu ne yaptında böyle oldu?
Merhabalar guzel takimim, nasilsiniz bugun?
iyi olmaya çalışıyorum. çok uykum geldi kendimde güç kudret hissetmeye çalışıyorum evi toplamak için. sen nasılsın?

Canim biraz dinlen belki enerjin olur sonrasinda yapilacaklari halletmen icin..
Takim bende sen islerini hallet Ceydos..

Vala bi sey yapmadim.

Canım ben bildirim yaptım ama görmediğine çok sevindim bende ceydoş fırçasına hazırlanıyordum bence benim msjı gördün ama böyle bildirim olamaz diye beynin yok etti o gördüğünü
Canim ben ilk zamanlar ceydosun mesajini acarken yavas yavas iniyordum korkudan hala oyle ama duzenli simdi

Dunun menusu:
Sabah: 1 dilim ekmek, 3 kasik yoğurt.
Oglen: sebzeli köfte, 1 dilim ekmek, karpuz 2 dilim.
Ara: 5 kayisi.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 100 capraz makas, 20+20 bacak ac kapa.
500 ip atlama, 8000 adim.
Bu gunun menusu:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 biber, 1 domates iki lahana dolmasi. (Kiymali)
3 kasik yogurt, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 dilim karpuz, 4 kayisi.
Su: 1 litre, 2 yapicam.
Spor: simdik yok yaparsam yazarim bu gun hic vaktim olmadi.
M minimalce_

Kabak ve yumurta tadı yakışıyor mu? Tavada yapmışsın sanırım. Kabakları rendele suynu çektir yumurta kır gibi bir tarif mi şekerim bu?

Selam kizlar alintilari yapip cevapladim

Kabak sürekli ayni sekilde yenirse cabuk bayiyor ama kiymali cok güzel ben seviyorum :) Hepimiz artiyla basladik sanirim bu haftaya umarim gider tartiya kadar
Gider gider canim ben hep oyleyim
Bu arada tatlı yiyecekleri düşünen var mı son iki gündür aklıma kek yapmak geliyor ama daha kilo verirsem(57-58 civarı)tam buğday unu ve az yağ ile yapmak istiyorum
Ben ikidir yapiyorum kv ye giderken ama sadece kirintilarindan yiyorum azicik
Ip atlama yapamıyorum bn canım daha kendimi o kadar iyi hissetmiyorum sadece basit sporlar yapabilirim
Adim at canim sana kolay ne geliyorsa onu
A kaptanim cuma goruselim lutfen esim 4 12 gidiyor hersey duzeninde
Valla artidaydim hala Ceydosum
12 de tartildim 66,3
Tsm regl de olamiyorim azar azar geliyor. Alakasi var mi bilmiyorum
Tabi ki var canim tamamen olunca eksiyi gorursun ben oyle oluyorum
Diyette olduğumu söylemek kadar kötü hissettiren bir şey yok beni.
Bir de çoğunlukla başarısız olduğum için
Cevredekiler de kısık gozlerle bakiyor ya bende ona cildiriyorum halam hala kilo veremeyecegimi dusunuyor 76 oldum diyorum kuzenime veremez o demis ama ben takir takir verecegim oda gorecek
detayların hepsi aşağıda var ben pek yağlı hazırlamadığımı itiraf etmeliyim haşlanmış dha kolay
Eki Görüntüle 2655864
Bende deneyim kaptanim
Kac boyun benim 1.54 tabi bence
1.50 de olabilirim
Evet o kisi ben oluyorum borekle herkesi solladim ama cuma gunu de eksi ile sollayacagim
yediğim tatlı 1 şey var: 2 yk yoğurt, 1 tk pekmez, 3 kuru kayısı, tarçın ve kakao. bir kez kek yaparsam o yolun dönüşü olmaz benim için gibi hissediyorum sdakjfl.
Ben cok dirayetli geliyorum canim tatlilar seker ekmek no no no
Nerde o ikinci tans
Kabak ve yumurta tadı yakışıyor mu? Tavada yapmışsın sanırım. Kabakları rendele suynu çektir yumurta kır gibi bir tarif mi şekerim bu?
Ben tarifimi vereyim gecen yaptim 5 yumurta cirp baharat ekle yulaf koy goz karari 3 4 kabagi rendele kucuk yuvarlak borcami tereyagla icine dok agzina da buyuk borcami koy yuzu yanmasin 180 derece firinda pisir kapat ustune azicik kasar firinin kapagini kapat 5 dk bekle dilimle muhtesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…