- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Canim toparlayacaksin, senin izin alabilmen icin paylasimda tum kaptanlarla oylama baslattim, insallah sonuc olumlu olur gulum..İyi akşamlar kızlar ben nöbete geldim , diyete sıkı sekilde başladım , izine de ayrilamamisim elimden geleni yapacağım bu hafta , bir türlü iyilesemedim gözlerim.ayri basım ayrı ağrıyor , tek tek alintulayamadim mesajları telefondan beceremiyorum pek .
Nasilsin canim, goremiyorum seni 2 gundur..65.7 canim
Cok uzgunum cumaya toparliycam.
Nasil oldu anlamadim aslinda diger gunlere gorede epey guzel gecdi gunlerim.
Bu ne guzel birgun boyle, masallahin var canim, citirrr olacaksin...Selamlar
Bugün omad yaptım, tek öğün beslendim.
Aşırı doygunum şu an
Kabaklı ve 4 yumurtalı omlet yaptım. Yaklaşık 90 gr da lor var içinde.
Proteinimi aldım yani.
Su 2 lt şu an, 3 olur gece.
Bitki çayları, kahve falan da içtim.
40 dakika hafif tempo cardio, 40 sn plank, 60 squat var spor olarak da.
matilda34 Yawrukush CEYDOS Arrietty_
iyiyleşememene çok üzüldüm canım test yaptılar mı ne dediler? ama yazmana çok mutlu oldum. özlüyorum ben seni eksikliğini hissediyorum.İyi akşamlar kızlar ben nöbete geldim , diyete sıkı sekilde başladım , izine de ayrilamamisim elimden geleni yapacağım bu hafta , bir türlü iyilesemedim gözlerim.ayri basım ayrı ağrıyor , tek tek alintulayamadim mesajları telefondan beceremiyorum pek .
oyyyy 2. tansu ne yaptında böyle oldu?65.7 canim
Cok uzgunum cumaya toparliycam.
Nasil oldu anlamadim aslinda diger gunlere gorede epey guzel gecdi gunlerim.
iyi olmaya çalışıyorum. çok uykum geldi kendimde güç kudret hissetmeye çalışıyorum evi toplamak için. sen nasılsın?Merhabalar guzel takimim, nasilsiniz bugun?
İnşallah kaptanımBu ne guzel birgun boyle, masallahin var canim, citirrr olacaksin...
Canim biraz dinlen belki enerjin olur sonrasinda yapilacaklari halletmen icin..iyiyleşememene çok üzüldüm canım test yaptılar mı ne dediler? ama yazmana çok mutlu oldum. özlüyorum ben seni eksikliğini hissediyorum.
oyyyy 2. tansu ne yaptında böyle oldu?
iyi olmaya çalışıyorum. çok uykum geldi kendimde güç kudret hissetmeye çalışıyorum evi toplamak için. sen nasılsın?
tamam canım halledeceğim yarın son gün kotası koydum kendime. bitmeli sıkıldım artık.Canim biraz dinlen belki enerjin olur sonrasinda yapilacaklari halletmen icin..
Takim bende sen islerini hallet Ceydos..
Iyim canim, evet pek ugrayamadim bu ara.Nasilsin canim, goremiyorum seni 2 gundur..
Vala bi sey yapmadim.iyiyleşememene çok üzüldüm canım test yaptılar mı ne dediler? ama yazmana çok mutlu oldum. özlüyorum ben seni eksikliğini hissediyorum.
iyi olmaya çalışıyorum. çok uykum geldi kendimde güç kudret hissetmeye çalışıyorum evi toplamak için. sen nasılsın?
Canim ben ilk zamanlar ceydosun mesajini acarken yavas yavas iniyordum korkudan hala oyle ama duzenli simdiCanım ben bildirim yaptım ama görmediğine çok sevindimbende ceydoş fırçasına hazırlanıyordum bence benim msjı gördün ama böyle bildirim olamaz diye beynin yok etti o gördüğünü
Kabak ve yumurta tadı yakışıyor mu? Tavada yapmışsın sanırım. Kabakları rendele suynu çektir yumurta kır gibi bir tarif mi şekerim bu?Selamlar
Bugün omad yaptım, tek öğün beslendim.
Aşırı doygunum şu an
Kabaklı ve 4 yumurtalı omlet yaptım. Yaklaşık 90 gr da lor var içinde.
Proteinimi aldım yani.
Su 2 lt şu an, 3 olur gece.
Bitki çayları, kahve falan da içtim.
40 dakika hafif tempo cardio, 40 sn plank, 60 squat var spor olarak da.
matilda34 Yawrukush CEYDOS Arrietty_
Gider gider canim ben hep oyleyimKabak sürekli ayni sekilde yenirse cabuk bayiyor ama kiymali cok güzel ben seviyorum :) Hepimiz artiyla basladik sanirim bu haftaya umarim gider tartiya kadar
Ben ikidir yapiyorum kv ye giderken ama sadece kirintilarindan yiyorum azicikBu arada tatlı yiyecekleri düşünen var mı son iki gündür aklıma kek yapmak geliyor ama daha kilo verirsem(57-58 civarı)tam buğday unu ve az yağ ile yapmak istiyorum
Adim at canim sana kolay ne geliyorsa onuIp atlama yapamıyorum bn canım daha kendimi o kadar iyi hissetmiyorum sadece basit sporlar yapabilirim
A kaptanim cuma goruselim lutfen esim 4 12 gidiyor hersey duzenindeo pirinç pilavı hiç olmamış canım. keşke yemeseydin.
-300 cumaya -900 en az beklentim.
ne oldu canım börek mi şişirdi?
çok iyi benzer sonuç bekliyorum o zaman -900 en az.
hadi bakalım inşallah haftaya serbestim kilo veremeyenlere ödül öğünleri kalktı. oh oh yandınız cuma eksi gelmezse.
sefahat alemlerine mi daldın yine + gelmiş olmadı.
hahaha hemen beim dediğime yatın değil mi? yok öyle cuma eksi bekliyorum.
canım hoşgeldin aramıza.ben takım kaptan yardımcısı ceyda. amasyada yaşıyorsun ne güzel bir şehir bayılıyorum oraya. çok şanslısın çok. inaşllah beraberce bir solukta vereceğiz fazlalıkları uygulamaya başladığın bir diyet çeşidi var mı?
tabi canım nasıl istersen öyle olur. serbest zayıflayabilirsin. ama menü ,spor ve suyu düzenli olarak paylaşman ve arkadaşlarımızında menülerine dikkat etmen gerekli.
çok az olmuş içtiğin su miktarı onu bugün arttıralım olur mu?
+200 mü aman Allahım olmadı bakBirgaripanne a canım benim anlı şanlı +700 getirdi.
hem mantımı yerim hemde eksi ile gelirim diyorsun. şansa gel valla. sonucun çok güzel tebrik ederim.sinirden bence erittin.hep sinirlen sen...
maşallah diyecek sözüm yok sektesiz devam ediyorsun.
Tabi ki var canim tamamen olunca eksiyi gorursun ben oyle oluyorumValla artidaydim hala Ceydosum
12 de tartildim 66,3
Tsm regl de olamiyorim azar azar geliyor. Alakasi var mi bilmiyorum
Cevredekiler de kısık gozlerle bakiyor ya bende ona cildiriyorum halam hala kilo veremeyecegimi dusunuyor 76 oldum diyorum kuzenime veremez o demis ama ben takir takir verecegim oda gorecekDiyette olduğumu söylemek kadar kötü hissettiren bir şey yok beni.
Bir de çoğunlukla başarısız olduğum için
Bende deneyim kaptanimdetayların hepsi aşağıda var ben pek yağlı hazırlamadığımı itiraf etmeliyim haşlanmış dha kolay
Eki Görüntüle 2655864
Kac boyun benim 1.54 tabi benceBen de bir baktım 69a dayanmışım. Dedim 70 olmadan dur demek lazım yoksa çok zor oluyor. Önceki sefer 74lerden düşmüştüm de ben
(Bu arada eklemeyi unutum boyum kısa benim)
Aslında (hep de söylüyorum bunu ama) bana deseler bu kilonda kalicaksin hep, benim için ideal kilo olmasa bile kabul ederim. De durmuyor ki arttıkça artıyor insan
Evet o kisi ben oluyorum borekle herkesi solladim ama cuma gunu de eksi ile sollayacagimyok anam rekor onda olsaydı gürlemiştim ama börek yiyen kızcem varya ahanda o +700 gr.
valla çaktırma ama ben sürekli böyle besleniyorum diyebilirim. eve yemek hazırlıyorum.kendime ayrı zor gelince kır 2 yumurta ceyda kendine ohhh mis diyorum. arada yoldan şaşıp et vs yiyorum ama çoğunluğu yumurtalı geçiyor ömrümün.
Ben cok dirayetli geliyorum canim tatlilar seker ekmek no no noyediğim tatlı 1 şey var: 2 yk yoğurt, 1 tk pekmez, 3 kuru kayısı, tarçın ve kakao. bir kez kek yaparsam o yolun dönüşü olmaz benim için gibi hissediyorum sdakjfl.
Nerde o ikinci tansiyiyleşememene çok üzüldüm canım test yaptılar mı ne dediler? ama yazmana çok mutlu oldum. özlüyorum ben seni eksikliğini hissediyorum.
Ben tarifimi vereyim gecen yaptim 5 yumurta cirp baharat ekle yulaf koy goz karari 3 4 kabagi rendele kucuk yuvarlak borcami tereyagla icine dok agzina da buyuk borcami koy yuzu yanmasin 180 derece firinda pisir kapat ustune azicik kasar firinin kapagini kapat 5 dk bekle dilimle muhtesemKabak ve yumurta tadı yakışıyor mu? Tavada yapmışsın sanırım. Kabakları rendele suynu çektir yumurta kır gibi bir tarif mi şekerim bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?