2 tanede cevizim var onu unutmusumNe kadar az yemişsin ben yoluma yürüyemem bu kadar az yesem
Canim arkadasa diyorsun ama seninki de az geldi bana9:30 Sabah: yarim lavas, 1 ck tereyagi.
13:30 Oglen: 3 kofte, yarim lavas, biraz salata, 1 dilim karpuz.
18:00 Aksam: 1 kase ev yoğurdu.
Ara: 3 kayisi.
Su: 2 litre.
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 500 ip atlama, 8000 adim.
@minimalce_
Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydikLindt marka canım . Türkiye’de carefourr, Migros gibi büyük marketlerde olması lazım. Ben geçen %99 aldım aman allahım o neydi bir ısırdım ağzımda büyüdü resmen kakao dişlere yapışıyor tövbe tövbebana %80-85 normal çikolata gibi geliyor artık evet %90 da biraz yavanlık var ama bana yetiyor
Fena değilim canım bu ara depresifim biraz, buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar bu haftaresmen duygusal açlık yaşıyorum üzüntüden. Bu ara diyet zorlamalı gidiyor o yüzden güncel 65.9 oldum 62 hedef koydum ilk bir türlü gelemedim daha
Kolay gelsin Özgecim , Benim oğlumu büyütürken en zorlandığım kısım tuvalet eğitimiydi, çok korkuyordu oturmak istemiyordu sürekli tuvaletini tutuyordu, uykuda bile altına kaçırmıyorduresmen 1,5 ay sürdü bizim. Aras inş hemencecik öğrenir
Ellerine saglik bir de foto atsaydin yarin bende yapardimKabak spagetti yaptım harika oldu
Ay ne güzelll benmki 1 hafta gececi oluyoEsim mesaiye kaldi dun cok yorgundum uyudum ama bugun beklicem galiba
2 gun sarilmadan uyuyunca dayanamiyorum Allah basimdan eksik etmesin
Evet cigden rendeleyip yogurtla karistiriyorum. Uzerine nane, kekik, reyhan ve pul biber atip yiyorum. Ayni tarif tavada sotelenmis tavukla da super oluyor, tavsiye ederimafiyet olsun, gayet güzel.kabaklı cacık da güzelmiş, kabaklar çiğ değil mi?
Afiyet olsun canim. Doydun mu o aksam ogunuyle, az geldi gozumeselamlar, menüm şöyle:
sabah: aceleyle evden çıkarken, metroya yürürken yemeyi düşündüğüm süzme peynir -ekmek ekürisini evde unutmuşum
Eki Görüntüle 2656379
öğlen:
Eki Görüntüle 2656381
akşamüzeri eve gelince acımdan ölürken: türlü 2 parça kabak 2 parça patlıcana denk geliyor
Eki Görüntüle 2656384
akşam:
Eki Görüntüle 2656386
Eki Görüntüle 2656385
spor: gün boyu dolaşmalı/alışverişli geçti, + 45 dk leslie birazdan
su: 2.5'ta bırakacağım
BLU3
Ne oldu canim bu kadar üzdün kendinibnnu çok özür dilerim 1 saattir yine gözümün yaşı kurumadı. Annemle münakaşa içerisindeyiz
Sabah: 2 dilim tam buğday tost ekmeği,domates peynir
Öğlen:3 kaşık bulgur,2 köfte,1 kase yoğurt
Akşam: et sote ayran
Su: 2,5 lt
Spor:20 mekik (kaldı 90)
Evet cigden rendeleyip yogurtla karistiriyorum. Uzerine nane, kekik, reyhan ve pul biber atip yiyorum. Ayni tarif tavada sotelenmis tavukla da super oluyor, tavsiye ederim
Afiyet olsun canim. Doydun mu o aksam ogunuyle, az geldi gozume
Benim ki iki vardiya bir gunduz bir aksamAy ne güzelll benmki 1 hafta gececi oluyo
Hayirdir canim neyin varbnnu çok özür dilerim 1 saattir yine gözümün yaşı kurumadı. Annemle münakaşa içerisindeyiz
Sabah: 2 dilim tam buğday tost ekmeği,domates peynir
Öğlen:3 kaşık bulgur,2 köfte,1 kase yoğurt
Akşam: et sote ayran
Su: 2,5 lt
Spor:20 mekik (kaldı 90)
Uygulama diyeti mi canim yoksauu teşekkürler. sende çok orijinal tarifler var :)
yani anlık olarak doydum da, ton balığı yediğim günlerin geceleri biraz aç geçiyor evet. ama hem diyetimde 30. gün yaklaşıyor hem de cuma yaklaşıyor diye çok durmadım üzerinde
Benim ki iki vardiya bir gunduz bir aksam
Geceleri hep yanimda
Zaten olmasa uyuyamam ki
Hayirdir canim neyin var
Uygulama diyeti mi canim yoksa
Hm anladim canimuygulama diyeti ne onu da uygulim hehe
yok ben spor ve beslenmeyle ilgili uzaktan bir hocayla çalışıyorum, yediklerimi ve sporu o belirledi onun programına uyuyorum. 2. ayda değişecek, 1. ay sonunda da işte kilo kaybı bilgisi, öncesi/sonrası fotoları yollayacağım. ondan iyi sıkıyorum bugünlerde.
Hm anladim canim
Simdi soyle 30 gun fit vucut falan oluyor ya onlari kaastettim klasik diyete benzer menuler var ve 30 gun boyunca yapacagin egzersizler var
anladım anladım şimdi.benim bi gözüm hep dışarda, tek başıma olsam bırakıveririm düzgün beslenmeyi hemen. ya diyetisyene ya birine hesap vermem gerekiyor illa yoksa olmuyor sdfkajl
bende ama burdaki diyetisyen ara vermisti geri gelmis diyorlar hatirlaattigin iyi oldu Allah razi olsun yarin yada bir gun gideyim
Canim diyet liatesine gore ekmek var sabh akaamayy bi git bakalımgelmiştir de güzel de yardımları dokunur umarım
Canim diyet liatesine gore ekmek var sabh akaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?