Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar
Menüm sabah: 2 yumurtadan omlet biraz peynir 4 parça kaşar peynir domates salatalık 2 dilim ekmek

ara türk kahvesi 2 kare bitter çikolata 8 badem

öğlen: yok

akşam: iskender ve 1 ayran

Ara: babamda çaydaydık 5 bardak çay 2 burçak bisküvi

su: 3 lt
Yürüyüş 1 saate yakın yürümüşümdür.
ev işi sil süpür bunlar da ek olarak
esmeriiim

bu hafta - gelecek gibi gelmiyo bana. Yawrukush eğer böyle olursa bu hafta da imkanımız varken beni listeden muaf tutmanı isteyeceğim. Sürekli bi karın ağrısı tuvalete çıkamama durumum var nedendir bilmiyorum çıksam dahi kendimi şiş hissediyorum

9:30 Sabah: yarim lavas, 1 ck tereyagi.
13:30 Oglen: 3 kofte, yarim lavas, biraz salata, 1 dilim karpuz.
18:00 Aksam: 1 kase ev yoğurdu.
Ara: 3 kayisi.
Su: 2 litre.
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 500 ip atlama, 8000 adim.
@minimalce_
Canim arkadasa diyorsun ama seninki de az geldi bana
Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydik
Kabak spagetti yaptım harika oldu
Ellerine saglik bir de foto atsaydin yarin bende yapardim
Gene de unutmazsam yapayim

afiyet olsun, gayet güzel. kabaklı cacık da güzelmiş, kabaklar çiğ değil mi?
Evet cigden rendeleyip yogurtla karistiriyorum. Uzerine nane, kekik, reyhan ve pul biber atip yiyorum. Ayni tarif tavada sotelenmis tavukla da super oluyor, tavsiye ederim
Afiyet olsun canim. Doydun mu o aksam ogunuyle, az geldi gozume

İyi geceler yine çok yoğun bir gün geçirdim erkek kardeşime damatlık yakınlara hediye almalar falan. Cumartesiye kadar bu şekilde geçecek sanırım

9.15: 2 dilim ekmek, bir dilim peynir, karpuz

Ara: 2 diyet bisküvi

18.30: pilav üstü tandır(dışarda yedik bir porsiyon), 1 bardak ayran

Su:1,5 litre kadar
Spor: 11300 adım

Ne oldu canim bu kadar üzdün kendini

Evet cigden rendeleyip yogurtla karistiriyorum. Uzerine nane, kekik, reyhan ve pul biber atip yiyorum. Ayni tarif tavada sotelenmis tavukla da super oluyor, tavsiye ederim

Afiyet olsun canim. Doydun mu o aksam ogunuyle, az geldi gozume

uu teşekkürler. sende çok orijinal tarifler var :)

yani anlık olarak doydum da, ton balığı yediğim günlerin geceleri biraz aç geçiyor evet. ama hem diyetimde 30. gün yaklaşıyor hem de cuma yaklaşıyor diye çok durmadım üzerinde

Ay ne güzelll benmki 1 hafta gececi oluyo
Benim ki iki vardiya bir gunduz bir aksam
Geceleri hep yanimda
Zaten olmasa uyuyamam ki
Hayirdir canim neyin var
Uygulama diyeti mi canim yoksa

Benim ki iki vardiya bir gunduz bir aksam
Geceleri hep yanimda
Zaten olmasa uyuyamam ki

Hayirdir canim neyin var

Uygulama diyeti mi canim yoksa

uygulama diyeti ne onu da uygulim hehe
yok ben spor ve beslenmeyle ilgili uzaktan bir hocayla çalışıyorum, yediklerimi ve sporu o belirledi onun programına uyuyorum. 2. ayda değişecek, 1. ay sonunda da işte kilo kaybı bilgisi, öncesi/sonrası fotoları yollayacağım. ondan iyi sıkıyorum bugünlerde.

Hm anladim canim
Simdi soyle 30 gun fit vucut falan oluyor ya onlari kaastettim klasik diyete benzer menuler var ve 30 gun boyunca yapacagin egzersizler var

Hm anladim canim
Simdi soyle 30 gun fit vucut falan oluyor ya onlari kaastettim klasik diyete benzer menuler var ve 30 gun boyunca yapacagin egzersizler var

anladım anladım şimdi. benim bi gözüm hep dışarda, tek başıma olsam bırakıveririm düzgün beslenmeyi hemen. ya diyetisyene ya birine hesap vermem gerekiyor illa yoksa olmuyor sdfkajl

anladım anladım şimdi. benim bi gözüm hep dışarda, tek başıma olsam bırakıveririm düzgün beslenmeyi hemen. ya diyetisyene ya birine hesap vermem gerekiyor illa yoksa olmuyor sdfkajl
bende ama burdaki diyetisyen ara vermisti geri gelmis diyorlar hatirlaattigin iyi oldu Allah razi olsun yarin yada bir gun gideyim

Canim diyet liatesine gore ekmek var sabh akaam

ben normalde hiç ekmek yemem, ama şimdi ya kahvaltıda 1 dilim ekmek ya da onun yerine yulaf yiyorum. o 50 kalorilik ekmeği yemesem belki sonra erken acıkıp başka şeyler yiyecekmişim, bilemiyorum, ben kahvaltıdan sonra en erken 4-5 saat içinde aç hissettim bu süreçte. şu an aktif kilo vermeye çalıştığım için neyi ne kadar yediğime dikkat ediyorum ama optimum kilomda olsam ne istesem yer, sadece miktarına dikkat ederdim. ekmeği de yiyor olmak değil de ne kadar yediğin önemli bence, her şeyde olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…