- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Ayy ne güzel canım. Ben alıştım artık gececi olduğunda yatakta yanlamasına rahat rahat uyuyorumBenim ki iki vardiya bir gunduz bir aksam
Geceleri hep yanimda
Zaten olmasa uyuyamam ki
Hayirdir canim neyin var
Uygulama diyeti mi canim yoksa
Sporumu az?Canim arkadasa diyorsun ama seninki de az geldi bana
Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydik
Ellerine saglik bir de foto atsaydin yarin bende yapardim
Gene de unutmazsam yapayim
Dünki menüm:
Sabah
1 yumurta
öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı
akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt
su:2750 lt
Spor: 3200 adım 160 puan
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Kızlar kilo almışım gözüküyor yardım edin nerde sıkıntı var ya akşamları sadece yoğurt mu yesem,
Foruma girdiğimden beri kilo verdim verdim listeye gediğim ilk hafta almışım gözüküyor çıldırıcam
Ben sabah 7 de kalkıp işe geliyorum kahvaltımı burda yapıyorum daha geç acıkmak için bugün 9 a doğru kahvaltı yapacağım2 tanede cevizim var onu unutmusumgeç uyanıyorum zaten sonrasindada yeterli bu kadar
Buraya foto atmak pek adetim değil uygulamadan yüklenmiyor ya bende üşeniyorum web den açmayaCanim arkadasa diyorsun ama seninki de az geldi bana
Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydik
Ellerine saglik bir de foto atsaydin yarin bende yapardim
Gene de unutmazsam yapayim
Iste ennn sevdiğimGünün egzersizi jumping jacks
Kolay gelsin hepinize :)
Milana firuze cokofesttt B Beklenen2 Birgaripanne mifihafa Aomine Daiki fyzanur Melegimkorusun matilda34 B barga bnnu JaneRizzoli BLU3 @minimalce Melek Ada M MaviFeslegen FitFiliz CEYDOS Yawrukush Ellssa aydingelini Hyperborea17 WitcherGirl hnd_ Mor Vampirella
Doktor kuzenim e ekmegi tamamen cikarirsan yuzun coker sen bir dilim olsa da ye demis ama benim kuzen 120 kiloben normalde hiç ekmek yemem, ama şimdi ya kahvaltıda 1 dilim ekmek ya da onun yerine yulaf yiyorum. o 50 kalorilik ekmeği yemesem belki sonra erken acıkıp başka şeyler yiyecekmişim, bilemiyorum, ben kahvaltıdan sonra en erken 4-5 saat içinde aç hissettim bu süreçte. şu an aktif kilo vermeye çalıştığım için neyi ne kadar yediğime dikkat ediyorum ama optimum kilomda olsam ne istesem yer, sadece miktarına dikkat ederdim. ekmeği de yiyor olmak değil de ne kadar yediğin önemli bence, her şeyde olduğu gibi.
Hayir tabiki canim yediklerin az alisveris tantanasi bizimde basimizda biliyorumSporumu az?
Canim bu gun alisverise ciktik 2 kizimla o kadar yoruldum ki orda telefonumda sarji bitdi adimlarmi hic saymadi zaten.
Ama her gun yapdigim kadar, yani fazlasina hic vaktim olmuyor bu ara.
Her gun tartilma sana ceza veriyorum bundan sonra pazartesi ve cuma ac karnina wc ye ciktiktan sonra tartilacaksinDünki menüm:
Sabah
1 yumurta
öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı
akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt
Kızlar kilo almışım gözüküyor yardım edin nerde sıkıntı var ya akşamları sadece yoğurt mu yesem,
Foruma girdiğimden beri kilo verdim verdim listeye gediğim ilk hafta almışım gözüküyor çıldırıcam
Bende yapicam da cesaretim yok sankiBen sabah 7 de kalkıp işe geliyorum kahvaltımı burda yapıyorum daha geç acıkmak için bugün 9 a doğru kahvaltı yapacağım
Buraya foto atmak pek adetim değil uygulamadan yüklenmiyor ya bende üşeniyorum web den açmayaAma bir daha yaparsam atayım.
Domatesli biberli sos yaptım bir tavada. Başka tavada da ince uzun kestigim kabaklari biraz zeytinyaginda kavurdum sonra uzerine sosu ekledim miss gibi oldu
Aayyy en sevmedigim ama yapacak birsey yokGünün egzersizi jumping jacks
Kolay gelsin hepinize :)
Milana firuze cokofesttt B Beklenen2 Birgaripanne mifihafa Aomine Daiki fyzanur Melegimkorusun matilda34 B barga bnnu JaneRizzoli BLU3 @minimalce Melek Ada M MaviFeslegen FitFiliz CEYDOS Yawrukush Ellssa aydingelini Hyperborea17 WitcherGirl hnd_ Mor Vampirella
Buradaki p harfi hangisi oluyor? 1 p ayranaşı demişsin ama. Karbonhidrat paketli şekerli bir gıdanın karbonhidratı değil ve yemek listenin bir parçası. O yüzden sorun görmüyorum fakat uyku düzenin nasıl? Ben de az uyuduğum zamanlar şişiyorum meselaDünki menüm:
Sabah
1 yumurta
öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı
akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt
Porsiyon oluyor canimBuradaki p harfi hangisi oluyor? 1 p ayranaşı demişsin ama. Karbonhidrat paketli şekerli bir gıdanın karbonhidratı değil ve yemek listenin bir parçası. O yüzden sorun görmüyorum fakat uyku düzenin nasıl? Ben de az uyuduğum zamanlar şişiyorum mesela
AA bu arada şey de olabilir. Yemeğin tadına bakarken bir bakıyorsun baya yemişsin. Bunu önceden çok yaşıyodumDünki menüm:
Sabah
1 yumurta
öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı
akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt
Merkür kiminle çakıştı nalet olsun. Birşeyi çözüyorum. Birşey başlıyor. Sınav stresi de cabası oluyor. Ben erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum. Kendi paramızı kazanmaya başladık. Bunu anneme de söyledim(çünkü evladının yaşam tarzı ve düşüncelerini bilmesini istedim) Aylarca bana karşı anlayışlı gibi göründü. Dün beni gece aradı. Bir sürü çirkin kelime konuştu. Evleniceksin son kullanma tarihin geçiyor falan dedi.Ne oldu canim bu kadar üzdün kendini
Inanamiyorum bu zamana kadar tepki gostermemiste simdi mi aklina gelmis evlatlara karsi alinan karar kolay kolay degismemeli ne bilimMerkür kiminle çakıştı nalet olsun. Birşeyi çözüyorum. Birşey başlıyor. Sınav stresi de cabası oluyor. Ben erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum. Kendi paramızı kazanmaya başladık. Bunu anneme de söyledim(çünkü evladının yaşam tarzı ve düşüncelerini bilmesini istedim) Aylarca bana karşı anlayışlı gibi göründü. Dün beni gece aradı. Bir sürü çirkin kelime konuştu. Evleniceksin son kullanma tarihin geçiyor falan dedi.
1-Hazır değilim
2- Okulum daha bitmedi
3- 23 yaşındayım
4-İşim yok(geçici bir işteyim)
Gecenin yarısı açtı. Yok adını koycaksınız. Yaşın da geçiyor. Birilerinin seni "kullanması" hoşuna mı gidiyor?!Inanamiyorum bu zamana kadar tepki gostermemiste simdi mi aklina gelmis evlatlara karsi alinan karar kolay kolay degismemeli ne bilim
Merkür kiminle çakıştı nalet olsun. Birşeyi çözüyorum. Birşey başlıyor. Sınav stresi de cabası oluyor. Ben erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum. Kendi paramızı kazanmaya başladık. Bunu anneme de söyledim(çünkü evladının yaşam tarzı ve düşüncelerini bilmesini istedim) Aylarca bana karşı anlayışlı gibi göründü. Dün beni gece aradı. Bir sürü çirkin kelime konuştu. Evleniceksin son kullanma tarihin geçiyor falan dedi.
1-Hazır değilim
2- Okulum daha bitmedi
3- 23 yaşındayım
4-İşim yok(geçici bir işteyim)
Canım 7 de uyaniyorsan yap kahvaltını bn 10 11 gibi uyanıyorum ondan 2 öğün besleniyorum . Eğer erken uyanırsam yine 3 öğün besleniyorum çünkü acıkıyorum erken saatlerdeBen sabah 7 de kalkıp işe geliyorum kahvaltımı burda yapıyorum daha geç acıkmak için bugün 9 a doğru kahvaltı yapacağım
Buraya foto atmak pek adetim değil uygulamadan yüklenmiyor ya bende üşeniyorum web den açmayaAma bir daha yaparsam atayım.
Domatesli biberli sos yaptım bir tavada. Başka tavada da ince uzun kestigim kabaklari biraz zeytinyaginda kavurdum sonra uzerine sosu ekledim miss gibi oldu
Zor durumlar klasik türk ailesi baskıları ya ilk baştan kabul etmeselerdi ya dasimdi sorun cikarmadalardi keske iki arada kalmışsınGecenin yarısı açtı. Yok adını koycaksınız. Yaşın da geçiyor. Birilerinin seni "kullanması" hoşuna mı gidiyor?!
-Tabi ki bir gün evlenicem anne ama hazır değilim. Sigortalı ve garantili işim yok. Daha genç olduğumu düşünüyorum
İşi ve maddi gücü erkek düşünür. Senin düşünmeye ihtiyacın yok
-İyi o zaman ben gidiyorum. Benim hayatım hakkındaki kararları danaya girer gibi yapın dedim güldüm
Sonra hakaretler saldırılar. Vee telefonu kapatırım. Tek istediğim: 8 deki mesaimin ardından yemeğimi yiyip,bilgisayar oynamak sonra da sınavlara çalışmaktı. Bütün hayat enerjim gitti
8 de yapıyordum ama bugun 9 da yaptim 9 daha iyi oldu yoksa bu saatlerde acikmaya başlıyordumCanım 7 de uyaniyorsan yap kahvaltını bn 10 11 gibi uyanıyorum ondan 2 öğün besleniyorum . Eğer erken uyanırsam yine 3 öğün besleniyorum çünkü acıkıyorum erken saatlerde
Artık nasıl dayaniyorsan öyle yap canim8 de yapıyordum ama bugun 9 da yaptim 9 daha iyi oldu yoksa bu saatlerde acikmaya başlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?