- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Dinlenme gunun boyleyse canim bizim kirk firin ekmek yemememiz lazim 40000 adim atmamiz lazimB barga ne guzel menun. Sporda guzel olmus
Benim gunum
Su orucu devam
Sabah 1 kupa filtre kahve
Gerisi su
3L
Spor
1, 5 saat yuruyus
19400 adim
Bugun dinlenme gunum ilan ettim baska bisey yapmadim
@esmeriiim
B barga ne guzel menun. Sporda guzel olmus
Benim gunum
Su orucu devam
Sabah 1 kupa filtre kahve
Gerisi su
3L
Spor
1, 5 saat yuruyus
19400 adim
Bugun dinlenme gunum ilan ettim baska bisey yapmadim
@esmeriiim
Dinlenme gunun boyleyse canim bizim kirk firin ekmek yemememiz lazim 40000 adim atmamiz lazim
senin de sporların şahane yau. benim için 1.5 saat 10 bin adım demek. maaşallah <3
Yok yarin boyayacagim
Evet beklerim kaptanımHarika yapmissin canim, bugun cok azimli gordum seni, daim olsun :)
Kitap kulubunuz vardi degil mi canim , bende bir ara bakacagim oraya :)
Yanıma aldım içmeye devam ediyorumHarika bir gun olmus, suyu sadece azicik arttirsan dahada muthis olur canim..
Sen o kadar saat farkına rağmen öyle güzel idare ediyorsun ki burayı kaptanım hiç kolay değilKizlar Akinin bir dersi bitti 15dk sonra digerine girecek ,aralarda, kosakosa geliyorum :)))
Halim fena, bugun tutusmus, hicbir seye yetisemez haldeyim :)
Bir de urfayı düşün canmHakkaten canım ne kadar sıcak di mi? Dışarı adım atamadım bugün. Angara yaniyü
Sabah: peynirli omletBugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
öğle:
Tavuk çorbası
Ara:
Yarım muz
Akşam:
1 p sebzeli biftek
2 kaşık yoğurt
1 bardak vişne komposto ( şekeri 1 lt suya 2 yemek kaşığı)
hasta menüsü oldu bugün, toparlayayım diye kayınvalidem yaptı , iyi de geldi toparladım
Su:2 lt olacak yine
Spor: yok
Yawrukush @Ceydos Hyperborea17
Bu arada hedefime 4 kilo yaklaştığım için vücut şekillendirme egzersizleri falan yapmayı düşünüyorum. Dar bir elbisede ya da taytın içinde güzel durmak isterim açıkçasıteşekkürler canım sana da maşallah 1.3 kg de sen vermişsin
Ahahah ben de geçen hafta seni kıskandım bakiş şu an o verilen kiloyu korumaya çalışmak
Oh oh gitsin kilolar
Walla bende geçen hafta şişkinlik olduğunu düşünüyorum , artı çıkmıştım, o moralle de yediklerime daha çok dikkat ettim ve sonuçsıra cumaya kadar da bu kiloyu korumaya geldi
Denedin mi kaptanim?Evet canim oyleymis,BLU3 in menulerinde goruyorum ,soguk soguk nasil ozendim.
Insallah gelecek buugn , buzluga atip yiyomusuz..:)
Buna ek 21:00 de 1 çay bardağı kefirPazartesi menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, 4 zeytin, 1 tane krep, biber, salatalık
15:30
2 kuru incir, 2 ceviz, sade Türk kahvesi
17:00
1 tane active shot
18:00
2 tane karamelize soğanlı enginar, yarım kase kadar yeşil mercimek yemeği, yeşil salata
Su: 3lt
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıyoruz gelince yazarım adım sayısını
Aomine Daiki
Ben burda brokoli bulamaz oldum kendim mi yetistirsem acabaMenu
Sabah-ogle
Salata (1 yumurta, gobek marul, mor lahana, brokoli, acur, kapya, domates, 7-8 zeytin) ve sutlu kahve
Ara
1 salkim donmus uzum
Aksam
Patlican kebabi (1 porsiyon) ve cacik (2 kase)
Su 3 litre simdilik
8500 adim 425 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Ben bugun pert olmustumKahvalti
Kiymali yumurta 1 tane.
1 dilim.ekmem
2 dilim.peynir
1 dilim.karpuz
Öğlen
2 siyah erik
2 tane şeftali
4 tane fit kurabiye
1 sade nescafe
Akşam
Semizotu çorbası
Cacık
Hepsi 900 kalori civarı oldu
Su 3 buçuk urfa çok sıcak
Spor yarim saat yürüyüş
Birgaripanne
Benim bu sene ilk yazım.urfada. klima alacak yarın yoksa ben bayilacaguuummm... hangi markayı almayı düşünüyorsunuzBir de urfayı düşün canmvantilatör çalışıyor ama sıcak hava üfürüyor o da resmen klima almak şart oldu
Brokoli bütün kış vardı urfada. Bir iki aydır yok canım.Ben burda brokoli bulamaz oldum kendim mi yetistirsem acaba
Ben bugun pert olmustum
Burasi ilce oldugu icin canim anca pazara yesillikci bir abi getiriyordu oda cok pahali alan olmaz diye getirmiyorBrokoli bütün kış vardı urfada. Bir iki aydır yok canım.
Baymak, vestel ve altus arasında kaldık canmBenim bu sene ilk yazım.urfada. klima alacak yarın yoksa ben bayilacaguuummm... hangi markayı almayı düşünüyorsunuzbir sorum dedum
Suyu birAz daha arttırsan müthiş spor ve menün var kuzumboyadın mı saçını nasıl oldu :) ben şşimdi boyadım, hemen yıkadıktan sonra ne kadar kısaltsam diye düşünüyorum şimdi :)
aydingelini benim menüm şöyle:
sabah:
Eki Görüntüle 2658748
öğlen: 1 kase karpuz - 300 gram heralde?
akşam: 180 gr kadar az salça-yoğurt soslu tavuk + 4 yk semizotlu yoğurt
su: 2 lt
spor: sabah 6.5 bin adımlık yürüyüş, akşam 45 dk kardiyo videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?