Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten yapamiyorsun diye onlari verdik ya
Lesli yap canım o zaman 15 dk dün için 15 dk bugün için. Ara ara yaparsın birşey olmaz

Normal de cekiyordum ama kanamam olduktan sonra biraktim simdi de cekemiyorum korkudan vucutta tasiyamiyor anlamiyorum bu halimle bile 35 40 cekerdim vucut bile istemiyor komik gelebilir ama gercek
Bence bir doktora görün Tansu . normal bir durum değil acaba o zaman regl yakındı ondan mı öyle oldu ben olsam tekrar denerdim mekikten sonra kanamam tekrarlıyor mu sonrasında doktora görünürdüm . Sonuçta sağlık bu mekik falan çekmek önemli değil , aksatma

Bugün çok kötüydü
Sabah
Tost
Bir kaşık pekmez
Bir dilim ekmek
Domates-salatalık
Öğlen
Adana kebap
Salata
Bir dilim pide
Ara
Iced Latte
Akşam
Birkaç patates kızartması
Yarım paçanga böreği
Yarım soğan halkası
Ara
Birkaç kaşık browni
Spor
Bir saat hızlı tempo yürüyüş
Su
2,5 L
Yawrukush

Kendinde fark etmissin baya fazla olmus
Cok fazla carb
su miktari ve spor iyi

Sadece bugun mu boyle oldu? canin mi skkin?

FitFiliz
Secret garden de guzeldi bak aklima geldi.
Crash landing on you- Bu senenin hit dizisi
Voice -Polisiye ama guzel

simdilik yeter herhal :))

sen It s okey not to be okey den basla :))
Canım özlettin hoşgeldin sonradan beni alıntı yapanlara bakmak geldi aklıma ordan buldum mesajı. Crash landing on you indirdim. Orda internetim telefonunkiyle kısıtlı olacak. O yüzden gitmeden bir iki dizi alicam yanıma
(Bu arada izlediğim dizide karakterler fitse kimgenelde öyle, motivasyon oluyor bana)

Zeynep'cim ölçü listesinde benimkileri düzeltir misin bel yazdığım göbek olan ölçü ye kaymalı. Bel 85miş benim sonrasında ölçmüştüm. Bir de 99u yanlış yazmıştım. Öyle görünce moralim bozuluyor onu da 90 yapar mısın tatlım sana zahmet olacak ama. Ya da beni cikartabilirsin o da olur

Eeen güzel takımı seçmişsimiz. Hoşgeldiniz.

FitFiliz hemen duzeltiyorum
Niye cikartayim kiz seni :)
Korelilere bayiliyorum ben
Cok bakimli ve fitler

Adamlar sabah oglen aksam pirinc yiyor birde
Evet ya goblin kız kardeşi var ya paso cips yiyor diyordum çıtır çıtır bir ses çıkıyordu. Meğer o turpmuş, sesi de katır kutur olarak düzelteyim

Kızlar bakın çekinmeyin uyuz olduğunuz grup varsa bana hiç çekinmeden bildirin. Bende artık bir kardeşinizim. Bir ay 5 gün sonra hiç birinizi tanımam o ayrı :)
Benim bir önerim var, adminlerin gerekmiyordur listeye girmek için iki hafta deneme süresini tamamlaması (yani öyle olsun )
Erkeklerin daha hızlı kilo verme durumundan da faydalanıp sizin yüzdeyi listeye ekleyelim. Birincilik iddiamız tavan yapsın

Çok oluyorum Zeynep'cim ama göbek 92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…