- 23 Ocak 2016
- 36.179
- 52.516
- 598
Kayınpederim bir oturuşta 3 kilo yiyorkiraz ne güzel şey. ne güzel şey kiraz. ah kiraz ah. afiyet olsun size de. hayatımın en güzel günlerinden biri 'kiraz diyeti' diye bir şey yaptığım gündü. gün boyu sadece kiraz yiyorsun, ne kadar alırsa artık. 1.5 - 2 kg almıştım sanırım artık allah affetsin.
bende kendim yaptığım için içindeki un ve irmik miktarından korkuyorum zati. bilmediğim şey beni rahatsız etmiyordu ama birkaç yıldır biliyorumHa ha bu msjı görmemişim atlamışımo sözü demeyim dedim içimden geçmedi değil ama ben yapıyorum doğal içinde herşey var besin değeri vitamin değeri çok yüksek aslında sırf kızım kahvaltıda belki biraz bişey yer diye yaptık ama nafile 3 yudum
Çalışmaktan nefret ederken şuan çalışıyor ve bir işin var mı?beğendim kesinlikle kötü menü değil
ben çalışmayı özlemedim çalışmaktan nefret ederim bir daha dünyaya gelsem tembel hayvan olarak geleceğim. ama ilginç ben öyle bir mesaj yazmadım senin etiketine gidiyorum farklı mesajım çıkıyor.
Aa ben irmik koymuyorum ne tarhanası diyorlar bizimkine macır tarhanası ve bir de manav tarhanası var evlendim evleneli macır tarhanası yapar oldum çıktımbende kendim yaptığım için içindeki un ve irmik miktarından korkuyorum zati. bilmediğim şey beni rahatsız etmiyordu ama birkaç yıldır biliyorum
tabiki çalışıyorum %100 ev hanımıyım ben. temizlik yemek hep bende tabi ekstralarda var ama şimdi yazmayayım. çocuk bakımı yok çok şükür büyüdü çocuklarım çokta baktım diyemem eşim benden çok baktı.ben uyudum.Çalışmaktan nefret ederken şuan çalışıyor ve bir işin var mı?
Korona varken nereleri gezdin canım ben çıkmaya korkuyorumTüm gün gezdim neredeysehep yorulmalar böyle olsa keşke.
AA bahsetmeyi unuttum. Annemin komşusu kedisini bize bıraktı birkaç günlüğüne. Mecbur kalmış. Biz de çok sevindik. Öyle tatlı ki
Valla mı hakikaten eşin daha mı çok baktı ben azcık bak kestireyim diyorum sen g*tünü devirmeye bak diyortabiki çalışıyorum %100 ev hanımıyım ben. temizlik yemek hep bende tabi ekstralarda var ama şimdi yazmayayım. çocuk bakımı yok çok şükür büyüdü çocuklarım çokta baktım diyemem eşim benden çok baktı.ben uyudum.
bende muhacir usulü yapıyorum soya çekimden dolayı.ama içine irmik koyuyorum besleyiciliği artsın diye sade un olmasın.Aa ben irmik koymuyorum ne tarhanası diyorlar bizimkine macır tarhanası ve bir de manav tarhanası var evlendim evleneli macır tarhanası yapar oldum çıktım
Macır o bikerembende muhacir usulü yapıyorum soya çekimden dolayı.ama içine irmik koyuyorum besleyiciliği artsın diye sade un olmasın.
gerçekten. dedim ya tembel hayvanım çocuk isteyen baksın dedim. %70 o %30 ben ilgilendim tabi kayınvalidemin teşvikleriyle oldu. sayılı bez değiştirdim sayılı biberon hazırladım uyku zaten zorlamadığım için kendi kendilerine uyumayı hemen öğrendiler, kucağa çok almadığım için beni bunaltmadılar. rahat büyüdüler.Valla mı hakikaten eşin daha mı çok baktı ben azcık bak kestireyim diyorum sen g*tünü devirmeye bak diyor
bize macır hatta uzatmalı maacır ama dilimiziMacır o bikerem
Hmm ben de nohut koyuyorum besleyici olsun diye
Ben de aynı 2.yi annemin zorlaması ile denerim belki nasip kısmet ama bir oğlum da olsun isterdim ya nasıl duygu çok merak ediyorum.gerçekten. dedim ya tembel hayvanım çocuk isteyen baksın dedim. %70 o %30 ben ilgilendim tabi kayınvalidemin teşvikleriyle oldu. sayılı bez değiştirdim sayılı biberon hazırladım uyku zaten zorlamadığım için kendi kendilerine uyumayı hemen öğrendiler, kucağa çok almadığım için beni bunaltmadılar. rahat büyüdüler.
Evet canım ben de dilimize dikkat etmeye çalışırım doğru söylüyorsun ekşi oluyor zaten baya oda koku kokuya gidiyorbize macır hatta uzatmalı maacır ama dilimiziMilana firuze için özellikle doğru kullanmaya özen gösteriyorum özellikle böyle fazla bilinmeyen kelimeleri. nohut var hem besleyici oluyor haklısın hemde ekşimesine destek oluyor.
Nasıl mı tepki verecekAaa simiti görmemiştim.CEYDOS nasıl tepki verecek bilmiyorum ama.
Ben 2 akşamdır sahanda yumurta içim dışım yumurta olacak en son gurklucamGeçmiş olsun.. tavuğun resminden anlayamadım galiba, epey yağlı kızarmış duruyordu. Yazın özellikle dikkat etmek lazım aslında tavuk etine. Şimdi iyisiniz ama değil mi?
Ben yarını planlamaya çalışıyorum, önceden belirlemek iyi oluyor. Biz takımda epey yumurta tüketiyoruzyarın yumurta ağırlıklı birşeyler düşündüm.
Tahinli simite ne dersin gülüm?bugün bişey demem ödül günü dahilinde yarın simit olmasın lütfen menülerde.
hiç oğlum olsun istemedim. ikinci kızıma hamile iken geliboluda yaşıyordum. doktora ilk gittiğimde cinsiyetine erkek dedi çok bozuldum orada meşhur bayraklı baba vardı. hemen orada aldım soluğu. doktor yanlış görmüş olsun diyerek dua ettim. inanç işte. 1 ay sonra kontrolde yanlış görmüşüm kız dedi. bende bizimkilere söyleme gafletinde bulundum dualarım kabul oldu diyerek. 1 hafta benimle konuşmadılar.Ben de aynı 2.yi annemin zorlaması ile denerim belki nasip kısmet ama bir oğlum da olsun isterdim ya nasıl duygu çok merak ediyorum.
Hangi şehirdi canım senin İstanbul'muş pardon en irisinden 2 hafta öncesi olsa kargolardım canım ya köyümüz yakın günlük taze iri kirazben inanıyorum, kiraz bu yahu, yenmez mi? gerçekten en sevdiğim meyvedir, hele ben ufakken pazarlarda gerçekten çok lezzetli, kocaman kocaman bordoları olurdu bayılırdım. son 2-3 yıldır tadı doğru düzgün gelen bir kiraz yemedim ve çok üzülüyorum. istanbul'da gerçekten hiçbir şeyin tadı yok. karpuz yerken gözümü kapattığımda karpuz tadını almıyorum, şekerli su tadı geliyor. aracım olsa vallahi bir kiraz bir de dut için yollara düşerdim.
tabiki olmaz derim. ödül günü dışında saçmalamak yasak. bu hafta özellikle kilo verme oranımız çok düşüktü daha fazla dikkat gerekli.Tahinli simite ne dersin gülüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?