Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kayınpederim bir oturuşta 3 kilo yiyor

bende kendim yaptığım için içindeki un ve irmik miktarından korkuyorum zati. bilmediğim şey beni rahatsız etmiyordu ama birkaç yıldır biliyorum

Çalışmaktan nefret ederken şuan çalışıyor ve bir işin var mı?

bende kendim yaptığım için içindeki un ve irmik miktarından korkuyorum zati. bilmediğim şey beni rahatsız etmiyordu ama birkaç yıldır biliyorum
Aa ben irmik koymuyorum ne tarhanası diyorlar bizimkine macır tarhanası ve bir de manav tarhanası var evlendim evleneli macır tarhanası yapar oldum çıktım

Çalışmaktan nefret ederken şuan çalışıyor ve bir işin var mı?
tabiki çalışıyorum %100 ev hanımıyım ben. temizlik yemek hep bende tabi ekstralarda var ama şimdi yazmayayım. çocuk bakımı yok çok şükür büyüdü çocuklarım çokta baktım diyemem eşim benden çok baktı.ben uyudum.

Valla mı hakikaten eşin daha mı çok baktı ben azcık bak kestireyim diyorum sen g*tünü devirmeye bak diyor

Aa ben irmik koymuyorum ne tarhanası diyorlar bizimkine macır tarhanası ve bir de manav tarhanası var evlendim evleneli macır tarhanası yapar oldum çıktım
bende muhacir usulü yapıyorum soya çekimden dolayı.ama içine irmik koyuyorum besleyiciliği artsın diye sade un olmasın.

Valla mı hakikaten eşin daha mı çok baktı ben azcık bak kestireyim diyorum sen g*tünü devirmeye bak diyor
gerçekten. dedim ya tembel hayvanım çocuk isteyen baksın dedim. %70 o %30 ben ilgilendim tabi kayınvalidemin teşvikleriyle oldu. sayılı bez değiştirdim sayılı biberon hazırladım uyku zaten zorlamadığım için kendi kendilerine uyumayı hemen öğrendiler, kucağa çok almadığım için beni bunaltmadılar. rahat büyüdüler.

Macır o bikerem
Hmm ben de nohut koyuyorum besleyici olsun diye
bize macır hatta uzatmalı maacır ama dilimizi Milana firuze için özellikle doğru kullanmaya özen gösteriyorum özellikle böyle fazla bilinmeyen kelimeleri. nohut var hem besleyici oluyor haklısın hemde ekşimesine destek oluyor.

Ben de aynı 2.yi annemin zorlaması ile denerim belki nasip kısmet ama bir oğlum da olsun isterdim ya nasıl duygu çok merak ediyorum.

Evet canım ben de dilimize dikkat etmeye çalışırım doğru söylüyorsun ekşi oluyor zaten baya oda koku kokuya gidiyor

Ben 2 akşamdır sahanda yumurta içim dışım yumurta olacak en son gurklucam bugün manava gittim kasanın orda yumurta var yarın dedim bi koli alayım bari

Ben de aynı 2.yi annemin zorlaması ile denerim belki nasip kısmet ama bir oğlum da olsun isterdim ya nasıl duygu çok merak ediyorum.
hiç oğlum olsun istemedim. ikinci kızıma hamile iken geliboluda yaşıyordum. doktora ilk gittiğimde cinsiyetine erkek dedi çok bozuldum orada meşhur bayraklı baba vardı. hemen orada aldım soluğu. doktor yanlış görmüş olsun diyerek dua ettim. inanç işte. 1 ay sonra kontrolde yanlış görmüşüm kız dedi. bende bizimkilere söyleme gafletinde bulundum dualarım kabul oldu diyerek. 1 hafta benimle konuşmadılar.

Hangi şehirdi canım senin İstanbul'muş pardon en irisinden 2 hafta öncesi olsa kargolardım canım ya köyümüz yakın günlük taze iri kiraz hep var bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…