- 23 Ocak 2016
- 36.179
- 52.516
- 598
2 kızın mı var canım ailen neden bozuldu ki erkek mi istediler?hiç oğlum olsun istemedim. ikinci kızıma hamile iken geliboluda yaşıyordum. doktora ilk gittiğimde cinsiyetine erkek dedi çok bozuldum orada meşhur bayraklı baba vardı. hemen orada aldım soluğu. doktor yanlış görmüş olsun diyerek dua ettim. inanç işte. 1 ay sonra kontrolde yanlış görmüşüm kız dedi. bende bizimkilere söyleme gafletinde bulundum dualarım kabul oldu diyerek. 1 hafta benimle konuşmadılar.
eşim ve benim annem istiyordu. evet iki kızım var biri 13 diğeri 21 yaşında.2 kızın mı var canım ailen neden bozuldu ki erkek mi istediler?
Diğer takımlarla yarışınca 1.olan takımın ödülü ne?tabiki olmaz derim. ödül günü dışında saçmalamak yasak. bu hafta özellikle kilo verme oranımız çok düşüktü daha fazla dikkat gerekli.
Maşallah Allah bağışlasın canım büyümüşler onlar artık iş yapar yardım eder sanaeşim ve benim annem istiyordu. evet iki kızım var biri 13 diğeri 21 yaşında.
Hangi şehirdi canım senin İstanbul'muş pardon en irisinden 2 hafta öncesi olsa kargolardım canım ya köyümüz yakın günlük taze iri kirazhep var bizde
Bende bilmedim ilk once kahvalti isi aksayinca butun gunum aksadi bende yulafli omlet hazirladimkız ayarın yok senin ya çok yiyorsun yada az nasıl doydun bu kadarla.
hepsi çok güzel canım tebrik ederim.
Pekala canimSuyu arttir kaptanim
Bence tarcinli sut iç yada tarcinli yogurtSırf atıştırma isteğimi kessin diye yiyorum canım
Ton pizza nin fotosunu atsaydin keske canim bize de fikir olurduYemekler cok dan yendide cocuklar uyumadi daha :))
Yatirdim ama bidi bidi cene caliyorlar..
Sabsh
3 dilim kasar
6 zeytin
50gr domates
10gr sarimsakli ve dereotlu labne
Ara
Soda
Ogle
2 yumurta
5gr tereyag
2gr aci sos
Aksam
Ton pizza
1 kutu Ton, 2c.k karniyarik otu tozu 1 yumurta ile tabani yapildi
Ustunde sogan, 1 sivri biber, kasar ve domates salcasi
Spor
1 saat reformer
30dk leslie boosted
6600 adim
2,5 L su
@Hyperborea17CEYDOS @Yawrukush
MasAllah canim arastirip bende yapayim bunlardanSporumu yaptım. Paylaşayım
Atlama krikolar 20 sn*3
At terbiye etmek 20*3
Bisiklet crunch 20*3
Yumruk atma 20s*3
Bacak kaldırma 20*3
Kobra 30 sn
@Yawrukush @esmeriiim
1 orta patates 1 dilim ekmek ediyor canim e o zaman 3 ekmek yemis oldunO zaman ilk buradaki ilk günümü yazıyorum
Sabah
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf
Akşam (17.00)
1 tabak menemen
2 dilim kepekli ekmek
1 adet haşlanmış patates
Bitki çayı
Su : 3 L
Spor : sabah 1 set aç karnına 10 dakika HİİT yaptım (puan) akşam da 10000 adım yürüyüş (500 puan) toplam 600 puan
Ben bu arada İF yapıyorum o yüzden 2 öğün
Aslinda oyle bir topik acabiliriz herkes hikayesini paylasirEvet şöyle sandalyeleri yuvarlak dizsek. Ben bağımlıyım diye başlayıp karbonhidrat tüketip şişmanlık yüzünden olan utanç hikayelerimizi filan anlatsak
Rica ederim canım ne demek nasip kısmet olursa hatırlat canım İstanbul'a çabuk gider toplandığı gün veririm inşallah kargoyaahhhh çok incesin, teşekkür ederim. çok yüzsüzümdür, seneye hatırlatırım <3
Diğer takımlarla yarışınca 1.olan takımın ödülü ne?
ne kadar naziksin, teşekkür ederimRica ederim canım ne demek nasip kısmet olursa hatırlat canım İstanbul'a çabuk gider toplandığı gün veririm inşallah kargoya
Hmm anladım tamam var gücümüzle çalışıcaz inşallahCuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 465. ETAP SONUÇ LISTELERI En Büyük TÜRKİYE 6 MAYIS-13 MAYIS ***5. Takım 465. Etap*** kollontai (61,3///%0,0) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor ebrusonmez (58,3//%) kilosu sabit...www.kadinlarkulubu.com
burada sıralamada gösteriliyor takımlar ve ekstra moral motivasyon oluyor.
anam gene nick değiştirmişsin oynama artık habire listelerimde değiştiriyorum seni. tansu ne güzeldi oysaki . saçların nasıl oldu merak içerisindeyim.Kazen nickimi degistirmissin tesekkurler
ama pro luk icin birsey yazmamissin yada sen ayrilana kadar 69 a duseyim olmaz mi
Hadi anlasalim el sıkısalim bu konuda
Ben de çok severim kirazı taze olacak hepsi aynı boyutta ve iri olacakne kadar naziksin, teşekkür ederimhassas noktama parmak bastın
Ahahhaha pazarlığa bakKazen nickimi degistirmissin tesekkurler
ama pro luk icin birsey yazmamissin yada sen ayrilana kadar 69 a duseyim olmaz mi
Hadi anlasalim el sıkısalim bu konuda
Zaten nicki tanss değil miydi kianam gene nick değiştirmişsin oynama artık habire listelerimde değiştiriyorum seni. tansu ne güzeldi oysaki . saçların nasıl oldu merak içerisindeyim.
Ben yapmadim ki kazen abi yapmis boyle daha iyi uni yillarimi hatirlatiyoranam gene nick değiştirmişsin oynama artık habire listelerimde değiştiriyorum seni. tansu ne güzeldi oysaki . saçların nasıl oldu merak içerisindeyim.
Tansu olmustu canimZaten nicki tanss değil miydi ki
anasına bak kızını al demişler canım hatta armut dibine düşerde demişler daha söze gerek var mı?Maşallah Allah bağışlasın canım büyümüşler onlar artık iş yapar yardım eder sana
Koştum kaptanım koştum@Aomine Daikiaydingelini @fyzanur @Melegimkorusun @MorVampirella kızzzzlar hani menü paylaşımı ? kitap kolileri yatağımın üstünde beni, ben sizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?