Cidden mi? O zaman yanmışsın kuzummmmanasına bak kızını al demişler canım hatta armut dibine düşerde demişler daha söze gerek var mı?
çok iyi bulmasam da bugünlük olmuşKoştum kaptanım koştum
Kaynanamdayım hala
sabah: 1 büyük bardak çay
1 tane serçe parmak kadar sigara böreği
Tam tamına minik bir lokma tereyağ bal ekmek ( tereyağ ve bal çok azdı)
Kaynnamda kahvaltı kültürü mü yok yoksa ben mi ayak uyduramıyorum bilmiyorm ama bu kadının evinde kahvaltıda karnım hiç bi zaman doymuyor...
öğlen: 1 kase şehriye çorbası
akşam: 1 tabak taze fasulye 1 minnacık dolma 3 dilim karpuz bol soğan domates salatası
su:3 lt
Spor köydeyiz günün %65 i çocuğun peşinde gezmekle geçiyor
@BlueSkyyyy merhaba yeni eşim
rengin kırmızı oluyor. yazı rengi ve tipini ayarlama imkanın oluyor. bu kadar benim gördüğüm.büyük kızım zaten yok üniversitede küçükte sınav senesinden çıktı. artık ceple yapıştı.Kızlar pro üye olunca ne gibi farklılıklar oluyor ve olmak için ne yapmak gerekiyor olanlar nasıl olmuş yani?
Cidden mi? O zaman yanmışsın kuzummmm
Yok canim nerdee takimda herkes senin benim gibi normal uye, pro olanimiz yok :)Günaydın fit hatunlar nassiniz diye bir bakimm dedimdi pardon birde abimiz vardi
Butakimda herkese proluk veriliyomus diye duydum bende geldim belki acıyıp banada verirsiniz
Biraz öyle oldu en azından daha lezzetliBende bilmedim ilk once kahvalti isi aksayinca butun gunum aksadi bende yulafli omlet hazirladim
Pekala canim
Bence tarcinli sut iç yada tarcinli yogurt
Ton pizza nin fotosunu atsaydin keske canim bize de fikir olurdu
MasAllah canim arastirip bende yapayim bunlardan
1 orta patates 1 dilim ekmek ediyor canim e o zaman 3 ekmek yemis oldun
Dans dans dans
Aslinda oyle bir topik acabiliriz herkes hikayesini paylasir
Evet o özellikleri duydum nasıl olucaz peki? Bilenler yazabilir mi?rengin kırmızı oluyor. yazı rengi ve tipini ayarlama imkanın oluyor. bu kadar benim gördüğüm.büyük kızım zaten yok üniversitede küçükte sınav senesinden çıktı. artık ceple yapıştı.
kendisi dün itibariyle fitfiliz oldu.İngilizce öğretmenimiz de vardı derya mıydı canım tam hatırlayamadım ceydoş o ayrıldı mı menüsünü göremedim ben
Tansu olmustu canim
Destek olunda pro olayim hemde hedefe yaklasayim
Kaptanım valla bugün eve gidecektim sözde. Yine kaldım resmen karın doyurabilmek için uğraştım... iyiki tereyağ leş gibi dolap kokuyodu yoksa karın doyurmak için acaip bi fiyaskoya düşecektim...çok iyi bulmasam da bugünlük olmuş
Aa daha fit olmadı ki amakendisi dün itibariyle fitfiliz oldu.
Benm bildiğim bi ücret karşılığında oluyosun yada katıldığın oylamalarda proluk veriliyo. Google yazınca çıkıyo pronun özelliği canımEvet o özellikleri duydum nasıl olucaz peki? Bilenler yazabilir mi?
Tamam bi bakiyim sağol canımBenm bildiğim bi ücret karşılığında oluyosun yada katıldığın oylamalarda proluk veriliyo. Google yazınca çıkıyo pronun özelliği canım
Sen Çanakkale'de misin sahilde bir dondurmacı ve çok kuyruk var dimiBugünkü Z raporuna gelirsem
Sabah 8 civarı yarım haşlanmış yumurta bir salatalık çay (if yapıyordum ya bu kadar erken olunca resmen kahvaltı edemedim bogazimda takılı kaldi gibi oldular ben de zorlamadim sonra yerim dedim)
Sonra denize gittik. Bir saat kadar denizde spor yaptım. Çok eğlenceliydi
12 ye doğru çok küçük bir parça ekmek (Çanakkale'nin yerli buğdayı karakılçıktan yapılma bir ekşi mayalı ekmek) bir kk peynir, salatalık ve 7 zeytin + çay
13 te şekersiz Türk kahvesi ve 5 badem
Sonra çarşıya gittik kızlara terlik almaya. Özlemişiz sahil turu filan yaptık (kızımın dondurmasinin tadına bakmiş olabilirimama napiyim kendime almadım diye tebrik bile edebilirsiniz çünkü çok ünlü oranın dondurması, epey sıra bekledik almak için)
16.30 da evdeydik çok yorulmuşum. 5te çevirme tavuğun yağsız iç kısmından muhabbet kuşu kadar bir miktarda yedim (bu muhabbet kuşu da garip kaçtı ya neyse) yanında da bol maydonoz + 2 kaşık yoğurt.
Son olarak balkonda çay keyfi yaptım yanında da tanesi 32 kalori olan karabuğday patlağı (zararlı şeyler içermiyor etiketinin yalancısıyım. Şok markete gelmiş tavsiye olunur)
Vee en son eşimin aşırı yedim şiştim demesi üstüne ona yürüyüşte eşlik ettim. Bir saatten fazla yürüdük. Şu an sağ dizim acıyor
Su 3lt
Kazen sizde durumlar nasıl? Şahsen elimden geleni yapıyorum açlıktan uyuyabilsem bari
CEYDOS beğenirsin umarım menümü canım
Yok canim nerdee takimda herkes senin benim gibi normal uye, pro olanimiz yok :)
Nasilsin kuzum?
Hayir canim nerde?150 squat mı ara vermeden mi yaptın canım
Hepsi kiymali dolma ama icinde varla yok arasi pilincde var yani.Canım birbirimize destwk olup bu haftayı da birincilikle bitirelim
Azimle olursun moraller hep yüksek olsun canım yaparsın
Özgecim teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum
Canım , öğle dolma, akşam 2 dolma daha bana çok geldi , öğlendeki patlıcan ve biberler kızartma değildir umarım , ama dolmalar olmammış
Gercekden duymadigim bir kelime: maacırbize macır hatta uzatmalı maacır ama dilimiziMilana firuze için özellikle doğru kullanmaya özen gösteriyorum özellikle böyle fazla bilinmeyen kelimeleri. nohut var hem besleyici oluyor haklısın hemde ekşimesine destek oluyor.
Guzel olmus gunun canim, visnenin icinde seker yoksa begendim :)Sabah kahvaltı 12:00
2 kase tarhana çorbası
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak çay
Öğle yemeği 16:00
Yarım porsiyon musakka
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara atıştırmalık 17:00
3ü 1 arada Nescafe
Akşam yemeği 19:30
2 adet sahanda (biri S biri L boyut)
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim
SU 2 litre
Egzersizler
Adım: 2000
Merdiven inip çıkma: 3 kat 3 kez
1 saat mutfak temizliği
Manavdan 13 kilo50m eve taşıma
Birazdan yarım saat TV den egzersiz yapılacak
Vişne kaynattım 2 bardak içerim akşam
@MorVampirella
Guzel bir guno lmus canim ben begendim , nasilsin canim?Bugunun menusu
9:00
Kahvaltida aldigim kalori(yaklasik): 350 kalori.
Kahvalti: 2 dilim siyah ekmek, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 ck tereyagi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
13:00 kalori: 550
Oglen yemegim
2 adet patlican, 1 adet biber, 1adet kiymali domates dolmasi, uzerine yogurt, 1 dilim ekmek.
17:00 kalori: 68
Ara: 4 kayisi
19:00 kalori: 250
Aksam yemegi:
1 patlican, 1 domates dolması.
Toplam gunluk (yaklaşık) kalori alimi: 1318.
Su: 1.250 ama 2 olucak.
Spor: 150 suguat, 200 makas, 120 mekik, 50+50 bacak ac kapa hareketi. 8000 adim.
Uykum acilsin diyede 1 sade kahve icicem.
CEYDOS Yawrukush @bnnu
Hala takilmadi mi?Canm Urfa o kadar sıcak ki hareket edemiyoruzklima takılacak servisi bekliyoruz
Cok guzel birgun olmus canim :)İyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Salamli yumurta (1 dilim salam & 3 yumurta), sogus domates, salatalik, pancar (birer tane), 9 siyah zeytin ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve ceviz dolgulu hurma (3 tane)
Aksam
Karniyarik (4 patlican), cacik (1 porsiyon) ve koz biber (5 tane)
Su 2.5 litre simdilik
10000 adim 500 puan
Arrietty_ @Tansu (nickin degismis ) Yawrukush
Biskuvileri odul saydim gulum.Buharlaşmadan menümü yazayım bari
9.30: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, bir kase yoğurt
Ara: Bir salkım
17.30: bir tabak sebze yemeği, bir dilim ekmek
Ara: 4 kremalı bisküvi
Su: 2,5 litre
Spor: 75*3=225 puan jj
Sıcaktan Spor da yapılmıyor
Yawrukush
Tansucum yulaf , galeta, ayran hep ustuste karbohidrat olmus ama kalori olarak diyete uygun..Menum
Sabah
1 yumurta
Ikindi
2 galeta
Aksam
125 gram yulafli omlet
6 zeytin
2 b ayran
Su 10 bardak
Spor 8000 adim 400 p
@Aomine Daiki
Harika bir gun olmus canisi :))Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim.ekmek
Ara
Yarim.su bardağı leblebi
7 tane fındık
Akşam
Haşlanmış et 200 gr.
1 dilim.karpuz
Hepsi 1000 kalori civarı
Su 2.5
Spor
30 dk yürüyüş 120 p
30 dk kardiyo 300p
250 tane twist 750p
1 dk plank 10p
Toplam 1180 pArrietty_
@Melegimkorusun
Pilav evet olmasa ne guzel olacaktihoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
çünkü çok makul bulmuşum
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
Begendim canim guzel birgun olmus :)Sabah
Dereotlu tost
Ara
Kahve
Akşam
Bir tabak ıspanak
3-4 kaşık yoğurt
Birkaç kaşık erişte
Sporu birazdan yapacağım.
Su:2,7L
Yawrukush @esmeriiim
Guzel menu ama su az canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?