- 23 Ocak 2016
- 36.189
- 52.540
- 598
Yok canım bikaç kez balığa gittim sinir geldi ama bizimki daha çok barajlarda Çanakkale'de bi baraj daim elemanıdır oranın yaban hayatı yaşıyorlar orda 3 gün falanBayılırım közlenmiş biberekahvaltıda harika bir seçim olmuş Eğer seversen bamya da denemelisin o da nefis oluyor kahvaltıda. Büyükçe olanlardan alıp sadece haşlıyorsun. Tadı müthiş peynirle güzel uyum sağlıyor
Kahvaltıya tek eleştirim miktarı az da olsa simit olacak, çünkü glisemik yükü fazla. Yani çabuk açıktırıyor. Tokluk faktörü daha fazla olan tam buğday ekmeği, wasa filan tercih etmek daha mantıklı.
Bir de belirtmeden geçmiyeyim. Sunum süpermis
Bu yaz da gelin, belki de geçtiğimiz iki yazdır o kuyrukta karşılaşmışızdır
Balık tutmayı bir kez denedim sadece o da öyle kayıkla filan değil. Kayalıklardan tutmaya çalıştım. Misinam kayaya takılmıştibenlik değil zaten sabredemem ben Sennhic çıktın mı peki canım eşinle balığa?
Peynir helvası aslında Gelibolu'da daha güzel. Zafer pastanesini tek geçerim o konudabenim de canım çekti şimdi
Cok hareketlisin Filizim tatilde guzel vereceksin sende :)Zaten günlük yaşamın yorucu senin kuzum verirsin o 200 Gr. bugün, eksiye bile geçersin.
Evet bugün oldukça güzel gezdik Troya müzesi &antik kenti. 3 saat aralıksız yürümüş oldum. Ama çok güneşti ☺☺
Buraya transfer edelim seni ozaman kuzum :)Ben ikinci öğretimim derdim yıllardır. Halbuki ben amarekaliymisim
Turkiye saatiyle aksama doğru zor kendime gelirim. Sabaha karşı zor uyurum.
12bin yapıyorum da bu aralar biraz yoğunumHarikasin adimlari daha arttir canim..
Canım orda saat kaç ne kahvaltısı kaptanım? Afiyet olsun.Kizlar cok aciiiiim kahvalti edip gelicem, opuyorum simdilik sizleri :))
Sen de mi yurtdışındasın canım?Ben ikinci öğretimim derdim yıllardır. Halbuki ben amarekaliymisim
Turkiye saatiyle aksama doğru zor kendime gelirim. Sabaha karşı zor uyurum.
Hayır Ben caaanimTurkiyem 'de yaşıyorum.. Ama topikte yurt dışında olan çokSen de mi yurtdışındasın canım?
Ya Troya mıZaten günlük yaşamın yorucu senin kuzum verirsin o 200 Gr. bugün, eksiye bile geçersin.
Evet bugün oldukça güzel gezdik Troya müzesi &antik kenti. 3 saat aralıksız yürümüş oldum. Ama çok güneşti ☺☺
Patronum harika muazzam bir kahvaltı eşinizin ellerine sağlık keyfiniz daim olsun.bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (
baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?
AÇLIK
Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;
- 1 bardak nescafe
Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;
- 1 soda
kahvaltıda ; (saat 13:00'te)
- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit
Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )
Eki Görüntüle 2661279
Canim ben yurt disindayim Turkiye'den 10 saat gerideyim.Canım orda saat kaç ne kahvaltısı kaptanım? Afiyet olsun.
Ay geçen ben 1 saat geriden gidiyorum diye okudum gibi geldi 10 muymuş o aman Allahım neredesin sen canım olsun gönüllerimiz birCanim ben yurt disindayim Turkiye'den 10 saat gerideyim.
Saat burada sabah 9.30 :)
California'dayim gulum, gonullerimiz bir hep.Ay geçen ben 1 saat geriden gidiyorum diye okudum gibi geldi 10 muymuş o aman Allahım neredesin sen canım olsun gönüllerimiz bir
Sende zayifliyorsun, bosver baskalarini, sen kendin icin, sagligin icin zayifliyorsun..Eltim 65 kilo olmuş hanımlarrrraynı kilodaydık
Ay koronadan ne durumdasınız çıkmaya başladınız mı canım dışarı doğduğun yer değil doyduğun yer demişler canım ben de 10 yıl önce 1 arka sokağa geçiş yaptım 15 adım kadarCalifornia'dayim gulum, gonullerimiz bir hep.
Hayat bizi buraya savurdu 12 yil once..
Esimin pesinden bende geldim..
Eltim 65 kilo olmuş hanımlarrrraynı kilodaydık
Yok yok maşallah deyin iyi anlaşıyoruz geçen yaz her akşam birlikte yürüyüşe çıktık. Az önce onun tartısında tartıldım "Sorun var ya benimkinde 2 kilo fazla tartıyor" dedi ben tartıldım aynı çıktım dedim sen de çık bi bakayım dedim 65işte kıyamet bundan kopar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?