Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım bikaç kez balığa gittim sinir geldi ama bizimki daha çok barajlarda Çanakkale'de bi baraj daim elemanıdır oranın yaban hayatı yaşıyorlar orda 3 gün falan
Yok canım bu yaz nasipse rota Aydın Didim 2 yaz geldik Çanakkale'ye azcık ara verelim ama Bozcaada ve Asos kaldı he bir de Gökçeada
Ama sardalye ekmek ömrümce tadını unutmam.

Cok hareketlisin Filizim tatilde guzel vereceksin sende :)

Kahvaltı 12:00

1 dilim tam ekmeği
1
1 1
2 bardak çay

Ara öğün 16:00

1 bardak ayran (200 ml)

Akşam yemeği 18:00

1 yemek tabağı etli nohut
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 dilim tam ekmeği
1 kase cacık
3 dilim karpuz

Egzersiz: 8000 adım
Merdiven inip çıkma 3 kez
Akşam 20 dk videodan spor yapılacak
1 adet Nescafe 3ü1arada içilecek

Ya Troya mı o uzun yürünen yerde hala sıvalı mı duvar tuğlaları eşimle koptuk orda bizim usta Hasan abi daha iyi sıvar dedik yazık kapıdan da baya para alıyorlar baya bi yürünüyor kapı çıkışında da at var içine Çinlilerle çıktıydım şimdi olsa Çinlilerle çıkılır mıkaçarken yardırırsın

Patronum harika muazzam bir kahvaltı eşinizin ellerine sağlık keyfiniz daim olsun.

California'dayim gulum, gonullerimiz bir hep.
Hayat bizi buraya savurdu 12 yil once..
Esimin pesinden bende geldim..
Ay koronadan ne durumdasınız çıkmaya başladınız mı canım dışarı doğduğun yer değil doyduğun yer demişler canım ben de 10 yıl önce 1 arka sokağa geçiş yaptım 15 adım kadar

Kahvaltimi yaptim, ohh kendime geldim , Allah kimseyi aclikla sinamasin..
Cay keyfi yapiyorum, hava sahane tam disarilara kendini atacak bir hava, gel gelelim ki , herkes sokaklardadir..
Su guzel havalarin tadini cikaramadik bu sene ama sagligimiz olsun, sag olalim yine pikniklere, doga yuruyuslerine atariz kendimizi...

işte kıyamet bundan kopar ...
Yok yok maşallah deyin iyi anlaşıyoruz geçen yaz her akşam birlikte yürüyüşe çıktık. Az önce onun tartısında tartıldım "Sorun var ya benimkinde 2 kilo fazla tartıyor" dedi ben tartıldım aynı çıktım dedim sen de çık bi bakayım dedim 65çatlayacadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…