Hafif hafif, etrafi geze geze yurusunİyi yürüyüşler. Tempo değiştirerek yürüyün, interval kardiyo
Dünyanın binbir türlü hali var canım benim, bu dediğin iyi bir önlem mişAhh Filizim biz koronadan once cok yakin turk arkadaslarimizla notere gidip , onlari koruyucu aile sececektik, onlarda bizi.
Houstondan arkadaslarimiz, is guc firsat bulup gidemedik bizim hatamiz..
Sonra korona cikti..
Eger koruyucu aile secersen devlet asla alamiyor cocuklari..
Direk o aile aliyor sana bir sey olmasi durumunda sonra akrabalarina teslim ediyor..
Su korona gecsin, noterler acilsin ilk is onu yapmak niyetimiz.
Acayip korkuyoruz, bildigin gibi degil
Insallah basimiza bir sey gelmeden bu tedbiri alabiliriz..Dünyanın binbir türlü hali var canım benim, bu dediğin iyi bir önlem miş
Hosgeldin Baharcim, cokguzel birgun olmus canim :)selamlar herkes ve eşimfyzanur
sabah:
omlette yulaf + chia var
Eki Görüntüle 2661404
öğlen:
Eki Görüntüle 2661405
+çeyrek muz
akşam: az yoğurt ve salça soslu hindi
Eki Görüntüle 2661406
su: 2.5 lt
spor: 40 dk yürüyüş (5.1k adım) + 1 saat kol/bacak egzersizi
160+ 600 = 760
Hosgeldin Baharcim, cokguzel birgun olmus canim :)
Nasilsin?
Ahh o kafelere bir daha gidebilecek miyiz acaba, normal bir yasama donebilecek miyiz...teeeenkü <3 iyiyim gibiyim, sen nasılsın? bugün yürüyüş rotamı azıcık kaydırdım ve yine şahane bir sokağa denk geldim, geniş ferah kaldırım ve havadar kafeler gördüm, tam alıp eline kitabını kahveni oturmalık yerler; sevindirik oldum.
Ahh o kafelere bir daha gidebilecek miyiz acaba, normal bir yasama donebilecek miyiz...
Eline sağlık kaptanim. Cuma gununu dahil etmiyor musun?Simdilik spor puan tablosu su sekilde
Kullanici ismi Cumartesi @Milana firuze 1960 puan M MaviFeslegen 1180 puan Yawrukush 1100 puan Arrietty_ 960 puan B barga 950 puan @ciseak77 845 puan @MotivatedAlready 600 puan BLU3 500 puan Birgaripanne 400 puan FitFiliz 360 puan @Aomine Daiki 340 puan @melek ada 225 puan Kazen 180 puan @Niloyatospikk 100 puan
Maskeni takarsin canim, mesafeni korursun..ay açık alanları bile o kadar geniş ve ferahtı ki, şimdi çıkıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi. ben artık önlemlerimi gevşettim açıkçası: hala toplu taşıma kullanmıyorum, dışarda yemiyorum, dışardan yemek siparişi vermiyorum, kimseyi öpüp sarılmıyorum ve hatta arkadaşlarımla görüşmüyorum ama, masalar arası mesafe olan ve açık havada oturabileceğim yerlerde oturup kahve içmeye başladım. evde çok sıkıldım çünkü. bak daha demin arka bahçemizde (bahçe dediğime bakma yani taş duvar bir alan) oturayım dedim, apartman teyzesi çıktı cama 'aaa bahar ne kadar kilo verdin sen ben görüyorum burdan incelmişsin' dedi. yav sen 5. kattan beni kaç kere gördün de 5 cm lik incelmemi anladın, rahatsız oldum sürekli dikizleniyormuş gibi...
konuyu yine müstakil ev aşkıma bağladım iki dakkada. sdkaf
Harika bir gun olmus canim :)İyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Kiymali yumurta (2 yumurta), sogus domates, salatalik, biber, ceyrek avokado, bir pancar, 7 siyah zeytin ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve 3 hurma
Aksam
Firin somon (2 dilim), salata (2 porsiyon)
Su 3 litre simdilik
Adim 10000 500 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Selam ceydacımJaneRizzoli canım diyet nasıl gidiyor?bizimle menü paylaşımı yapacak mısın?
Canim kabizlik sorunun ve hemoroide uzuldum, acil sifalar.Selam ceydacım
Bu ara paylaşım yapamadım
Diyet listesi bana pek iyi gelmedi
Kabızlık yaşadım ciddi manada
Hemoroid oldu
Biraz rahatsızım
Ailemin yanındayım
Diyetisyen listesinden devam etmeyeceğim
Eski düzenimde devam etmeye karar verdim
Ama önce şu sorunumu çözmem lazım
Yine paylaşımlara başlayacağım inşallah
Ben de çok içiyorum benim de neredeyse 1 lt oluyordurBayagi 1 avucmus, ben gunde 1 lt filtre kahve ictigimden bana aperatif gibi geldi..
Off koronanın ilk zamanları uykularım kaçtı sırf bu yüzdenNe korkunç, çocukları asimile etmekten başka bir şey değil bu politikalar. Avrupa'da da aynı. Anne babaya bir kulp takip ebeveynlige uygun değil diyerek çocuklari önce devlet korumasına sonra da yabancı aileye veriyorlarAllah korusun..
Geçmiş olsun canımSelam ceydacım
Bu ara paylaşım yapamadım
Diyet listesi bana pek iyi gelmedi
Kabızlık yaşadım ciddi manada
Hemoroid oldu
Biraz rahatsızım
Ailemin yanındayım
Diyetisyen listesinden devam etmeyeceğim
Eski düzenimde devam etmeye karar verdim
Ama önce şu sorunumu çözmem lazım
Yine paylaşımlara başlayacağım inşallah
Amin canim , benimde en buyuk korkularimdan biri, dusununce gece uykum kaciyor..Ben de çok içiyorum benim de neredeyse 1 lt oluyordur
Off koronanın ilk zamanları uykularım kaçtı sırf bu yüzdenbenim psikolojimi karantina değil bu düşünce bozmuştu resmen çarpıntı yaşamaya başlamıştım . allah korusun yaa en korktuğun şey şimdi yine geldi aklıma bu gece uyuyamam ben yine. Allah evlatlarımızı korusun annesine babasına bağışlasın inş
Kahvaltidaki su borekleri olmamis canim , hem kizartma, hem karbonhidrat..Pazar menüm
Sabah
4 tane az yağda pişmiş sigara böreği, domates, salatalık
Öğle
2 haşlanmış yumurta, çeyrek avakado, bir parça peynir, domates, salatalıkla salata yaptım, yeşil çay
ARa
10 çiğ badem, filtre kahve
Akşam
100gr kadar ton balığı, kuru soğan, roka, maydanozlu salata
Ara
1 kuru incir, 1 ceviz
Su: 2,5 lt
Spor: 7000adım: 350puan
M MaviFeslegenArrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?