Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay koronadan ne durumdasınız çıkmaya başladınız mı canım dışarı doğduğun yer değil doyduğun yer demişler canım ben de 10 yıl önce 1 arka sokağa geçiş yaptım 15 adım kadar
Biz 4bucuk aydir hep evdeyiz, burada korona haricinde sorunlarda oluyor malesef, protestolar vs,,
O yuzden 2 kucuk cocukla risk almayaim diye hep evdeyiz.
2 kez sahile gittik, onada korka korka gittik.
Kimsenin gitmedigi asiri tenha bir sahildi orasida..
Evde hepimiz bunaldik, okullar kisinda acilmayacak buyuk ihtimal..
Ama cok sukur halimize..
Biz buraya esim ogrenci diye gelmistik, doktorasi bitince donecektik..
Hatta o sartla evlendirdi beni ailem ama olmadi sonrasinda, hep birseyler cikar derler ya bizimki aynen oyle oldu.
Hayirlisi olsun ne diyelim, kalbimizin buyuk kismi memleketimizde , anne babamiz yaslaniyor, uzaktan elimizden gelen sey sinirli..
Araftasin her daim oyle diyeyim, en iyi bu sozcuk tanimlar gurbetcileri...

O zaman en kısa zamanda ülkemize en güzel şartlarla dönmeniz dileğiyle canım

Afiyet olsun canım amin açlık çok zor gerçekten. Piknik sen buraları görsen dersin korona yok galiba geçen hafta İznik sahile gittik aman Allahım o ne yakınlık sosyal mesafe yok. Arabayı koymaya yer bulamadık. Çarşıları söylemiyorum bile.

Burada da hic dikkat etmeyen insanlar var, koronanin komplo oldugunu dusunen, hicbir sey olmayacagina dair cok emin olan..
Malesef bu insanlar sosyal mesafe vs dikkat etmiyorlar, maske takmiyorlar, tasiyici olduklarindan haberleri yok bazilarinin ve masum insanlara bulastiriyorlar.
Bir Turk arkadasim ,esi kendisi ve 2 cocuklari pozitif ciktilar..
Korkudan ne yapacaklarini sasirdilar, esinin is yerinde bir calisan pozitifmis, ise gelmis onun yuzunden aile boyu hastalar.
Birde burada Allah korusun anne babaya bir sey olsa, cocuklari devlet aliyor, devlet evlerine yerlestiriliyor cocuklar.
Sonra senin Turkiye'den akrabalarin gelecek, dava acacaklar , davalar cok uzun suruyor , sonra cocuklarini alacak akrabalarin..Yillar surebiliyor..Bunu yasayan insanlar olmus dusunsene, cok cok korkutucu
O yuzden kendimizi kendimiz korumak zorundayiz...

Heeee bende 10 kilonun 7 sini verdim :)))

Bu arada akşam yürüyüşü öncesi 1 avuç filtre kahve ...

3 ogun yapacaktim guya ama olmadi. 2 ana 1 ara ogun yaptim

Ilk ogun
Surimi
2 dilim kasar
15gr rokka

Hepsini yiyemedim

Aksam
Karnibahar pilavi
Kremali tavuk
Icinde kasar, Mantar ve Brokoli vardi
Foto da ki porsiyonun ustune bir Yarim porsiyon daha ekledim

Ara
1 avuc fistik

Su 2 L
Yatmadan 2,5 olur

Spor
1 saat reformer - 420 puan
2 saat yuruyus (10 km)
15500 adim - 750puan

Toplam 1170 puan
Hyperborea17

Oyyy kahvaltinin guzelligi, kalbimi biraktim :))

Ekmeksiz zor yedim surimiyi
Normalde biberler var icine peynir doldurulmus. O, Surimi sandevic gibi yapinca muthis
Off :)
Ben hic acimam , her sekilde yerim..
Arugula tohumu siparis ettim gelsede ekip, bende kahvaltilarimda yesem..
Tere, roka, dereotu, nane, maydanoz, marul her turlu yesilligi bahcemden alip yemek icin sabirsizlaniyorum :)

Ne korkunç, çocukları asimile etmekten başka bir şey değil bu politikalar. Avrupa'da da aynı. Anne babaya bir kulp takip ebeveynlige uygun değil diyerek çocuklari önce devlet korumasına sonra da yabancı aileye veriyorlar Allah korusun..

Ahh Filizim biz koronadan once cok yakin turk arkadaslarimizla notere gidip , onlari koruyucu aile sececektik, onlarda bizi.
Houstondan arkadaslarimiz, is guc firsat bulup gidemedik bizim hatamiz..
Sonra korona cikti..
Eger koruyucu aile secersen devlet asla alamiyor cocuklari..
Direk o aile aliyor sana bir sey olmasi durumunda sonra akrabalarina teslim ediyor..
Su korona gecsin, noterler acilsin ilk is onu yapmak niyetimiz.
Acayip korkuyoruz, bildigin gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…