Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (

baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?

AÇLIK

Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;

- 1 bardak nescafe

Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;

- 1 soda

kahvaltıda ; (saat 13:00'te)

- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit

Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )

Hesaplarıma göre 845 puan ediyor.

Evet canım çuma günkü 66,8 kaçamaksıdı ödemdir diye düşündüm ama Cuma dam sonrakiler tamamen benim sucum bence + kilo görmek çok canımı sıktı. Motivasyonum çok düştü ama bugünden itibaren çok daha dikkat etmeye çalışacağım
Off sorma sabahki böreklerden sonra eşimin dünkü menüsünü gördüm çok ama çok üzüldüm . Bugün ki planım başka karbonhidrat almamak. Börekler tabi beni açıktırdı şimdi yumurta haşladım yumurtalı salata yapıp yiyeceğim

Ikinci ogun olarak super bir secim

eline sağlık, geçen haftadan alışkanlık puanları hesaplamamıştım bu hafta yazarken, artık hesaplayacağım, teşekkürler <3

Gözümüz senleniyor hem de fikir oluyor

Kaptanım ben yumurtayı öyle tek yiyemiyorum kokusu faln midemi bulandırıyo. Peynir vs berbat olunca dün haşlanmjş yumurtayı bile eşime verdim. Bugün biraz daha iyiydi kahvaltı çok şükür hatta öğleni es geçtim. Akşam da misafirliğe davetliyiz yemek yiyip gitme ve aç gitme arasında kararsızım...
Kazen kazen abiii pro olmuşummm çok sevindim teşekkür ederimm
Vay arkadaş yaa bi ben olamadım iyi mi hayırlı olsun proluğun canım

Yemeğe geçecektim ama iş çıktı ben gidiyorum Menümü yazayım kaçta gelirim belli değil.

Sabah
1 sahanda yumurta
1 dl çavdar

Akşam
1/2 p et sote
1 kase cacık

2 L su

Not: Yemeği daha yemedim iş için çıkmam lazım dönünce yiyeceğim artık.
Yawrukush Arrietty_ CEYDOS Niloyatospikk

Puan hesaplaması için yardımcı olursanız sevinirim. Evet bu videoyu her gün yapmaya çalışıyorum. 15 dk artı gece yatarken 8 dk bi video daha var. Merdivenleri sayayım bi dahakine canım spor yaptıklarımı yazarken seni mi etiketlicem canım

Ha ha evet o dondurmacı an sonu 2 yaz orda tatil yaptık artık Çanakkale merkez sahili avcumun içi gibi biliyorum diyebilirim. hatta eşimle buraya mı yerleşsek napsak dedik o derece hem eşimin barajlar yakın amaç bol bol gitsin balığa

Evet canim beni etiletleki puani gecireyim tabloya. 8dklik video dedigin ayni video tarzi da mi? Eve donunce hesaplar tabloya eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…