Kazen bey süresi ne kadar tuttu bu 4,5 km nin? PUAN hesabi icin lazimda. Yoksa dün ki yuruyusden puan hesabi yapamiyacagim
Benim gözüm şenleniyorbu arada kahvaltıda yediklerimi koyuyorum ya ayıp etmiyorum değil mi?
Böyle yediklerini koyanlara uyuz oluyorum da ben ispat açısından koyuyorum.
| Kullanici ismi | Cumartesi |
|
| 1960 puan |
| M MaviFeslegen | 1180 puan |
|
| 1100 puan |
|
| 960 puan |
| B barga | 950 puan |
|
| 845 puan |
|
| 600 puan |
|
| 500 puan |
|
| 400 puan |
|
| 360 puan |
|
| 340 puan |
|
| 225 puan |
|
| 180 puan |
|
| 100 puan |
Hesaplarıma göre 845 puan ediyor.Merdiven sayisi kac :)) puani hesabi yapamiyoruz yoksa
ciseak77 hesapliyamadim spor puanlarini . Yarisma icin hesaplarsan sevinirim
Kac dakikalik video?
ayrica bu ciftin videolari cok iyi.
Puanlarini hesaplamayi unutma. Ilk sayfada var .Eger zorlaniyorsan yardimci oluruz
Kazen bey süresi ne kadar tuttu bu 4,5 km nin? PUAN hesabi icin lazimda. Yoksa dün ki yuruyusden puan hesabi yapamiyacagim
bu arada kahvaltıda yediklerimi koyuyorum ya ayıp etmiyorum değil mi?
Böyle yediklerini koyanlara uyuz oluyorum da ben ispat açısından koyuyorum.
Hesaplarıma göre 845 puan ediyor.
Evet canım çuma günkü 66,8 kaçamaksıdı ödemdir diye düşündüm ama Cuma dam sonrakiler tamamen benim sucum bence + kilo görmek çok canımı sıktı. Motivasyonum çok düştü ama bugünden itibaren çok daha dikkat etmeye çalışacağımLow carb yapıyorsun sanki bırakınca ödem oldu demiştin. Yanlış hatırlamıyorum insallah. O ödem aman kiloya dönmesin canım. Bu hafta bunu engellemen lazim. Malesef kilo almak çok kolay
Bugünden sonra toparlarsan çok kolay gider canım. Vücudunu şaşırtmış oldun bunları yiyerek üzülme.
Off sormaMelegimkorusun cok kotu hakikaten
Hemen simdi toparlaman lazim. Yoksa kotu bir arti gorursun. Ayrica suan toparlamazsan birkac gün boyle devam eder.
Suyu arttir. Disari yuruyus imkani yoksa, sevdigin egzersizleri yap
Veya leslie 2mil yap evde
Sigara boreginde yeterince karbonhidrat var. O yuzden protein ve bol yesil Sebze tuketmeni oneririm
Evet canım çuma günkü 66,8 kaçamaksıdı ödemdir diye düşündüm ama Cuma dam sonrakiler tamamen benim sucum bence + kilo görmek çok canımı sıktı. Motivasyonum çok düştü ama bugünden itibaren çok daha dikkat etmeye çalışacağım
Off sormasabahki böreklerden sonra eşimin dünkü menüsünü gördüm çok ama çok üzüldüm . Bugün ki planım başka karbonhidrat almamak. Börekler tabi beni açıktırdı şimdi yumurta haşladım yumurtalı salata yapıp yiyeceğim
Simdilik spor puan tablosu su sekilde
Kullanici ismi Cumartesi Milana firuze 1960 puan M MaviFeslegen 1180 puan Yawrukush 1100 puan Arrietty_ 960 puan B barga 950 puan ciseak77 845 puan MotivatedAlready 600 puan BLU3 500 puan Birgaripanne 400 puan FitFiliz 360 puan Aomine Daiki 340 puan Melek Ada 225 puan Kazen 180 puan Niloyatospikk 100 puan
Gözümüz senleniyor hem de fikir oluyorbu arada sabah baş ağrısı ile uyandım : (
baş ağrısının sebebini tahmin edin bakalım?
AÇLIK
Dün akşam dediğim gibi sabah yine bir İstanbul yaptım geldim. Yola çıkmadan ;
- 1 bardak nescafe
Eve dönünce kahvaltı saatine kadar ;
- 1 soda
kahvaltıda ; (saat 13:00'te)
- 2 yumurta
- 7 tane közlenmiş köy biberi
- 2 dilim izmir tulumu
- 4 dilim salam
- biraz yeşillik, domates salatalık
- 3-4 adet yeşil zeytin
- 3 bardak çay
- 1 dilim ekmek yerine simit
Not : tabaktaki kırıntılar himalaya tuzudur : )
Eki Görüntüle 2661279
Kaptanım ben yumurtayı öyle tek yiyemiyorum kokusu faln midemi bulandırıyo. Peynir vs berbat olunca dün haşlanmjş yumurtayı bile eşime verdim. Bugün biraz daha iyiydi kahvaltı çok şükürBatil inanc ,totem karisimi bir sey olmus kirazlar:)
Ben dusundumde bir meyve ya da gidayi hic bu kadar tutkulu sevmemisim
Ama kokorec, kebap, iskembe corba, tandir offf off onlar icin kosa kosa memleketime gelirim...
Kahvalti ve ogle yemeginde cok az yemissin canim..
Yumurta ye guzelce kahvaltida, oglen kendine salata yap, ac kalma...
Vay arkadaş yaa bi ben olamadım iyi mi
Yaaa nasıl oldu bu puan şimdi 100 dün akşam yarım saat spor yaptımSimdilik spor puan tablosu su sekilde
Kullanici ismi Cumartesi Milana firuze 1960 puan M MaviFeslegen 1180 puan Yawrukush 1100 puan Arrietty_ 960 puan B barga 950 puan ciseak77 845 puan MotivatedAlready 600 puan BLU3 500 puan Birgaripanne 400 puan FitFiliz 360 puan Aomine Daiki 340 puan Melek Ada 225 puan Kazen 180 puan Niloyatospikk 100 puan
Puan hesaplaması için yardımcı olursanız sevinirim. Evet bu videoyu her gün yapmaya çalışıyorum. 15 dk artı gece yatarken 8 dk bi video daha var. Merdivenleri sayayım bi dahakine canım spor yaptıklarımı yazarken seni mi etiketlicem canımMerdiven sayisi kac :)) puani hesabi yapamiyoruz yoksa
ciseak77 hesapliyamadim spor puanlarini . Yarisma icin hesaplarsan sevinirim
Kac dakikalik video?
ayrica bu ciftin videolari cok iyi.
Puanlarini hesaplamayi unutma. Ilk sayfada var .Eger zorlaniyorsan yardimci oluruz
Ha ha evet o dondurmacı an sonu 2 yaz orda tatil yaptık artık Çanakkale merkez sahili avcumun içi gibi biliyorum diyebilirim.Kiraz güzeli derdim samimi olsak
Zeynep'cim harika duruyorteşekkürlerr, yalnız benim planlarda değişiklik oldu birazcık ☺☺
Fitim bi kere daha da olucam inş.
(Eskiden anonimliğe çok önem veriyordum, o yüzdendi o Derya, şimdilerde daha rahatım bu konuda)
Evettt canim biliyor musun buraları?D ile başlıyor dondurmacinin adı N ile de bitiyor. Bir kuş ismi
Cuma günü bir ödül yaparım belki de
En lezzetli yerleri yememişsin kaptişafiyet olsun
Yarınki kontrolde güzel bir eksi geliyor benden Özgecim
Dün sabah annemde tartilmistim yine 67ydim cumaki gibi (yani tartı farkı yok) Bu sabah bildiğin eksideyim. Dünkü tempo yaradı bana
Puan hesaplaması için yardımcı olursanız sevinirim. Evet bu videoyu her gün yapmaya çalışıyorum. 15 dk artı gece yatarken 8 dk bi video daha var. Merdivenleri sayayım bi dahakine canım spor yaptıklarımı yazarken seni mi etiketlicem canım
8 dk lık videoda 30 tane squat var kol gerdirme falan yazarım onları da bu akşam yapınca canımEvet canim beni etiletleki puani gecireyim tabloya. 8dklik video dedigin ayni video tarzi da mi? Eve donunce hesaplar tabloya eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?