Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltıdan sonra toparladın canım.masallah tebrik ederim.
Her yediğin börek için 40 tane zıpla canım.
Umarım.insafliyimdir.

Kaptanim yerinde olsam bir dakika durmazdim ama senin hayatin sonucta
Yasanilacak gibi deilmis
Ben hic acimam , her sekilde yerim..
Arugula tohumu siparis ettim gelsede ekip, bende kahvaltilarimda yesem..
Tere, roka, dereotu, nane, maydanoz, marul her turlu yesilligi bahcemden alip yemek icin sabirsizlaniyorum :)
Hani foto atacaktin
Mustakil komsu ile de tanisirsin umarim
Maskeni takarsin canim, mesafeni korursun..
Hepimiz cok bunaldik ,havalarda guzellesti , evlerden biktik..
Ahahah o komsu teyzeleri bilmez miyim yaaa :))
Mustakil bir evin olur insallah..

Menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
4 zeytin
Lor peyneiri bir kucuk parca
Oglen
1 lahmacun
2 porsiyon salata
3 4 etsiz cig kofte evde yapildi ince bulgurla
1 k cacik
Aksam
Fotoda
Su 8 bardak
Aksama tamamlarim
Spor 12000 adim 600 p
Gunlerim yogun geciyor diger egzersizleri yapamiyorum insAllah yarindan itibaren baslicaz

Eklentiler

• 20200712_202318.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 25
özge tatlım menüne bayıldım canım. bu hafta güzel eksi gelecek.
afiyet olsun canım ödüllerde yapılmış artık istikrar gelsin.
partilemeye beni çağırmadın aşk olsun.sıkıntıdan patlıyorum ben burada.
Ben de deniyeyim yazı rengi vs değiştirmeyi bir ara. Mavi ile yazılan yazılar akılda daha çok kalirmiş. Aklınız benim mesajlarla dolsun
bende mor asaletin rengi diyerek herşeyi mora boyuyorum saçım mor yazı rengim mor çakma asil ilan ettim kendimi.
afiyet olsun ödüle saydık geldi geçti bir daha olmasın.
ben cozutmadım ama artıya geçtim eşim dedi kilo aldın sen diye adamla kavga ettim sen ne dediğini bilmiyorsun diyerek. basküle bir çıktım +++++++ sinirler yerle bir tabi şimdi yeşil çay detoksundayım.
toparlanmalıyız canım bitti kaçamak günleri

Son düzenleme:
bu arada kahvaltıda yediklerimi koyuyorum ya ayıp etmiyorum değil mi?

Böyle yediklerini koyanlara uyuz oluyorum da ben ispat açısından koyuyorum.
sorun değil görsel teyid için güzel oluyor. simit dışında hepsini beğendim. haftasonu onu yiyenler o hafta az kilo verdiler. onun yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek daha şık olabilirdi.
çok az olmuş ama olmuş.
pirinç pilavı 2 kaşık olabilir ama ekmekle bir arada olmamalıydı.
mutlaka güzeldir ilk menü yemeyeceğim bir besin afiyet olsun.
fıstık ezmesi yemek istiyorum...

gecen markette gordum, tuzsuz, firinlanmis ve ennnnn onemlisi kabuksuz yer fistigi cikmis. 1 tasla 15 kus resmen. aldim direkt ezme haline getirdim ancak asiri tatsiz tuzsuz. biraz tuz ve accik bal eklenerek adam edilebilir ama ben saf fistik tadini da sevdigimden fena gelmedi.

afiyet olsun çok güzel olmuş.
ah be canım çok üzüldüm. geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsın. hemen el altından sana kocakarı ilacı tarifi vereyim. bir büyük diş sarımsağı kızgın bıçakla bolca deliyorsun sonra onu fitil gibi kullanıyorsun gece yapmadan yap bunu bir kaç gün toparlarsın.
o börek ne ola olmamış. M MaviFeslegen kes kuzuma ceza
omlet çok hoşuma gitti nihayet tost dışı beslendin. protein aldın. diğerleride güzel.
anam o kadar etki ediyor mu klima bilmiyordum. bence soğuk bişey içmişsindir ondan olması daha muhtemel.mercimek ve ekmek ikiside karbo sınıfı bir arada olmamış ama ceza yok.
tansu bebeğim canım kızım neden menülerin bu kadar dengesiz bugün günlerden pazar sen yenmemesi gereken her şeyi yemişsin. lahmacun, çiğ köfte nerede yapıldığı beni ilgilendirmiyor safi bulgur mu evet, akşam yemeğinde de pilav 3 kaşıktan fazla fotoyu büyüttüm salatanın altına gelen kısmı keşfettim. sana sıkı ceza lazım. Aomine Daiki hadi ceza kes tansuya

Bugün 4 tane fıstık yedim aklıma sen geldin Bahar'cim
Böyle yemek varken niye illa ki ezmesini arıyor acaba diye düşünüyordum

ağır işçi havasından bir kurtulabilsem bende kendim yapacağım ancak bir türlü bitmiyor işler, bitsin aramaya geçerim ben stevia ile yaparım azıcık tatlı krizlerimi önler

Sporuyla suyuyla yemeğiyle güzel bir gün olmuş tebrik ederim
Dengeli bir gün olmuş ama bence sadece suyu biraz artırmak lazım gibi
İlk öğündekini bilmiyorum ama menüye zaten diyecek bir şey yok onun haricinde spor harika

Bugün 4 tane fıstık yedim aklıma sen geldin Bahar'cim
Böyle yemek varken niye illa ki ezmesini arıyor acaba diye düşünüyordum
ben biliyorum öretmenim diyebilir miyim? hani kaşıkla alıyorsun ya onu damağına yapıştırıyorsun azıcık emerek yoğun bir lezzet alıyorsun işte sırf bu yüzden ezme.

Canmmmm.tesekkur ederim şimdilik iyi gidiyor.agirlastim baya 8 aya
Ya girdim. Önümüzdeki Perşembe kontrole gideceğim.sen nasilsin

Menüm:

Sabah 9.00 şekersiz çay 4 işlenmemiş fıstık

11.00 çeyrek dilim karakılçık ekmeği biraz peynir, salatalık, 4 zeytin, 2 biber yine çay

13.00 duble Türk kahvesi yanında 2 hurma

17.00 dünden kalan bir parça sade tavuk (s boy iki yumurta büyüklüğünde) , marula sarip yedim , yanında fırınlanmış kabak (yarım kabak kadar) 3.kaşık yoğurt

18.00 bir avuç kiraz iki fincan çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…