Ben 10 yil texasta yasadim, etin ana vatani, barbekuden, steak'e , mexican restoranlardan, hamburgerin babasina..
Ama kastettigim Turk mutfagimizdi kebaplarimiz, kokoreclerimiz..
Insan neye uzaktaysa onu ozluyor iste..
Panera Bread cay kahve icmelik bir cafe ve cogunlukla yaslilar gider ama guzeldir. :)
Toast diyince direk french toast ya burada, ekmegi kizartip vermislerdir..
Hoşbuldm canımHoşgeldin canım senin profil fotoğrafın hareketli ne kadar değişikmiş öyle özellik olduğunu bilmiyordum
Selam canımmesmeriiim eşim nerelerdesin? Hiç sesin soluğun çıkmıyor.
Tarifi alalım lütfentava ciğeri serbest mi ?
offfff şöyle yanında süzme yoğurt içine konmuş biber offfffff
bu arada hava atmak gibi olmasında bizim hatun bir yapıyor edirne tava ciğerini artık dışarıda yemez olduk....
Süpersin3 ogun yapacaktim guya ama olmadi. 2 ana 1 ara ogun yaptim
Ilk ogun
Surimi
2 dilim kasar
15gr rokka
Hepsini yiyemedim Eki Görüntüle 2661390
Aksam
Karnibahar pilavi
Kremali tavuk
Icinde kasar, Mantar ve Brokoli vardi
Foto da ki porsiyonun ustune bir Yarim porsiyon daha ekledim
Eki Görüntüle 2661391
Ara
1 avuc fistik
Eki Görüntüle 2661393
Su 2 L
Yatmadan 2,5 olur
Spor
1 saat reformer - 420 puan
2 saat yuruyus (10 km)
15500 adim - 750puan
Toplam 1170 puan
Hyperborea17
Yalnız bırakma beni. Afiyet olsun kuzum. Bildiğim kadarıyla ev işleri de spordan sayılıyor. Hesaplarsan çok iyi olurSelam canımm
Maluum bır pazar gunu yogunlugu temızlık coluk cocuk
Sen nasılsın gunun nasıl gectı
Sabah kahvaltıyı 12 yaptım
Oğlen karpuz peynır
Aksam salata taze fasulye
Regl sancısı cekıyorum
Insallah haftaya bomba gıbı ıstıkrarlı devam ederiz
Canın sağ olsun. Benim menümü beğendin mi?
Maşallah canım 3 yaş ve 3 aylık zor oluyor mu Allah bağışlasın. Bazen düşünsem de sonra yok kalsın 1 tane kızım var yeter diyorum ama bir tane de oğlum olsun istiyorum ama cesaretim yok tabi kiKullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız 23
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 3 yaş ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.72
Kilonuz:93
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik sebebi ile
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi kiloluyken kötü hissediyorum hiçbi kıyafetim olmuyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet çok önce katılmıştım
Ben seni etiketlemeyi unuttum bu akşam bu arada noldu canımCEYDOS aslında hiç partileyecek modum da yok ceydoş sinir krizlerindeyim içimde yaşamaktan ciğerim soldu ondan pek yemek de yiyemedim
Uzun mevzu niloş anlatmak bile gelmiyor içimden nikahımızı erteleyebiliriz bu da beni üzüyorBen seni etiketlemeyi unuttum bu akşam bu arada noldu canım
Nasıl oldu canım ya geçmiş olsun2 sabah önce bir acıyla uyandım ve bunu gördüm hangi şeytan yaptı bilmiyorum o yüzden ünüğünü sıkamadım. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim uyumaya devam ettim. hepsi annemin suçu al bunları yanına içeride koşuyorlar dedi beni telef etti.
Eki Görüntüle 2661491
afiyet olsun canım olmuş menün su az sadece lütfen artsın. hayır birde evin sıcak nasıl içmeden duruyorsun.İyi geceler herkese
9.30: çeyrek yufka, haşlanmış yumurta, bit yk tahin pekmez, salatalık, bir kase yoğurt
Ara: Bir kase yoğurt
16.30: bir tabak kabak sote
Ara: Bir avuç kiraz, bir salkım üzüm
Su: 2 litre
Spor yok. Servisle sıkıntı yaşadık gelmediler haftasonu klimasız kaldıkinsallahh haftaiçi gelirlerse sporuma başlayacam.
@Yawrukush
anam hiç bitmiyorki sizin görmeler. sen ağzını kapalı tutacaksın sanane milletin yediğinden.Kuzenimin gelinlik gormesine gitmistik bahanem bu ama yarin duzelir
Es etiketlemeyende bugun
Es etiketlemeyenlerde bugun 2
Hosgeldin canim umarim hep birlikte zayiflariz
Kaptanim yulaf koy yada sadece yumurta ile yap ben yapmistim bayagi guzel oldu
Babamin zeytinyagi fabrikasi var bu zamana kadar yedigim zyaglarina 10 basar 100 sifir katkintisiz
sadece eşini etiketlemen bizim için yeterli canım. menüler kaptanlardan kaçmaz çünkü .Hoşbuldm canım evet biliyorum ❤
Menüye kimi etiketliyoruz? Kaptan ve yardımcısınımı
2 ara biraz fazla olmuş ama meyve olduğu için ses etmiyorum canımSüpersin
Sabah: 1 kaşık haşhaş ezmesi(demir,çinko ve protein ağırlıklı gördüğüm kadarıyla),4 salam,karpuz
Ara:Şeftali
Öğle:Mercimek çorbası
Ara: 4 böğürtlen
Akşam: 2 tavuk,3 köfte,ayran,salata
Su:2,5 lt
Spor: maraton 4. Gün 45 squat,55 sn plank,6 şınav
Hmm şu koronada düğünü olmayanlardan sende de mi durum öyle burda millet çatır çatır düğün yapıyor hiç de sosyal mesafe yok gitmiyorum ben ayrı meseleUzun mevzu niloş anlatmak bile gelmiyor içimden nikahımızı erteleyebiliriz bu da beni üzüyor2020 laneti yüzünden ne istesek olmadı sade bir nikah yapacağız onu da yapabilecek miyiz belli değil kafam darmadağın
Zeytinyağı kendi bahçenizden oh missss Çanakkale'ye birgün yine yolum düşerse alırım 1 litreniziişte bunu eklemeyi unutmuşum ama mantıklı..... inanın süper bir şey olur bence....
ohh zeytinyağı birde kendi bahçemizin ki aman aman aman
şaka demiştim kuzum ben partilemiyorum artık zaten tövbe ettim. ama sen sıkma bu kadar kendini hayat bazen insana inanılmaz zorluklar yaşatıyor gibi görünebilir ama mutlaka yaşanan herşeyin bir nedeni vardır bunu sakın unutma.CEYDOS aslında hiç partileyecek modum da yok ceydoş sinir krizlerindeyim içimde yaşamaktan ciğerim soldu ondan pek yemek de yiyemedim
aman ha sakın ciğere okey diyebilirim ama irmik olmaz çok kızarım.Biri bana dur desin niyeti bozdum ben yarın öğlen menüsüne ciğer ve dondurmalı irmik helvası koydum ama tabağı küçük beni dövün kızlar
benim kendi kızıma hep söylediğim bir nasihat var. eğer günün birinde evlenmek istersen lütfen öyle büyük bir düğün yapma.sadece aile bireyleri yakın arkadaşlar olsun nikah olsun evlenin. düğüne harcanacak her kuruşu ben sana vereyim balayının tadını çıkar. sende üzülme sade nikah olur tatilin süper olur. olumlu düşüncelerle başla yeni hayatına.Uzun mevzu niloş anlatmak bile gelmiyor içimden nikahımızı erteleyebiliriz bu da beni üzüyor2020 laneti yüzünden ne istesek olmadı sade bir nikah yapacağız onu da yapabilecek miyiz belli değil kafam darmadağın
kedilerim patiledi önemli bişey yokNasıl oldu canım ya geçmiş olsun
Benim dolabımda doğumdan önceki hiçbir kıyafetim olmuyorof gerçekten kötü 3 gün oldu galiba tartılalı 66,7 geldim. tabi dünya başıma yıkıldı inanmadım evin her köşesinde ayrı tartıldım kapı önüne bile çıktım zeminden mi diyerek. bu sabah 64,9 e düşmüşüm detoks mucizesi yarın bitiyor normal diyete başlayacağım.
ya ağzın bal yesin canım cidden çok üzüldüm. hayır bu taşınma süreci dışında oldu. ben edirneye geldim . ilaydanın benim büyük kızım burada kalan eşyalarını ayıklıyorum bir elbise denk geldi aaa ne güzel bu bana olur dedim denedim oldu. sonra üstünden 4 gün geçti elbiseyi dışarı çıkarken giydim elbiseyi sanki biri daraltmış gibi. nasıl oldu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?