Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Lahmacun yasak galiba canım ceydoş da ifadeyi basmış ya bayılıyorum şu hallerine CEYDOS
Lahmacun yasak değil canım. O sabahki patatese ve misafirlikte olana vermiştir cezayı
5 ince dilim patates derken hani kızartırken ince ince dilimliyoruz ya o dilim yani çubuk gibi CEYDOS BLU3

Benim dolapda 3, 5 senedir giymemi bekleyen kot var. Bu kis icine girecegim.
Sende diren. 1 bardak su ic yat. Gece yarisi olmus zaten

erasmusta 5 yıl önce aldığım bir etek var. o kadar beğendim o kadar beğendim ki; kot çan etek. 5 yıldır na 1 kere giyemedim, bi de L bedenmiş o nasıl L ise... hala arada çıkarıp çıkarıp deniyorum allahım üzerimde sıkmadan, normal normal durduğu gün yatarken bile onu giyeceğim.

bir de dün mağazada kot deneyeyim dedim. benim kot bedenim 29, veya markasına göre 30'dur. 29'u elime bir aldım kahkaha attım, denesem tek bacağım girmez. bu markalar bir acayipleşmiş. beli 1 karış kadar 29 mu olur gözünüzü sevim ya zaten şurda daralıcaz diye motivasyon arıyoruz...

Canım menülerine beni de etiketlersen sevinirim. Bu aralar geçmiş okuyamıyorum pek senin de menüleri o yüzden göremiyorum

Ay valla kız. Geçen trendyoldan 42 beden pantolon sipariş ettim bacağım zor girdi ama girdim. Benim belim ince basenlerim çok geniş. Mecbur 42 oluyo hala. Ama belden kayıyo beline mecbur dikiş atıyorum. Lcw dan da geçen gün aldım yine 42 beden

lcw'nin ben gözünü sevim. arada ekşisözlükte başlık açıyolar, yok şu kadar kazanmasına rağmen hala lcw'den giyinen insan diye. valla ayda 30 bin kazansam yine lcw'ye de bakarım. mavi'den aldığım kotun bacak arası eridi de, lcw'ye bir şey olmadı. 8 yıl önce aldığım bi gömlek var, hala ilk günkü gibi, atmak istiyorum artık atamıyorum. bedeni de ne yazıyorsa o, 40'sa 40, 42'yse 42.

Valla öyle eşimde colinsten dünya paraya pantolon aldı. İlk yıkamada rengi attı ki 30 da yıkamıştım. Lcwdan aldıkları hala taş gibi. Hoş 35. Yıkanmada grinin rengi azcık şaştı ama hakkıdır artık
Benim her pantolonumun bacak arası belli bi süre sonra eriyo çünkü sürtünmeye dayanamıyo

benim de hepsi tüylenir muhakkak. ben şort manyağıyım, yaz kış şort giyerim, çoraplı çorapsız. na şu bacaklarım bu kadar değip durmasaydı birbirine o zaman elbiseci olabilirdim, bayılıyorum elbiselere. içimdeki modacı 6 yaşında valla: tüllü, şeker pembesi etek elbise gördüm mü avını görmüş kaplan gibi atlarım.

Ben etek elbise vs giyemem hiç ya. Bacaklarımdan ötürü giymek hiç istemiyorum. Geçenlerde bi elbise beğendim günlük spor tarz sonra ondan da vazgeçtim

Ben etek elbise vs giyemem hiç ya. Bacaklarımdan ötürü giymek hiç istemiyorum. Geçenlerde bi elbise beğendim günlük spor tarz sonra ondan da vazgeçtim

deostick kullanmayı dene bacağında, kesinlikle işe yarıyor çantana da atarsın gün içinde tuvalete gittikçe sürersin tekrar. ilk nerede okuduysam bu bilgiyi, allah razı olsun yazandan sdalf

Pantolon bedenimiz aynıymış canım
Canım onlar ayrılıyor ya likralı bilmem ne bilmem ne diye sinir oluyorum ararken internetten alışveriş yaparken zor oluyor yok slim fit yok bilmem ne beden bedeni tutmuyor bazı modelde L giyiyorum bazısında XXL gel de sinir olma ben hangi bedenim biz en iyisi kilo verelim canım olmucak böyle yoksa

Bacak
Bacakların değmesi evet ya ben de sinir oluyorum hep pantolon hep pantolon yetti daaa o eski giydiğim şortlar etekler saklıyorum XS dim ben önceden XS kemikmişim ya ne ara bu hale geldim ben miymişim bunlara giren diyorum

Şu Col markayı ben anlamıyorum eşim gidip gidip alıyor ben anlayamadım markadaki kaliteyi zerre beğenmiyorum başka markalara göre hem pahalı hem kalitesiz ama eşim müptelası Col diye yazdım yasaksa ban yimiyim diye

Al benden de o kadar kotlarımı yıka yıka giy bişey olmuyor kızıma da genelde ordan alırım bu kadar mı kaliteli olur yıka yıka kıyafet rengi atmaz mı çekme solma olmaz mı yepyeni duruyor küçülenleri internet sayfasından alışveriş yapıyorum çok kolaylık ayrıca şunu da belirteyim korona yayılmaya ilk başladığında internet alışverişini bile kapattı işçilerinin can güvenliği adına diğer mağazalar gayet satıştaydı.

Ben de tüllü pullu pembe çok severim eşim tam zıddı sadelikten yana hadi beğendim giyiyorum karışma bari onun tarzıyla ruhumun yaşlandığını hissediyorum bazen spor ayakkabı alıyoruz ben açık pembe saks mavisi alıyorum o gidiyor kara bişey getiriyor hey Allahım bu kadar mı zıt olur tarzlar bikez siyah aldım hadi sade olsun diye tamam sade de güzel ama siyah giyince yaşlandığımı hissediyorum hele ayakkabıda o ayakkabıyı giyince kendimi nine gibi hissediyorum kusura bakma başını ağrıttım ne dertmiş neyse tek derdimiz bunlar olsun ne diyelim

30 bin kazansan da lcw giymezsin şimdi o kadar değil sen de

10.07.2020

09:30
2 haşlama yumurta
Salatalık donates
1 dilim peynir

18:00

5 adet fırın kelebek
2 dilim fırın patates

Su 3 lt
Spor 50 squat :150 p
50 zip: 100 p

@Tanssss
Guzel olmus canimcim cuma gunun :)

Odulun afiyet olsun canim :)

Ne guzel birgun olmus kuzum senin icin iyi ki var arkadaslar

Canim kalori miktarini arttir ama sana nasil uygunsa oyle arttir..

Cok sevindim dun bu eksi haberine ama 1 biz olacagiz :))

Bende domatesi cook severim ama diyette cok tuketmemeye calisiyorum, soyle mis gibi kokulu koy domatesi, uzerine tuzzzz oyyyyy oyy oyyy :))

Vallahi kaptanım tavuğun da en güzel yerini yemişsiniz bence gayet sağlıklı bir gün olmuş fakat su biraz az olmuş gibi o kadar spora
Sagol canim benim :)

Canim odulun olmus , hic yuruyus egzersiz yapmis miydin cumartesi gunu?

Ahh sigara borekleri ahhh

Cumartesiyi odule saysak, pazarda olmadi melegim, hemen bugunden tezi yok toparlaniyorsun :)

Guzel birgun olmus canim :))

Harika birgun olmus canim :)

Harika birgun olmus canim :)

Gecmis olsun canim benim, nasilsin bugun?

Kaptanim yerinde olsam bir dakika durmazdim ama senin hayatin sonucta
Yasanilacak gibi deilmis

Hani foto atacaktin

Mustakil komsu ile de tanisirsin umarim

Ya kuzum simdi tekrar atmayi deneyecegim foto olmadi bir turlu

Guzel birgun olmus canim :)

İyi canim, gaza gelirsem Chiloe thing yapmak istiyorum.
Sen napiyorsun tatlim
Canim iyiyim bende , her sey yolunda cok sukur..
Yapabildin mi egzersizi?

Guzeldi kaptanim. Sicaklar bunaltiyor, onun disinda bir sorun yok. Sen nasilsin pasalar iyi mi
Bizlerde iyiyiz sukur canim, pasalar yaramazlikla mesguller :)
Sizde ne var ne yok?

Bu hafta gumbur gumbur geliyorsun, hain kofteeeeee

Cok cok guzel birgun olmus canim :)

Sabah: 1 pogaca 1 yumurta 1 dilim peynir.
Ara: 3 kayisi, 2 erik.
Oglen: 1 tabak sulu kofte. Salata.

Aksam: menemen, yarim dilim ekmek, karpuz.
Su: saymadim
Spor: 100 suguar, 8000 adim.
@bnnu
Guzel birgun olmus canim :)

Canim menu su guzel, daha iyisindir diye dusunuyorum..
Bugun spora basliyoruz tamam mi esim :)

Canim menunu yazdin mi , benim mi gozumden kacti?

Yine cok guzel birgun olmus canimcim :)

Gecmis olsun Ceydosum, cok kotu olmus

Biri bana dur desin niyeti bozdum ben yarın öğlen menüsüne ciğer ve dondurmalı irmik helvası koydum ama tabağı küçük beni dövün kızlar
Cokk cok kizdim bu mesaja , ciger tamam ama diyette helvada neymis....

Gulum pazar gunu bu menuye malesef ceza geliyor..
Az yemissin ama hic saglikli yememissin..

13.07.2020

11:30

3 yk kıymalı yumurta
1 küçük dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal tahin

18:00

1 kase yoğurt çorbası
1 yt taze fasulye

20:00

7-8 kiraz
1 erik

Su 2,5 lt
Spor 30 mekik:90 p
@Tanssss
Cok guzel birgun olmus kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…