Iyi istirahatler :)kızarmış ekmeği koydu önüme yanına da bir şişe kola verdi. O bana aptal aptal bakıyor, ben adam mal bir tostu anlayamadı diye bakıyorum.
ama şimdi gideceğim oooooo o ooooo
neyse ben aç olduğum için yatmalıyım, yürüyüşü de sabaha çektim. Bu saate kadar da suyu bitirmek için oturmuştum.
Hepinize iyi geceler
Yaaaa kaç tane kedin var atsana resmini çok tatlıdır onlar kızım çok kıskandı vardı da sahiplendirdik benim de değil teyzesinindi fırlatı fırlatıverdi hayvanı kıskançlığınaşaka demiştim kuzum ben partilemiyorum artık zaten tövbe ettim. ama sen sıkma bu kadar kendini hayat bazen insana inanılmaz zorluklar yaşatıyor gibi görünebilir ama mutlaka yaşanan herşeyin bir nedeni vardır bunu sakın unutma.
aman ha sakın ciğere okey diyebilirim ama irmik olmaz çok kızarım.
benim kendi kızıma hep söylediğim bir nasihat var. eğer günün birinde evlenmek istersen lütfen öyle büyük bir düğün yapma.sadece aile bireyleri yakın arkadaşlar olsun nikah olsun evlenin. düğüne harcanacak her kuruşu ben sana vereyim balayının tadını çıkar. sende üzülme sade nikah olur tatilin süper olur. olumlu düşüncelerle başla yeni hayatına.
kedilerim patiledi önemli bişey yok
Benim dolabımda doğumdan önceki hiçbir kıyafetim olmuyorsatmaya kıyamıyorum yeni kıyafet alsam deneme kabininde kendimi beğenmiyorum nerde eski o güzel halim olacak inşallah dimi kızlar şuan çok açım inanamazsınız.
Oh misss kuzu şiş köfte afiyet olsun canımİyi akşamlar herkese
bugünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 tk lor peyniri
1 tk kaymak
1 çk bal
1 ince dilim ekmek
ikindipiknikteydik
3 cağ kuzu şiş 4 de olabilir hatırlayamadım ,ekmeksiz
3 köfte
1 tavuk kanat
su: 2.5 lt
Spor: bol yürüyüş yaptım aynı zamanda ev ve bebek işleri ( bebekle dışarıya çıkmak müthiş zor , pert oldum ve yatıyorum hemen)
Yawrukush CEYDOS @Milana firuze
Kaptanlarım çok kızdı dinlicem sizi yarın yanından geçip de yememekBiri bana dur desin niyeti bozdum ben yarın öğlen menüsüne ciğer ve dondurmalı irmik helvası koydum ama tabağı küçük beni dövün kızlar
Sen akşam yap kuzum çok öpüyorum biz de sabah artık inşallah mutlu günler canımCanlarim Aras uyuyor, Akinla oynayacagim, alintilarimi yaptim, aksam yazacagim hepsini..
Opuyorum hepinizi..
3 tane kedim bir köpüşüm var yarın eklerim fotolarını canım.Yaaaa kaç tane kedin var atsana resmini çok tatlıdır onlar kızım çok kıskandı vardı da sahiplendirdik benim de değil teyzesinindi fırlatı fırlatıverdi hayvanı kıskançlığına
İrmik tabağı gerçekten küçük yine de olmaz mı?
hani diyete ilk başladığım zamanlar bende bahsetmiştim bir kotum var diye. olacak olmasına rağmen ben onu hala giymedim neden bilmem tabu gibi olmuş zihnimde.Benim dolapda 3, 5 senedir giymemi bekleyen kot var. Bu kis icine girecegim.
Sende diren. 1 bardak su ic yat. Gece yarisi olmus zaten
iyi eğlenceler kaptanım.Canlarim Aras uyuyor, Akinla oynayacagim, alintilarimi yaptim, aksam yazacagim hepsini..
Opuyorum hepinizi..
10000 adım yürü ama onu yemeKaptanlarım çok kızdı dinlicem sizi yarın yanından geçip de yememekşöyle yapsak olur mu yedikten sonra 10 bin adım yapsam
Yok ayran içicem canım bu açlıkla uyuyabilir miyim acaba kiBenim dolapda 3, 5 senedir giymemi bekleyen kot var. Bu kis icine girecegim.
Sende diren. 1 bardak su ic yat. Gece yarisi olmus zaten
İşte toplam 20bin adım yapıcam3 tane kedim bir köpüşüm var yarın eklerim fotolarını canım.
hani diyete ilk başladığım zamanlar bende bahsetmiştim bir kotum var diye. olacak olmasına rağmen ben onu hala giymedim neden bilmem tabu gibi olmuş zihnimde.
iyi eğlenceler kaptanım.
10000 adım yürü ama onu yeme
Tavuğun kelebek denen bir bölümü var küçük bir parça orası canım çok lezzetlidir denemeni tavsiye ederimFirin kelebek nedir?Ilk defa duydum
Gunaydin kizlar
Reformer dersine gidecegim ama heryerim agriyor. Iptal etmek icinde gec kaldim.
Sporlarinizi yazarken puan hesabi yapmayi unutmayin kizlar
Geliyo kaptanıımAomine Daiki aydingelini kızlar 12.07.2020 menüleriniz yokkk...
fyzanur 11.07.2020 + 12.07.2020 menülerin yokkkk...
bayıldım direk yoruma düşmeden cezaya gidiyorsunGeliyo kaptanıım
misafirlikteydik malum
sabah: 1 büyük çay 1 dilim ekmek
Domates soslu biber 2 yk kaşığı 5 ince dilim patates 1 çatal peynir
akşam : bol salata yarım lahmacun
misafirlikte: 1 yk kısır 1 lokmalık kurabiye
2 çay 1 türk kahvesi
BLU3
Su: 3 lt
Spor babamın evini süpürüp temizledim eşyalarını topladım 20 dk yürüyerek gittim
yine beğendim canım sadece meyve biraz geçe kalmış onu araya koysan daha güzel olur.13.07.2020
11:30
3 yk kıymalı yumurta
1 küçük dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal tahin
18:00
1 kase yoğurt çorbası
1 yt taze fasulye
20:00
7-8 kiraz
1 erik
Su 2,5 lt
Spor 30 mekik:90 p
Birgaripanne
Eşim kimsadece eşini etiketlemen bizim için yeterli canım. menüler kaptanlardan kaçmaz çünkü .
Lahmacun yasak galiba canım ceydoş da ifadeyi basmış ya bayılıyorum şu hallerineGeliyo kaptanıım
misafirlikteydik malum
sabah: 1 büyük çay 1 dilim ekmek
Domates soslu biber 2 yk kaşığı 5 ince dilim patates 1 çatal peynir
akşam : bol salata yarım lahmacun
misafirlikte: 1 yk kısır 1 lokmalık kurabiye
2 çay 1 türk kahvesi
BLU3
Su: 3 lt
Spor babamın evini süpürüp temizledim eşyalarını topladım 20 dk yürüyerek gittim
Tartı ne marka öneriyorsunuz kızlar benim tartı bozuldu? Moralimi bozmamak için garibimben yavaşça kaçıyorum azıcık roman okuyacağım yarın fotoğrafsız kilo bildirimimiz var. sabah aç karnınıza tercihen wc sonrası tartılıp bildiriminizi yapın. lütfen bildirimsiz geçmeyin hasar kontrolü için görmemiz şart. hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?