Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel arkadaslarim, hepinize gunaydin, yeni haftaniz cok guzel gecer umarim..

***Lutfen bugun ac karnina ,kontrol amacli tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin! ***

Kucak dolusu sevgiler hepinize..
Ben bi komşuları tıklayım bi fincan şeker var mı yerine 2 kilo eksik tartı alabilir miyim

Bugün tartı almalıyım artık

Ay valla ya, şunu da beğendim aldım ama bol geldi yaa demek bize de nasip olsun inşallah
Benim eşimde eskiden o marka takıntılıydı pantolonlarda. Sonra baktı ki rengi ilk günden atıyo vazgeçti çok şükür
Cezam 10 dk adımlama mı kaptanım. Tamam o iş kolay teşekkürler

Ola bilir canim ama bu yuzden sadice 3 gunde bu kadar kilo almagi aklim almiyor bir turlu.
Bu arada senin eksi gormene sevindim canim.

kızlar bırsey sormak ıstıyorum
sık sık ama kolorısı dusuk bıseyler yemek mi? yoksa kahve bıle olsa tukettıkleırnın arasını acmakmı ?
mesela kahvaltı yapınca kahve için bıle bır sure beklemek gerekırmı acaba içtiklerimin bıle saatını yazıcam bugun bakalım
ve benım kılo bıldırımım gecerlı olacak mı sabah 65.3 cıktım ya

Ha ha mağazada xl giyip bol geldi çok şükür deyip dans etmek gerek

Bence ara ana öğün olarak yapsandaha iyi canım. Mesela 8-9 gibi kahvaltı yaptın. 11 gibi kahve yanına minik bi çikolata ya da kuruyemiş olarak ara öğün yaparsan hem metobolizman sürekli çalışır hemde ana öğüne aç olarak başlamazsın. Nacizane fikrim

- 2 yumurta
- Yeşillikler, domates, salatalık
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 1 tabak közlenmiş kırmızı biber ile süzme yoğurt
- 1/2 porsiyon kıymalı börek (1 dilim ekmek niyetine)
- 2 bardak çay

Hoşbuldm canım evet biliyorum ❤
Menüye kimi etiketliyoruz? Kaptan ve yardımcısınımı
Canim esin MotivatedAlready
Tabi ki olur, çok mutlu olurum fakat biz deneme sürecinde değil miyiz kural ihlali yapmayalım
Esin Begonya2
evet hakiki zeytinyagi maras yoresinin zeytinlerinden
Benim esimde umutsuzdu
Ama ilk diyetim beni kaslari ile kandırdı ama 8 aylik gobegi var su an
Benim zayifladigimi gordukce
deostick kullanmayı dene bacağında, kesinlikle işe yarıyor çantana da atarsın gün içinde tuvalete gittikçe sürersin tekrar. ilk nerede okuduysam bu bilgiyi, allah razı olsun yazandan sdalf
Selulitlere faydasi da oluyor mu
Birgaripanne canim senin icin yukluyorum bitkilerimin son halini, yeni tohumlarimida ekecegim insallah..
Firsat bulamadim daha :))

Eki Görüntüle 2661528
Eki Görüntüle 2661529
Eki Görüntüle 2661530
Tesekkurler canim
Benimkiler hic cikmadi hava cok sicak oldugundan galiba diktigim yerde biraz tasli olmadi eleyecegim ama fikir verdin bende kartona dikecegim
Canim yag yakimi icin arasi uzak beslenin deniliyor kahve yesilcay su tuketebilirsin ama besin alma if i oneriyorlar genelde ama ben kafama gore takiliyorum ben verebiliyorsam sende verebilirsin canim
Ozellikle yatmadan once ki 4 saat boyunca besin alma

Sayin kurucu birseyi cok merak ediyorum tabagindaki yumurta haric diger butun besinleri sen mi tuketiyorsun yoksa esinle birlikte mi

Bu arada siz erkeksiniz değil mi? Çünkü hayatım boyunca 198 boyunda kadın ne duydum ne gördüm

Gecen cuma 75.6
Bugun 75.7
100 gram fazla bakalim bu hafta kac kilo verecegim
Fark az oldugu icin daha cok veririm umarim
Olabildigince kacamaksiz bir hafta ici dusunuyorum spor ile de desteklemek icin yarin sabah komsularla yuruyuse cikacagiz insAllah ben aksam da yapalim diyecegim bugun icin
Diger gunler sadece sabah cikabilirim esim bu hafta 4 12
Aomine Daiki
Bu arada kendi esimde zayiflamak icin adim atacak gibi geliyor dun akssam misafirimiz vardi esi ailesinin yanina gidince abi zayiflamis esimde bana diyorki sende benim ailemin yanina git ben zayiflayim diyor bende dedim ki annem sana daha cok kilo aldirir gercekten de oyle benim annem biraz da esimi bu hale getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…