- 23 Ocak 2016
- 36.292
- 52.749
- 598
Ben bi komşuları tıklayım bi fincan şeker var mı yerine 2 kilo eksik tartı alabilir miyimGuzel arkadaslarim, hepinize gunaydin, yeni haftaniz cok guzel gecer umarim..
***Lutfen bugun ac karnina ,kontrol amacli tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin! ***
Kucak dolusu sevgiler hepinize..
Ne kadar güzel tebrik ederim canım artık 2 adım yere arabayla gider olduk umarım bir gün herkes arada bisikletle de gider.Gunaydin
Ise yurusem mi bisiklet ile mi gitsem karar veremiyorum
Saatini çok beğendim canım
Bu ne tatlılık YarabbimYahu 1 saat dışarı çıkıp sadece arka ayaklarını nasıl kirletir bir hayvan biri bana bunu anlatsın.
Temsili ben yürüyüş sonrasında salmışım kendimi...
Eki Görüntüle 2661571
Ay valla ya, şunu da beğendim aldım ama bol geldi yaa demek bize de nasip olsun inşallahPantolon bedenimiz aynıymış canım
Canım onlar ayrılıyor ya likralı bilmem ne bilmem ne diye sinir oluyorum ararken internetten alışveriş yaparken zor oluyor yok slim fit yok bilmem ne beden bedeni tutmuyor bazı modelde L giyiyorum bazısında XXL gel de sinir olma ben hangi bedenimbiz en iyisi kilo verelim canım olmucak böyle yoksa
Benim eşimde eskiden o marka takıntılıydı pantolonlarda. Sonra baktı ki rengi ilk günden atıyo vazgeçti çok şükürŞu Col markayı ben anlamıyorum eşim gidip gidip alıyor ben anlayamadım markadaki kaliteyi zerre beğenmiyorum başka markalara göre hem pahalı hem kalitesiz ama eşim müptelası Col diye yazdım yasaksa ban yimiyim diye
Cezam 10 dk adımlama mı kaptanım. Tamam o iş kolay teşekkürlerYa kuzum simdi tekrar atmayi deneyecegim foto olmadi bir turlu
Guzel birgun olmus canim :)
Canim iyiyim bende , her sey yolunda cok sukur..
Yapabildin mi egzersizi?
Bizlerde iyiyiz sukur canim, pasalar yaramazlikla mesguller :)
Sizde ne var ne yok?
Bu hafta gumbur gumbur geliyorsun, hain kofteeeeee
Cok cok guzel birgun olmus canim :)
Guzel birgun olmus canim :)
Canim menu su guzel, daha iyisindir diye dusunuyorum..
Bugun spora basliyoruz tamam mi esim :)
Canim menunu yazdin mi , benim mi gozumden kacti?
Yine cok guzel birgun olmus canimcim :)
Gecmis olsun Ceydosum, cok kotu olmus
Cokk cok kizdim bu mesaja , ciger tamam ama diyette helvada neymis....
Gulum pazar gunu bu menuye malesef ceza geliyor..
Az yemissin ama hic saglikli yememissin..
Cok guzel birgun olmus kuzum :)
fıltre kahvenın dıyete sakıncası yok dmei bnde içiyorum cunku süt koyarak içine:)Heeee bende 10 kilonun 7 sini verdim :)))
Bu arada akşam yürüyüşü öncesi 1 avuç filtre kahve ...
Eki Görüntüle 2661397
Takimdan ayrilmak degil sadice listenen cikacam.Sen nasil iyi,mutlu olacaksan bizim icin uygun gulum.
Ama bir yere gitme,liste disinda kilo vermrye devam edelim..
Ola bilir canim ama bu yuzden sadice 3 gunde bu kadar kilo almagi aklim almiyor bir turlu.teşekkürler canım walla oldu
Canım sporların yürüyüşlerin iyiydi ama menün bana karbonhidrat ağırlıklı geldi, dolmalar fazla geldi sabah poğaça kilo vermeyi güçleştirir poğaçalar ciddi hata . Benim gördüğüm , eşin olarak uyarmak istediklerim bunlar olabilir
Spordan diye düşünüyorum ben de
Regli olabilir canım , ancak kazenin dediği gibi tartının yeri konumu ve senin tartılma biçiminin değişmemesi lazım
Ha ha mağazada xl giyip bol geldi çok şükür deyip dans etmek gerekAy valla ya, şunu da beğendim aldım ama bol geldi yaa demek bize de nasip olsun inşallah
Benim eşimde eskiden o marka takıntılıydı pantolonlarda. Sonra baktı ki rengi ilk günden atıyo vazgeçti çok şükür
Cezam 10 dk adımlama mı kaptanım. Tamam o iş kolay teşekkürler
Bence ara ana öğün olarak yapsandaha iyi canım. Mesela 8-9 gibi kahvaltı yaptın. 11 gibi kahve yanına minik bi çikolata ya da kuruyemiş olarak ara öğün yaparsan hem metobolizman sürekli çalışır hemde ana öğüne aç olarak başlamazsın. Nacizane fikrimkızlar bırsey sormak ıstıyorum
sık sık ama kolorısı dusuk bıseyler yemek mi? yoksa kahve bıle olsa tukettıkleırnın arasını acmakmı ?
mesela kahvaltı yapınca kahve için bıle bır sure beklemek gerekırmı acaba içtiklerimin bıle saatını yazıcam bugun bakalım
ve benım kılo bıldırımım gecerlı olacak mı sabah 65.3 cıktım ya
Canim esinHoşbuldm canım evet biliyorum ❤
Menüye kimi etiketliyoruz? Kaptan ve yardımcısınımı
EsinTabi ki olur, çok mutlu olurum fakat biz deneme sürecinde değil miyizkural ihlali yapmayalım
evet hakiki zeytinyagi maras yoresinin zeytinlerindenyağ mı ?
Benim esimde umutsuzduBugün diyette başardığım 3.günüm eşim diyor sen bu sefer baya baya istikrarlısın diyor bu kaçıncı diyete girişim olduğu için malum
Dedim sen kasları ne yapmayı düşünüyorsun adam iyi mi başladı düşünmeye
Selulitlere faydasi da oluyor mudeostick kullanmayı dene bacağında, kesinlikle işe yarıyorçantana da atarsın gün içinde tuvalete gittikçe sürersin tekrar. ilk nerede okuduysam bu bilgiyi, allah razı olsun yazandan sdalf
Tesekkurler canimBirgaripanne canim senin icin yukluyorum bitkilerimin son halini, yeni tohumlarimida ekecegim insallah..
Firsat bulamadim daha :))
Eki Görüntüle 2661528
Eki Görüntüle 2661529
Eki Görüntüle 2661530
Canim yag yakimi icin arasi uzak beslenin deniliyor kahve yesilcay su tuketebilirsin ama besin alma if i oneriyorlar genelde ama ben kafama gore takiliyorum ben verebiliyorsam sende verebilirsin canimkızlar bırsey sormak ıstıyorum
sık sık ama kolorısı dusuk bıseyler yemek mi? yoksa kahve bıle olsa tukettıkleırnın arasını acmakmı ?
mesela kahvaltı yapınca kahve için bıle bır sure beklemek gerekırmı acaba içtiklerimin bıle saatını yazıcam bugun bakalım
ve benım kılo bıldırımım gecerlı olacak mı sabah 65.3 cıktım ya
Sayin kurucu birseyi cok merak ediyorum tabagindaki yumurta haric diger butun besinleri sen mi tuketiyorsun yoksa esinle birlikte mi- 2 yumurta
- Yeşillikler, domates, salatalık
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 1 tabak közlenmiş kırmızı biber ile süzme yoğurt
- 1/2 porsiyon kıymalı börek (1 dilim ekmek niyetine)
- 2 bardak çay
Eki Görüntüle 2661698
Bu arada siz erkeksiniz değil mi? Çünkü hayatım boyunca 198 boyunda kadın ne duydum ne gördüm- 2 yumurta
- Yeşillikler, domates, salatalık
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 1 tabak közlenmiş kırmızı biber ile süzme yoğurt
- 1/2 porsiyon kıymalı börek (1 dilim ekmek niyetine)
- 2 bardak çay
Eki Görüntüle 2661698
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?