- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
SENDEMI PAZARTESIYE ATRI OLARAK BASLADINEki Görüntüle 2661695
Taşları hazırlayın kızlar. Cidden moralim bozuldu. Gerçekten yazdıklarım dışında birşey yiyip içmedim
2 günde 1 kilo almam mantıksız değil mi? Gerçekten kaçamak yapmadım. Yazdıklarım dışında birşey yemedim.SENDEMI PAZARTESIYE ATRI OLARAK BASLADIN
Tatlım genelde zaten arası acık beslenıyorum. arada canım ısterse etıform bıskuvı salatalık kıraz tarzı seyler atıstırıyorum ama yapmasammı onuda saatlı mı beslensem bılemıyorumkı zamanında ayca kaya dıyetı yapmıstım saatlı beslenmıstım 13 kılo vermıstım. 2. doğumdan sonrada kafama gore takılıp 76 dan ındım 64 e ama sımdı kaldım boyle anlamadım bende vallahı:)Canim yag yakimi icin arasi uzak beslenin deniliyor kahve yesilcay su tuketebilirsin ama besin alma if i oneriyorlar genelde ama ben kafama gore takiliyorum ben verebiliyorsam sende verebilirsin canim
Ozellikle yatmadan once ki 4 saat boyunca besin alma
bende 2 gunde 1.400 gr almısım bu daha mantıksız demi neden boyle oldu sence2 günde 1 kilo almam mantıksız değil mi? Gerçekten kaçamak yapmadım. Yazdıklarım dışında birşey yemedim.
masallah canım ne guzel gıdıyor kılolar
Etiketlemiştim diye hatırlıyorum.Gunaydın
Dün menüm
Kahvaltı 12: domates salatalık zeytın peynır 2 dılım ekmek
Ara sütlü kahve kiraz
Saat 17: 2 dılım karpuz
Aksam: bı kase mercımek corbası. 2 kasık taze fasulye
Su hesaplamadım 1.5 ltre anca olmustur
Spor yok maruzatım var
ciseak77 Yawrukush
Canım eşim dünkü menunu goremedım ben yaw etıketledın mi benı
Ben cuma ödül günümde 2 kare bitter çikolata yedim. Başka yok yani.bende 2 gunde 1.400 gr almısım bu daha mantıksız demi neden boyle oldu sence
bende yapmadım kaçamak sadece yarım sımıt
Tamam çok teşekkür ederim sanırm sizde kaptan yardımcısısınz
allah allah belkı anlık bıseydır yarın bak bakalım tekrar. ben regl oldum cmrtesı ona bagladım ama bılmıyorum. sporda yapamıyorum hareket kısıtlılıgı malum:)Ben cuma ödül günümde 2 kare bitter çikolata yedim. Başka yok yani.
Hayırlı olsun canım
Yavaş yavaş gidiyor işte. Aceleye gerek yok. Hedefim üniversiteye kadar istediğim kiloda olmak. Daha bir yıl var yani.masallah canım ne guzel gıdıyor kılolar
Ben reglde bile egzersiz yaparım. Ağrı falan kesiliyo bende hareket edince. Ben geç yediğime bağladım. Biraz sporu arttırcam bakalım cuma günü nolcak? :)allah allah belkı anlık bıseydır yarın bak bakalım tekrar. ben regl oldum cmrtesı ona bagladım ama bılmıyorum. sporda yapamıyorum hareket kısıtlılıgı malum:)
Eşimle birlikte ve bitmiyor ki onlar. Sadece yesillikler biter bizde.Sayin kurucu birseyi cok merak ediyorum tabagindaki yumurta haric diger butun besinleri sen mi tuketiyorsun yoksa esinle birlikte mi
Canim esinMotivatedAlready
EsinBegonya2
evet hakiki zeytinyagi maras yoresinin zeytinlerinden
Benim esimde umutsuzdu
Ama ilk diyetim beni kaslari ile kandırdı ama 8 aylik gobegi var su an
Benim zayifladigimi gordukce
Selulitlere faydasi da oluyor mu
Tesekkurler canim
Benimkiler hic cikmadi hava cok sicak oldugundan galiba diktigim yerde biraz tasli olmadi eleyecegim ama fikir verdin bende kartona dikecegim
Canim yag yakimi icin arasi uzak beslenin deniliyor kahve yesilcay su tuketebilirsin ama besin alma if i oneriyorlar genelde ama ben kafama gore takiliyorum ben verebiliyorsam sende verebilirsin canim
Ozellikle yatmadan once ki 4 saat boyunca besin alma
Canım deostick nasıl bir üründeostick kullanmayı dene bacağında, kesinlikle işe yarıyorçantana da atarsın gün içinde tuvalete gittikçe sürersin tekrar. ilk nerede okuduysam bu bilgiyi, allah razı olsun yazandan sdalf
Kıymalı börek olmaz sanki hamur işi ya kaptanlarımız daha iyi bilir- 2 yumurta
- Yeşillikler, domates, salatalık
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 1 tabak közlenmiş kırmızı biber ile süzme yoğurt
- 1/2 porsiyon kıymalı börek (1 dilim ekmek niyetine)
- 2 bardak çay
Eki Görüntüle 2661698
Ah selülit doğumdan önceki halim bi iç geçirdim şimdiselüliteeee, bilmem ki, sanmam. yani nasıl bir faydası olur hayal edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?