Sen nasil iyi,mutlu olacaksan bizim icin uygun gulum.Hayir canim daha bir hafta var.
Sanirim guruba zarar veriyorum, canim cumaya kadar vere bildigim kadar kilo verip izne ayrilmak istiyorum munkunmu?
Yine burda olucam ama listeden cikmak isdiyorum 2-3 haftaligina.
Canim cok zor isin,kendine dikkat et olur mu..Cuma 70.7
Pazartesi 70.8
Yawrukush kaptanım cumartesi de pazarda çalıştım işteydim dun eve aksam onda gelebildim işten
Manzara super, bunun uzerine guzel bir kahvalti gider..
Menu guzel canim,su az olmusGunaydın
Dün menüm
Kahvaltı 12: domates salatalık zeytın peynır 2 dılım ekmek
Ara sütlü kahve kiraz
Saat 17: 2 dılım karpuz
Aksam: bı kase mercımek corbası. 2 kasık taze fasulye
Su hesaplamadım 1.5 ltre anca olmustur
Spor yok maruzatım var
ciseak77 Yawrukush
Canım eşim dünkü menunu goremedım ben yaw etıketledın mi benı
Regli sebep olabilir canim, 2 kiloya kadar arti cikabilirsin.
Dogru if'yi unuttummaalesef 12:00' ye kadar beklemek zorundayım biliyorsunuz 12/8
Dogru if'yi unuttum
Oh misss kuzu şiş köfte afiyet olsun canım
Canım sporların yürüyüşlerin iyiydi ama menün bana karbonhidrat ağırlıklı geldi, dolmalar fazla geldi sabah poğaça kilo vermeyi güçleştirir poğaçalar ciddi hata . Benim gördüğüm , eşin olarak uyarmak istediklerim bunlar olabilirKilo bildirimi: 67.3
2.7 qram aldim 3 gunde.
Delirmis durumdayim.
Bu nasil olur aklim almiyor.
Spordan diye düşünüyorum ben de64,5 da ben ciktim
Hala tum kaslarim agriyor 3gun reformer ust uste olunca. Spordan diye dusunup Canimi skmiyorum.
Bisiklet de karar kildim :)
Regli olabilir canım , ancak kazenin dediği gibi tartının yeri konumu ve senin tartılma biçiminin değişmemesi lazım
Evet dun ogun atlamaniz kotu oldu,uzgunum sizin adiniza.bu sabah için tek tesellim açlık sebebi ile baş ağrısı yoktu ve biliyorsunuz dün gece aç yattım.
Hayvanlar ne kadar masum, cok yorulmus belli ki :)Yahu 1 saat dışarı çıkıp sadece arka ayaklarını nasıl kirletir bir hayvan biri bana bunu anlatsın.
Temsili ben yürüyüş sonrasında salmışım kendimi...
Eki Görüntüle 2661571
Haftaya eksiyle baslamak ne guzel,gunun guzel gecsin canim
O zaman hedefine azimle ulastigin bir baslangic olsun canim
İnşaAllah kaptanımO zaman hedefine azimle ulastigin bir baslangic olsun canim☺
Ben,diger kaptanlar, takimdaki arkadaslar gunluk menulerine yorumlar yapariz canim.İnşaAllah kaptanım
Çok sıkı bir diyet uygulamıcam başta şuan çok fazla gereksiz ara öğünlerim var onları çıksrıcam sağlıklı ara öğünler katıcam akşam yemekten sonra ek yememeye dikkat edicem inşaAllah
Ekmeği azaltıcam inşaAllah ve suyumu 3 3.5 lt içmeye dikkat edicem
Tavsiyelersnz olursa açığım ❤
Teşekkür ederim kaptanımBen,diger kaptanlar, takimdaki arkadaslar gunluk menulerine yorumlar yapariz canim.
Simdilik hedeflerin gayet guzel.Saglikli ara ogunler, biraz hareketleri arttirma,yeterli su,yeterli beslenme..
Bende bunlardan farkli bir sey yapmiyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?