Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayir canim daha bir hafta var.
Sanirim guruba zarar veriyorum, canim cumaya kadar vere bildigim kadar kilo verip izne ayrilmak istiyorum munkunmu?
Yine burda olucam ama listeden cikmak isdiyorum 2-3 haftaligina.
Sen nasil iyi,mutlu olacaksan bizim icin uygun gulum.
Ama bir yere gitme,liste disinda kilo vermrye devam edelim..

Menu guzel canim,su az olmus

Regli sebep olabilir canim, 2 kiloya kadar arti cikabilirsin.
Stres yapma,cumaya kadar gidecek..

bu söylediğiniz şöyle mümkün !

1 - Öncelikle ben tartıya değil kendimi nasıl hissettiğime inanırım. Yani kilo verdiğimi hissediyorsam vermişimdir !

2 - Elektronik tartılara asla güvenmem, ıslak ayakla çıkarsınız başka tartar, zemin parkedir başka tartar, yer taştır başka tartar. Bacaklardan biri yer taşlarının ek yerine gelir yine başka tartar. Bu sebeple benim tartıyı koydum yerde tam ayaklarının geldiği noktada işaretlerim var ne 1 cm sağa ne 1 cm yukarı.

Oh misss kuzu şiş köfte afiyet olsun canım

teşekkürler canım walla oldu
Kilo bildirimi: 67.3
2.7 qram aldim 3 gunde.
Delirmis durumdayim.
Bu nasil olur aklim almiyor.
Canım sporların yürüyüşlerin iyiydi ama menün bana karbonhidrat ağırlıklı geldi, dolmalar fazla geldi sabah poğaça kilo vermeyi güçleştirir poğaçalar ciddi hata . Benim gördüğüm , eşin olarak uyarmak istediklerim bunlar olabilir

64,5 da ben ciktim
Hala tum kaslarim agriyor 3gun reformer ust uste olunca. Spordan diye dusunup Canimi skmiyorum.

Bisiklet de karar kildim :)
Spordan diye düşünüyorum ben de
Regli olabilir canım , ancak kazenin dediği gibi tartının yeri konumu ve senin tartılma biçiminin değişmemesi lazım

bu sabah için tek tesellim açlık sebebi ile baş ağrısı yoktu ve biliyorsunuz dün gece aç yattım.
Evet dun ogun atlamaniz kotu oldu,uzgunum sizin adiniza.
Bas agrisi icin tuzlu su ya da tuzlu maden suyu kesin cozum.
Kahve ,cay icerek 12ye kadar bekleme surenizi rahatlatabilirsiniz.
Kahvenin icine yarim tatli kasigi hindistan cevizi yagi atarsaniz cok daha kolay oluyor oruc suresinin bitmesini beklemek..

Son düzenleme:
O zaman hedefine azimle ulastigin bir baslangic olsun canim☺
İnşaAllah kaptanım
Çok sıkı bir diyet uygulamıcam başta şuan çok fazla gereksiz ara öğünlerim var onları çıksrıcam sağlıklı ara öğünler katıcam akşam yemekten sonra ek yememeye dikkat edicem inşaAllah
Ekmeği azaltıcam inşaAllah ve suyumu 3 3.5 lt içmeye dikkat edicem
Tavsiyelersnz olursa açığım

Ben,diger kaptanlar, takimdaki arkadaslar gunluk menulerine yorumlar yapariz canim.
Simdilik hedeflerin gayet guzel.Saglikli ara ogunler, biraz hareketleri arttirma,yeterli su,yeterli beslenme..
Bende bunlardan farkli bir sey yapmiyorum☺

Ben,diger kaptanlar, takimdaki arkadaslar gunluk menulerine yorumlar yapariz canim.
Simdilik hedeflerin gayet guzel.Saglikli ara ogunler, biraz hareketleri arttirma,yeterli su,yeterli beslenme..
Bende bunlardan farkli bir sey yapmiyorum☺
Teşekkür ederim kaptanım çok sabırsızlanıyorum kilolarımın eriyerek gittiğini görmek için biaan önce 8leri görmek istiyorum ve hızlıca 7leeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…