Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Regli olabilir canım , ancak kazenin dediği gibi tartının yeri konumu ve senin tartılma biçiminin değişmemesi lazım
Degısmıyor canım hep aynı yerde zaten yvas verıyorum kılo. Daha korona surecınde evde kaldıgımda aldıklarımı verıyorum asıl vermek ıstedıgım noktaya gelemedım
Yanlısmı yapıyorum bıyerde anlamadım

paıkolojık olarak bende oyleyım aslında mesela kılo vermısım gıbı zayıfmısım gıbı hıssedjnce verıuorum neyse ya duzelecek ınanıyorum ısrarla yılmayqcgım yanı bıyerde kırılacak bu

30 bin kazansan da lcw giymezsin şimdi o kadar değil sen de

ahahaha günaydınlar herkese.

ay sevgiliden gelen günaydın mesajları gibi ben de senin mesajlarına uyandım sabah resmen sdlfads. ne tatlısın.

benim ruhum pinti ya kesin giyinirim yine ordan. anca yüzdesi düşer yani. ben
arada sırada, çok hoşuma giden parçalara hak ettiğinin üzerinde bir para verebilirim ama kot şort, kot pantolon gibi basit parçalara yüksek fiyatlar ödemeyi hiç sevmem.

vee tartıda güzelcene bir eksi gördüm ama kesmedi, vücudumun wc keyfini bekliyorum.

Günaydın canım ha ha bendensin bende de pintilik var
Tebrikler eksilerinin devamını dilerim

Teşekkürler kaptanım canım kaptanım

Günaydın canım ha ha bendensin bende de pintilik var
Tebrikler eksilerinin devamını dilerim

haha teşekkür ederim, bende eksilerin devamı olmuyo pek. kalabalık hattın dolmuşu gibi sürekli dur kalk dur kalk

evden çıkmam gerekiyor, bekleyemedim daha fazla:

cuma: 77.8
pzt: 76.8
fark: 1.0

fyzanur

menun cok guzel olmus. bakalım bugunumuz nasıl gececek

En üstteki fotoğrafı izninizle alabilir miyim bi yerde paylaşmak için şimdi yasak ban yememek için söylemiyim bi hesabım var belli bir kitleye paylaşım yapıyorum izin verirseniz paylaşmak isterim en üstteki fotoğrafı MÜTHİŞ

Motivasyonum yükseldi sağol kaptanım alkışlar kupa süper daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…