Ben o rakamlari gorecegine inaniyorum.Teşekkür ederim kaptanım ❤ çok sabırsızlanıyorum kilolarımın eriyerek gittiğini görmek içinbiaan önce 8leri görmek istiyorum ve hızlıca 7leeerr
İyi gecelerGuzel arkadaslarim benim icin uyku vakti, kendinize cok iyi bakin,gorusmek uzere.
Hayırlı Rüyalar kaptanımGuzel arkadaslarim benim icin uyku vakti, kendinize cok iyi bakin,gorusmek uzere.
Degısmıyor canım hep aynı yerde zaten yvas verıyorum kılo. Daha korona surecınde evde kaldıgımda aldıklarımı verıyorum asıl vermek ıstedıgım noktaya gelemedımRegli olabilir canım , ancak kazenin dediği gibi tartının yeri konumu ve senin tartılma biçiminin değişmemesi lazım
bu söylediğiniz şöyle mümkün !
1 - Öncelikle ben tartıya değil kendimi nasıl hissettiğime inanırım. Yani kilo verdiğimi hissediyorsam vermişimdir !
2 - Elektronik tartılara asla güvenmem, ıslak ayakla çıkarsınız başka tartar, zemin parkedir başka tartar, yer taştır başka tartar. Bacaklardan biri yer taşlarının ek yerine gelir yine başka tartar. Bu sebeple benim tartıyı koydum yerde tam ayaklarının geldiği noktada işaretlerim var ne 1 cm sağa ne 1 cm yukarı.
30 bin kazansan da lcw giymezsin şimdi o kadar değil sen de
Teşekkür ederim canmArada sesini duyayim diye yaziyorum, masallah canim , guzel haberlerle gel :))
Günaydın canım ha ha bendensin bende de pintilik varahahaha günaydınlar herkese.
ay sevgiliden gelen günaydın mesajları gibi ben de senin mesajlarına uyandım sabah resmen sdlfads. ne tatlısın.
benim ruhum pinti ya kesin giyinirim yine ordan. anca yüzdesi düşer yani. ben
arada sırada, çok hoşuma giden parçalara hak ettiğinin üzerinde bir para verebilirim ama kot şort, kot pantolon gibi basit parçalara yüksek fiyatlar ödemeyi hiç sevmem.
vee tartıda güzelcene bir eksi gördüm ama kesmedi, vücudumun wc keyfini bekliyorum.
Fincanlarınız ilk defa görüyorum sanırım Türkiyeden değil
Teşekkürler kaptanım canım kaptanımGuzel olmus canimcim cuma gunun :)
Odulun afiyet olsun canim :)
Ne guzel birgun olmus kuzum senin icin iyi ki var arkadaslar
Canim kalori miktarini arttir ama sana nasil uygunsa oyle arttir..
Cok sevindim dun bu eksi haberine ama 1 biz olacagiz :))
Bende domatesi cook severim ama diyette cok tuketmemeye calisiyorum, soyle mis gibi kokulu koy domatesi, uzerine tuzzzz oyyyyy oyy oyyy :))
Sagol canim benim :)
Canim odulun olmus , hic yuruyus egzersiz yapmis miydin cumartesi gunu?
Ahh sigara borekleri ahhh
Cumartesiyi odule saysak, pazarda olmadi melegim, hemen bugunden tezi yok toparlaniyorsun :)
Guzel birgun olmus canim :))
Harika birgun olmus canim :)
Harika birgun olmus canim :)
Gecmis olsun canim benim, nasilsin bugun?
Günaydın canım ha ha bendensin bende de pintilik var
Tebrikler eksilerinin devamını dilerim
menun cok guzel olmus. bakalım bugunumuz nasıl gececek
En üstteki fotoğrafı izninizle alabilir miyim bi yerde paylaşmak için şimdi yasak ban yememek için söylemiyim bi hesabım var belli bir kitleye paylaşım yapıyorum izin verirseniz paylaşmak isterim en üstteki fotoğrafı MÜTHİŞYürüyüşten enstanteneler
Hemen hemen yürüyüşün başladığı nokta
Eki Görüntüle 2661551
Neredeyse tam yarı oldu !
Eki Görüntüle 2661552
2.2 km sonu !
Eki Görüntüle 2661554
2.2 km tam başı !
Eki Görüntüle 2661555
Yaa çok güzeller benim de var çiçeklerim bu ara az suladım biraz kötü oldular@Tanssss canim senin icin yukluyorum bitkilerimin son halini, yeni tohumlarimida ekecegim insallah..
Firsat bulamadim daha :))
Eki Görüntüle 2661528
Eki Görüntüle 2661529
Eki Görüntüle 2661530
Ha ha kadınların geneli uyur belli bir saate kadarevet filtre kahvemi içip çıkacağım şimdi .... Güneş daha doğmadı ama etraf aydınlandı. Yürüyüşün en güzel saati....
bunla yatıyor ya kilo ondan hep ona kadar uyur bizim ekip
Motivasyonum yükseldi sağol kaptanımTUM CITIRLAR VE KAZEN'IN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @ciseak77 @FitFiliz Yawrukush 100JJ aydingelini ODUL 10DK A
esmeriiim ODUL Arrietty_ @1delimavi MUAF @Tanssss MotivatedAlready @BlueSkyyyy Niloyatospikk @Melegimkorusun ODUL 200JJ @Aomine Daiki ODUL @MorVampirella ODUL SPOR? SPOR? @Milana firuze B barga @Hyperborea17 @melek ada MUAF ODUL MUAF @bnnu ODUL @Kazen
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?