Tünaydın mı
Nasıl yani suyun soğuması bizde erkenden çıkıyorlar?
Onu biliyorum ama bizim burda Mudanyada o kadar kayık çıkıyor dmeek ki balık çıkıyor. Eşim de genel de kışın gider kayıkla ayrıca tutturdu Bodrumda bi balık varmış ona gidicem diye hele bi gito anlamda değil deniz suyu ısısının düşmesi lazım ki balık kıyaya yanaşsın. Su ısısı sıcak olursa balık derin sulara gider. Yani bu bölgede balık eylül ekim gibi başlıyor. havaların dolayısıyla da suyun soğuması ile. Bu her bölgede değişkenlik gösterir zira orada yaşayan balığın alışkanlıklarına bağlıdır.
Onu biliyorum ama bizim burda Mudanyada o kadar kayık çıkıyor dmeek ki balık çıkıyor. Eşim de genel de kışın gider kayıkla ayrıca tutturdu Bodrumda bi balık varmış ona gidicem diye hele bi gito anlamda değil deniz suyu ısısının düşmesi lazım ki balık kıyaya yanaşsın. Su ısısı sıcak olursa balık derin sulara gider. Yani bu bölgede balık eylül ekim gibi başlıyor. havaların dolayısıyla da suyun soğuması ile. Bu her bölgede değişkenlik gösterir zira orada yaşayan balığın alışkanlıklarına bağlıdır.
Onu biliyorum ama bizim burda Mudanyada o kadar kayık çıkıyor dmeek ki balık çıkıyor. Eşim de genel de kışın gider kayıkla ayrıca tutturdu Bodrumda bi balık varmış ona gidicem diye hele bi git
Allah kolaylık versin canım en son kpss ye çalışmıştım yıl 2016Sabah kahvemi içip ders çalışmaya başladım a dostlar.
Yarın vizem var. Dua edin bana
Heh kofana avı evet aklıma gelmedi balığın adın kardeşimin arkadaşı ayarlıcaktı orada kayık ama balık bu sene çok yok demiş bilmem doğru mueşine de ki kazen abi kasım ayında 3-4 kiloluk çupralar tutuyormuş seni de davet ediyor de....
Bodrum'a balık çiftliklerine kofanaya gidecek kuvvetli muhtemel.
Ben kpssye 2010da çalışmıştımAllah kolaylık versin canım en son kpss ye çalışmıştım yıl 2016
Şuan neye çalışıyorsun canımBen kpssye 2010da çalışmıştım
O bayaa eski bende
2. Ünvyi okuyorum. Aklıma tüküreyim, başıma iş aldım.Şuan neye çalışıyorsun canım
Oo süper2. Ünvyi okuyorum. Aklıma tüküreyim, başıma iş aldım.
Heh kofana avı evet aklıma gelmedi balığın adın kardeşimin arkadaşı ayarlıcaktı orada kayık ama balık bu sene çok yok demiş bilmem doğru mu
Söyliyim gelirse şuan kendisi Balıkesirin bi barajında sazan avında Çanakkale'de dev sazanlar geldi diyebilirim turna yılan balığı rekorcu bizimkiler ama genelde baraj balığına gidiyor kışın Karagöz ay anlatırken yoruldum onlar beklemekten yorulmuyor
Süper falan değil yaa. Hiç ders çalışasım yok. Normalde bile ben çalışmazdım ders.Oo süpertebrik ediyorum. Bölümün ne canım?
Söylememek daha iyi aslında her tatil günlerini balığa plan abime söylesem daha iyisen senin herife de ki kazen abi 3-4 kiloluk çupralar, 7-8 kiloluk sinaritler ve 120 cm lik trofe turnaların olduğu meraları biliyormuş de. Senin herif bana ulaşacaktır : ))))
ooooo Balıkçı Karısı Binnaz dedi
Geçen yılan balığı getirdi baya büyük abim demiş senin hanım yemez bunu yemedimhahahahahahahahahahaha
Oo Hukuk çalış valla müthiş alkışlıyorum.Süper falan değil yaa. Hiç ders çalışasım yok. Normalde bile ben çalışmazdım ders.
Hukuk okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?