Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tünaydın mı
Nasıl yani suyun soğuması bizde erkenden çıkıyorlar?

o anlamda değil deniz suyu ısısının düşmesi lazım ki balık kıyaya yanaşsın. Su ısısı sıcak olursa balık derin sulara gider. Yani bu bölgede balık eylül ekim gibi başlıyor. havaların dolayısıyla da suyun soğuması ile. Bu her bölgede değişkenlik gösterir zira orada yaşayan balığın alışkanlıklarına bağlıdır.

Onu biliyorum ama bizim burda Mudanyada o kadar kayık çıkıyor dmeek ki balık çıkıyor. Eşim de genel de kışın gider kayıkla ayrıca tutturdu Bodrumda bi balık varmış ona gidicem diye hele bi git

Onu biliyorum ama bizim burda Mudanyada o kadar kayık çıkıyor dmeek ki balık çıkıyor. Eşim de genel de kışın gider kayıkla ayrıca tutturdu Bodrumda bi balık varmış ona gidicem diye hele bi git

eşine de ki kazen abi kasım ayında 3-4 kiloluk çupralar tutuyormuş seni de davet ediyor de....

Bodrum'a balık çiftliklerine kofanaya gidecek kuvvetli muhtemel.

eşine de ki kazen abi kasım ayında 3-4 kiloluk çupralar tutuyormuş seni de davet ediyor de....

Bodrum'a balık çiftliklerine kofanaya gidecek kuvvetli muhtemel.
Heh kofana avı evet aklıma gelmedi balığın adın kardeşimin arkadaşı ayarlıcaktı orada kayık ama balık bu sene çok yok demiş bilmem doğru mu

Söyliyim gelirse şuan kendisi Balıkesirin bi barajında sazan avında Çanakkale'de dev sazanlar geldi diyebilirim turna yılan balığı rekorcu bizimkiler ama genelde baraj balığına gidiyor kışın Karagöz ay anlatırken yoruldum onlar beklemekten yorulmuyor

sen senin herife de ki kazen abi 3-4 kiloluk çupralar, 7-8 kiloluk sinaritler ve 120 cm lik trofe turnaların olduğu meraları biliyormuş de. Senin herif bana ulaşacaktır : ))))

sen senin herife de ki kazen abi 3-4 kiloluk çupralar, 7-8 kiloluk sinaritler ve 120 cm lik trofe turnaların olduğu meraları biliyormuş de. Senin herif bana ulaşacaktır : ))))
Söylememek daha iyi aslında her tatil günlerini balığa plan abime söylesem daha iyi

Şuan eşime söyleidm bu balıklar iyi mi diye ooooo Balıkçı Karısı Binnaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…