- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Açıkçası ben de menünü tam olarak bilmiyorum. Fiziksel olarak ağrın sızın yoksa daha fazla yazabilirimCezami sen vereceksin :)
Isten yeni geldim. Birazdan yapacagim.
Sende aksam menuyu tam yaz ona gore vereyim
Bunu duymuştum belki evendonunce denerim canımcım sağolAkşamdan 1 bardak suya 2 ceviz koyup sabah suyunu içince düşürüyor şuan annem ilaç yerine bunu kullanıyor. Az önce yaptım hazırladım bu akşam misafirim de
Kolaygelsin canımSabah kahvemi içip ders çalışmaya başladım a dostlar.
Yarın vizem var. Dua edin bana
Öyle iyi anlıyorum ki seni, Ankara'da ben de öyleydim. Dönmek istemiyorum o yüzdenNerde bu takım gelin muhabbet edelim bugün çok canım sıkıldı...Canım bi yere de gitmek istemiyor korona var diye
Ankara'da mı yaşıyorsun canım normalde orası da güzel şehir ama çok gezilecek yeri yok. Ama korona olmasaydı Anadolu Otelin aquasına giderdimÖyle iyi anlıyorum ki seni, Ankara'da ben de öyleydim. Dönmek istemiyorum o yüzden
Ben eve geldim pazarlık düzdüm yürüyüşü yaptım geldim. Ama gönül ister ki çarşıya gideyim gezeyim. Nolurdu korona olmasaydı ne zamandır çarşıları gezmiyorum çok özledim.Çok yorgunum. Uykum var gibi. Uyusam mi yoksa pazara gidip domates mi alsam
Tartı beni çok sevindiriyor buraya girerken tartıldığım tartı şuan müthiş gösteriyor nerden farkettim yürürken pantolonumun belinde değişiklik olmaya başladı hemen aynı tartıda tartıldım 5 günde bu kadar değişir mi
Avm özledim çarşı özledim. Hayatımda hiç bu kadar evde kalmamıştımBen eve geldim pazarlık düzdüm yürüyüşü yaptım geldim. Ama gönül ister ki çarşıya gideyim gezeyim. Nolurdu korona olmasaydı ne zamandır çarşıları gezmiyorum çok özledim.
Ilk haftada genelde 2 kilo civarı gidiyor canım. Keyfini çıkar bu haftanın. Çünkü sonrasında gramla mücadelen başlıyor.Tartı beni çok sevindiriyor buraya girerken tartıldığım tartı şuan müthiş gösteriyor nerden farkettim yürürken pantolonumun belinde değişiklik olmaya başladı hemen aynı tartıda tartıldım 5 günde bu kadar değişir mi
Ben de hem de çokAvm özledim çarşı özledim. Hayatımda hiç bu kadar evde kalmamıştım
Aa gerçekten mi hadi inşallah çok sevinçliyim yaniIlk haftada genelde 2 kilo civarı gidiyor canım. Keyfini çıkar bu haftanın. Çünkü sonrasında gramla mücadelen başlıyor.
Bursa'da öyle vaka sayısı çok ilk 5 te ama çarşılar çok kalabalık ben henüz gitmedim yakınından geçtim. Ama içim gidiyor. Nolacak böyleSanirim tükenmişlik sendromuna girip koranaysa korana ya diye disarlara atacam.kendimi hergun gezecem. Ama urfa şu anda ilk 3 de. Ve yoğun bakım en çok burada sanirim
Nolsun evde oturuyoruz işte sen napıyosun komşunun öğrendin mi neymişIyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, ne var ne yok?
Evet Ankara'da. Alışmak çok zor oldu sorma, hala da pek sevmiyorumAnkara'da mı yaşıyorsun canım normalde orası da güzel şehir ama çok gezilecek yeri yok. Ama korona olmasaydı Anadolu Otelin aquasına giderdimorda olsaydım şayet imrendiğim şehirler arasında diyebilirim. Hani cool derler ya aynen öyle
Ben de on dk şekerleme yapıp pazara gittim. Kart bamyalarimi da aldım. Kahvaltıda haşlarimBen eve geldim pazarlık düzdüm yürüyüşü yaptım geldim. Ama gönül ister ki çarşıya gideyim gezeyim. Nolurdu korona olmasaydı ne zamandır çarşıları gezmiyorum çok özledim.
Gitmedim hatta küçüğümün saçını ben kestim. Katlı gibi olduKarşımızdaki spor salonu yüzme havuzları bile kapalı bugün biraz fazla üzüldüğüm gündeyim sanırım. Akşam önünden geçerken kapıları kitli biraz hüzünlendim. Bi yere gitsek gelsek acaba birinden geçti mi korkusu Allahım yardım etsin yakuaföre giden var mı aramızda bi kez gittim korka korka?
İyiyiz canım tek sorun açlık hoşgeldinIyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, ne var ne yok?
Ben yeni uyandim canim, cocuklara patates kizartiyorum, kendime ton balik tabanli pizza yapasim var :)Nolsun evde oturuyoruz işte sen napıyosun komşunun öğrendin mi neymişiyi akşamlar canım bu arada
Oyy aclik buyuk sorun :)Evet Ankara'da. Alışmak çok zor oldu sorma, hala da pek sevmiyorum
Ben de on dk şekerleme yapıp pazara gittim. Kart bamyalarimi da aldım. Kahvaltıda haşlarim
Gitmedim hatta küçüğümün saçını ben kestim. Katlı gibi oldu
İyiyiz canım tek sorun açlık hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?