Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öyle iyi anlıyorum ki seni, Ankara'da ben de öyleydim. Dönmek istemiyorum o yüzden
Ankara'da mı yaşıyorsun canım normalde orası da güzel şehir ama çok gezilecek yeri yok. Ama korona olmasaydı Anadolu Otelin aquasına giderdim orda olsaydım şayet imrendiğim şehirler arasında diyebilirim. Hani cool derler ya aynen öyle

değişir değişir. ben baya bir süre gram veremedim ama haftada 1 foto çekiyordum, şekilde değişme olmasına rağmen kilo olarak sabittim. ne güzel insan böyle değişiklikleri farkedince seviniyor

Ben eve geldim pazarlık düzdüm yürüyüşü yaptım geldim. Ama gönül ister ki çarşıya gideyim gezeyim. Nolurdu korona olmasaydı ne zamandır çarşıları gezmiyorum çok özledim.
Avm özledim çarşı özledim. Hayatımda hiç bu kadar evde kalmamıştım

Ilk haftada genelde 2 kilo civarı gidiyor canım. Keyfini çıkar bu haftanın. Çünkü sonrasında gramla mücadelen başlıyor.

Sanirim tükenmişlik sendromuna girip koranaysa korana ya diye disarlara atacam.kendimi hergun gezecem. Ama urfa şu anda ilk 3 de. Ve yoğun bakım en çok burada sanirim
Bursa'da öyle vaka sayısı çok ilk 5 te ama çarşılar çok kalabalık ben henüz gitmedim yakınından geçtim. Ama içim gidiyor. Nolacak böyle

Karşımızdaki spor salonu yüzme havuzları bile kapalı bugün biraz fazla üzüldüğüm gündeyim sanırım. Akşam önünden geçerken kapıları kitli biraz hüzünlendim. Bi yere gitsek gelsek acaba birinden geçti mi korkusu Allahım yardım etsin ya kuaföre giden var mı aramızda bi kez gittim korka korka?

Evet Ankara'da. Alışmak çok zor oldu sorma, hala da pek sevmiyorum
Ben eve geldim pazarlık düzdüm yürüyüşü yaptım geldim. Ama gönül ister ki çarşıya gideyim gezeyim. Nolurdu korona olmasaydı ne zamandır çarşıları gezmiyorum çok özledim.
Ben de on dk şekerleme yapıp pazara gittim. Kart bamyalarimi da aldım. Kahvaltıda haşlarim
Gitmedim hatta küçüğümün saçını ben kestim. Katlı gibi oldu
Iyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, ne var ne yok?
İyiyiz canım tek sorun açlık hoşgeldin

Nolsun evde oturuyoruz işte sen napıyosun komşunun öğrendin mi neymiş iyi akşamlar canım bu arada
Ben yeni uyandim canim, cocuklara patates kizartiyorum, kendime ton balik tabanli pizza yapasim var :)
Komsum yeni yasindi , evi 1ay once falan alip tasindilar.
Tanistik, merabalasiyoruz ama cok samimiyetimiz yok henuz:)

Oyy aclik buyuk sorun :)
Bende tonbalik tabanli pizzaya girisiyorum, cok asiri kolay, ilkkez denicem bakalim..
Gunun nasil gecti Filizim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…