- 23 Ocak 2016
- 36.487
- 53.074
- 598
Evet şimdi söylemeye de korkuyorum h jet inşallah yine öyle gelir.ne tartı aldın? aldığın siteye göre teslimat süresi değişiyor ama benim verdiğim 1 günde geldi mesela. standart kargo hizmeti olan bir siteden aldıysan da 2-3 güne gelir de, bilmemnejet gibi hizmetleri olanlar yarın veya 1 gün sonra getirir. hayırlı ossunn
Evet şimdi söylemeye de korkuyorum h jet inşallah yine öyle gelir.
İyi ki doğurmuşsun canım nice mutluuuu sağlıklı yıllarınız olsun.Selamlar
Sabah 8:00 1 yesıl elma
Saat 10:00 sütlü kahve
Saat 13:00 peynırlı mevsım salata
Saat 14:00 sütlü filtre kahve
Saat 16:00 1 salatalık
aksam saat 20:30 ızgara tavuk pırzola ve borulce salatası 2 dılım patlıcan kızartmasından aldım dayanamadım
su 2 lt
Spor yapamadım henüz bugun oğlumun dogumgunu
Onla uğraşıyorumhedıyesıyle meşgulüz
@ciseak77
Kompozisyon mu yazdın teacherim bi satır ara vereydin kuzumBugünkü menüm
12 civarı yarım haşlanmış mısır (aslında niye yedim bilmiyom, annem kan da verdin bu saate kadar aç durdun diyerek beni ikna etti) sonra saat 1 gibi 5 köfte yanında marul domates soğan biber
Saat 14.30 200 ml. az yağlı süt, üstüne türk kahvesi, 2 hurma
17.00 iki yumurtadan omlet, küçük bir kase yağsız patlıcan salatası, bir kaşık bulgur pilavı (buna da dayanamadım çok güzel duruyordu)
Son olarak da 1 şeftali + üstüne çay
Su 3 lt
Spor sabah 1 öğleden sonra 2 saat yürüyüş
Herhangi bir sorun yok bence akşam yediğin bişeyden kaynaklı bu şekil çıkmış bizde aile boyu kolesterol olduğu için bu rakamlar komik geliyor diyebilirim yanlış anlama 700 1000leri gördük biz öyle söyliyim annem ve dayımda sınır 300 olması gerekirken235 kolesterolüm (üst sınır 200yaziyordu)
Ldl kolestrol 162 (onun da üst sınırına 130 yazmışlar)
Hdl kolesterol de 59 (üst sınırı 60)
Sahi bir de sen yorumlasana Zeynep'cim. Bu aralıklar bazen ülkeden ülkeye değişiyormuş
Selam,ne oldu yapabileceğim birşey var mı?Bu arada benim gunum cok kotu gecti. Resmen binge eating gecirdim. Ne yedim yazmayi birak dusunmek bile istemiyorum.
En buyuk cezaya raziyim
Hyperborea17 @Ceydos Yawrukush
Akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz koyup sabah suyunu içince düşürüyor şuan annem ilaç yerine bunu kullanıyor. Az önce yaptım hazırladım bu akşam misafirim deLdl benimde yuksek cikar hep birazcik bence sonuclarinda kafaya takcak bir sey yok kuzum.
Avokado, badem yemeyi tavsiye etmisti doktorum bana..
Akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz koyup sabah suyunu içince düşürüyor şuan annem ilaç yerine bunu kullanıyor. Az önce yaptım hazırladım bu akşam misafirim de
Erkek çocuk sahibi nasıl bir duygu ben çok merak ediyorumhemen hemen ayni benimkiler gibi. 1 sene sonra azalir kavga dovus. bitmez ama :))
Bayrama kadar geçer canım ya, ki ben onu asssssllaaa yapamamAma bende istiyordum
Evet canim 1.5 saat yuruyup parktaki spor aletlerini kullandim
Bende ziplayim dedim ama gene kaldi
Bu muhtesem olmus bende istiyorum
Bence samimi olup bakmalisin
Canim bayrama kadar gecmezse kurban kesecekseniz eger derisini sicagi sicagina bagla 5 6 saat dursun gecer
Canım geçenlerde makyaj malz. Satan g ile başlayan yerde 30 tlye çok satın alan oldu tartı. Ya sende gidip öyle alacaksın ya da bikaç ay annenden rica et tartısını sana versin evinde bi yerde sabit kalsın sürekli orada tartılŞu tartı olayını bi çözemedim annemle kayınvalidemin tartılar farklı ölçüyor kargolar sıkıntılı geç geliyor bi tartıya karar verdim internette 5 üzerinden 4.8 yıldız almış başka tartı almak istemiyorum. Baya özelliği var ama gelmesi kaç gün sürer. Mağazalardan gidip elektronik ürün alma huyumuz da yoktur. Böyle şeyleri genelde internetten alırız çamaşır makinasından derin dondurucusuna kadar tartıyı da alıcam ama şu ara kargo şirketleri çok yoğun pazar günü bile çalışıyorlar kaç güne gelir kimbilir annemin tartıda bu akşam tartıldım 1 kilo eksik nolcak böyle
Annem verir sorun değil kayınvalidem de dedi götür eve diye benim anlamadığım iki tartı farklı ölçüyor ben hangisine sevineyimBayrama kadar geçer canım ya, ki ben onu asssssllaaa yapamamkusma huyum yoktur hiç ama asla tutamam kendimi büyük konuşmayayım yine de ama allah vermesin
Canım geçenlerde makyaj malz. Satan g ile başlayan yerde 30 tlye çok satın alan oldu tartı. Ya sende gidip öyle alacaksın ya da bikaç ay annenden rica et tartısını sana versin evinde bi yerde sabit kalsın sürekli orada tartıl
Kızzz niloya akşam yediğin son ara öğünde tam tamına 3 ara öğünlük meyve var. Bidahakine bence okdar çok çeşit yemeKahvaltı 09:00
✳2 adet tereyağlı sahanda
✳1 su bardağı vişne suyu (ev yapımı)
✳1 dilim tamekmeği
Ara öğün yok
Akşam yemeği 16:00
✳1 dilim ruşeymli ekmek
✳1 porsiyon zeytinyağlı taze fasülye
✳1 kase yoğurt
✳1 fincan 3ü 1 arada Nescafe
Saat 22:00
3 dilim
1 adet şeftali
3 adet ceviz
SU 2 litre
EGZERSİZ 15bin adım (tlf kapalı iken tahmini 2bin) PUAN 750
3 saat ev temizliği
Zıplama cezası yarına kaldı aklımda kaptanım çok yoruldum çok özür dilerim bugün yapıcaktımYawrukush @Ceydos @MorVampirella
Adım fotoğrafı alttaki fotoğrafta
İkiside dijital tartı mı bitanesi ibreli olan mı. Bence hangisinde bildirm yaptıysan onu al eve onla devam et 1 kg fazladan verir arayı kapatırsınAnnem verir sorun değil kayınvalidem de dedi götür eve diye benim anlamadığım iki tartı farklı ölçüyor ben hangisine sevineyim
30 TL mi ne ilginç öyle indirimler beni bulmaz çok ucuzsa şayet ben pek taraftarı değilim kaliteli olsun uzun süre kullanılsınBayrama kadar geçer canım ya, ki ben onu asssssllaaa yapamamkusma huyum yoktur hiç ama asla tutamam kendimi büyük konuşmayayım yine de ama allah vermesin
Canım geçenlerde makyaj malz. Satan g ile başlayan yerde 30 tlye çok satın alan oldu tartı. Ya sende gidip öyle alacaksın ya da bikaç ay annenden rica et tartısını sana versin evinde bi yerde sabit kalsın sürekli orada tartıl
Çok açtım meyve masum deyip meyve yedimKızzz niloya akşam yediğin son ara öğünde tam tamına 3 ara öğünlük meyve var. Bidahakine bence okdar çok çeşit yeme
İnstagramda bazı sayfalar böyle indirimleri paylaşıyolar hatta çoğu ürün indirmi paylaşıyolar canım bende oradan takip ediyorum30 TL mi ne ilginç öyle indirimler beni bulmaz çok ucuzsa şayet ben pek taraftarı değilim kaliteli olsun uzun süre kullanılsın
Deri bağlama olayına gelince ben de korkarım ya
Göründükleri kadar masum değillerÇok açtım meyve masum deyip meyve yedim
G ile başlayan dediğin gr devamı o mu bi takip edeyim cilt bakım ürünleri indirimlerini görsem çok iyi olacakİnstagramda bazı sayfalar böyle indirimleri paylaşıyolar hatta çoğu ürün indirmi paylaşıyolar canım bende oradan takip ediyorum
Göründükleri kadar masum değiller
İkisi de dijital en sonunda eskilerden alıcam o olacakİkiside dijital tartı mı bitanesi ibreli olan mı. Bence hangisinde bildirm yaptıysan onu al eve onla devam et 1 kg fazladan verir arayı kapatırsın
Evet çünkü dijitaller 1 kg fazla tartıyo sanki az mış gibiiİkisi de dijital en sonunda eskilerden alıcam o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?