Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet şimdi söylemeye de korkuyorum h jet inşallah yine öyle gelir.

İyi ki doğurmuşsun canım nice mutluuuu sağlıklı yıllarınız olsun.

Kompozisyon mu yazdın teacherim bi satır ara vereydin kuzum

Herhangi bir sorun yok bence akşam yediğin bişeyden kaynaklı bu şekil çıkmış bizde aile boyu kolesterol olduğu için bu rakamlar komik geliyor diyebilirim yanlış anlama 700 1000leri gördük biz öyle söyliyim annem ve dayımda sınır 300 olması gerekirken

Bu arada benim gunum cok kotu gecti. Resmen binge eating gecirdim. Ne yedim yazmayi birak dusunmek bile istemiyorum.
En buyuk cezaya raziyim

Hyperborea17 @Ceydos Yawrukush
Selam,ne oldu yapabileceğim birşey var mı?
Sabah:1 kaşık haşhaş ezmesi,1 dilim hellim,4 böğürtlen
Öğle:
Akşam:yeşil mercimek yemeği, yoğurt,10 parça fırında baharatlı patates
Ara öğünü 1 şeftali ile geçirdim. İçme suyum bittiği için 1 lt içebildim
Spor: 50 squat,10 şınav,30 sn plank

Ldl benimde yuksek cikar hep birazcik bence sonuclarinda kafaya takcak bir sey yok kuzum.
Avokado, badem yemeyi tavsiye etmisti doktorum bana..
Akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz koyup sabah suyunu içince düşürüyor şuan annem ilaç yerine bunu kullanıyor. Az önce yaptım hazırladım bu akşam misafirim de

Selamlar kızlar ve Kazen abi
Salı menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1dilim beyaz peynir, çeyrek avakado, 1 dilim ekmek, domates, maydanoz

Ara
2yk yoğurt, 8 tane küçük boy çilek

Ara
Yulaflı bar( 100kalori)

Akşam
1 küçük kase kuru fasülye, 4 yk kadar zeytinyağlı taze bakla, 2 kaşık yoğurt

Su: 2,5 litre
Spor: 19500 adım : 975 puan

M MaviFeslegen Arrietty_

Eklentiler

• 527CBB7C-6AE7-4E43-BB08-22280F7D917A.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 21
hemen hemen ayni benimkiler gibi. 1 sene sonra azalir kavga dovus. bitmez ama :))
Erkek çocuk sahibi nasıl bir duygu ben çok merak ediyorum Yawrukush sende de durum nasıl kızımın bir arkadaşı var ya o kadar tatlı ki aynı yaşlardalar inanılmaz seviyorum çocuğu Allahım nazarlardan saklasın. Bana bir sarılıyor ben bitiyorum. Muhtemelen erkek çocuğum olursa belki bebeklerle oynar kızım müthiş derecede araba hastası tır kamyon jip bebek aldık gram oynamıyor işimiz gücümüz araba ev bir sürü araba doldu. Bu aralar hep aklımda kıskanır mı kızım falan diye aklımda bir sürü sorular ya da bi kızım daha olursa o bebeklerle oynar amannn sağlıklı olsunlar da en önemlisi o

Bayrama kadar geçer canım ya, ki ben onu asssssllaaa yapamam kusma huyum yoktur hiç ama asla tutamam kendimi büyük konuşmayayım yine de ama allah vermesin
Canım geçenlerde makyaj malz. Satan g ile başlayan yerde 30 tlye çok satın alan oldu tartı. Ya sende gidip öyle alacaksın ya da bikaç ay annenden rica et tartısını sana versin evinde bi yerde sabit kalsın sürekli orada tartıl

Annem verir sorun değil kayınvalidem de dedi götür eve diye benim anlamadığım iki tartı farklı ölçüyor ben hangisine sevineyim

Kızzz niloya akşam yediğin son ara öğünde tam tamına 3 ara öğünlük meyve var. Bidahakine bence okdar çok çeşit yeme

Annem verir sorun değil kayınvalidem de dedi götür eve diye benim anlamadığım iki tartı farklı ölçüyor ben hangisine sevineyim
İkiside dijital tartı mı bitanesi ibreli olan mı. Bence hangisinde bildirm yaptıysan onu al eve onla devam et 1 kg fazladan verir arayı kapatırsın

30 TL mi ne ilginç öyle indirimler beni bulmaz çok ucuzsa şayet ben pek taraftarı değilim kaliteli olsun uzun süre kullanılsın

Deri bağlama olayına gelince ben de korkarım ya

30 TL mi ne ilginç öyle indirimler beni bulmaz çok ucuzsa şayet ben pek taraftarı değilim kaliteli olsun uzun süre kullanılsın

Deri bağlama olayına gelince ben de korkarım ya
İnstagramda bazı sayfalar böyle indirimleri paylaşıyolar hatta çoğu ürün indirmi paylaşıyolar canım bende oradan takip ediyorum
Çok açtım meyve masum deyip meyve yedim
Göründükleri kadar masum değiller

İnstagramda bazı sayfalar böyle indirimleri paylaşıyolar hatta çoğu ürün indirmi paylaşıyolar canım bende oradan takip ediyorum

Göründükleri kadar masum değiller
G ile başlayan dediğin gr devamı o mu bi takip edeyim cilt bakım ürünleri indirimlerini görsem çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…