- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Teşekkür ederim tatlım daOo Hukuk çalış valla müthiş alkışlıyorum.
Günaydın
Mercimek krebi yapıyorum
hemen bir gugıla soruyorum o nasıl bir şeymiş :')
Valla tavsiye ederimBende bende
Nasıl mı az önce bir külah dondurma yedim ama çok az koydurdumgünaydın :) nasıl gidiyy
Aa o ne ki hiç duymadımGünaydın
Mercimek krebi yapıyorum
Bildiğin krep :) un yok içinde, mercimek, yoğurt ve yumurta var.Aa o ne ki hiç duymadım
Ederiz canım Allah ne gönül muradın varsa versinMerhabalar dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bugün burdayım inşallah akşama güzel haberlerle gelmek istiyorum. Sizden ricam dua edin güzel haberlerle geleyim benim için çok önemli ..
Aminn cümlemizin inşallah canımEderiz canım Allah ne gönül muradın varsa versin
Herseyin hayirlisi olsun canimMerhabalar dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bugün burdayım inşallah akşama güzel haberlerle gelmek istiyorum. Sizden ricam dua edin güzel haberlerle geleyim benim için çok önemli ..
Daha ben 150 zıplamanın 30 unu yaptımArrietty_
Bugün ben de ceza alcam sanırım. Senin cezan verilmediyse 10 şınav 30 mekik 30 sn plank bekliyorum senden. Bugün misafir geldi arada iki çatal kek yedim. Sabah kekin üzerindeki çikolata sosun tadına baktım. 5 dilim kaşar yedim. Bana istediğin şeyi verebilirsin
Arrietty_
Bugün ben de ceza alcam sanırım. Senin cezan verilmediyse 10 şınav 30 mekik 30 sn plank bekliyorum senden. Bugün misafir geldi arada iki çatal kek yedim. Sabah kekin üzerindeki çikolata sosun tadına baktım. 5 dilim kaşar yedim. Bana istediğin şeyi verebilirsin
Allah korktuklarından emin kılsın kuzum inşallah kötü sonuçla karşılaşmazsın. Gönlünü ferah tut, iyi şeyler düşün iyi şeyler olsunMerhabalar dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bugün burdayım inşallah akşama güzel haberlerle gelmek istiyorum. Sizden ricam dua edin güzel haberlerle geleyim benim için çok önemli ..
Aa ben bu msjı görmedim şimdi gördüm anaaa o adımı nasıl yaptın maşallah sanaSelamlar kızlar ve Kazen abi
Salı menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1dilim beyaz peynir, çeyrek avakado, 1 dilim ekmek, domates, maydanoz
Ara
2yk yoğurt, 8 tane küçük boy çilek
Ara
Yulaflı bar( 100kalori)
Akşam
1 küçük kase kuru fasülye, 4 yk kadar zeytinyağlı taze bakla, 2 kaşık yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor: 19500 adım : 975 puan
@1delimaviArrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?