- 23 Ocak 2016
- 36.520
- 53.165
- 598
Çanakkale'den Ankara'da gittiysen alışamaman çok normalEvet Ankara'da. Alışmak çok zor oldu sorma, hala da pek sevmiyorum
Ben de on dk şekerleme yapıp pazara gittim. Kart bamyalarimi da aldım. Kahvaltıda haşlarim
Gitmedim hatta küçüğümün saçını ben kestim. Katlı gibi oldu
İyiyiz canım tek sorun açlık hoşgeldin
O zaman günaydınBen yeni uyandim canim, cocuklara patates kizartiyorum, kendime ton balik tabanli pizza yapasim var :)
Komsum yeni yasindi , evi 1ay once falan alip tasindilar.
Tanistik, merabalasiyoruz ama cok samimiyetimiz yok henuz:)
Sagol canim, afiyet olsun sizede :)O zaman günaydınim kolay gelsin biz de akşam yemeği yicez işte bildiğin gibi
regl im biraz erken basladi sanirim bu yuzden ola bilir belki cumaya kadar sabit olsam sadice rahat bir nefes alirim.Ben de menülerine bakayım canım elimden geldiğince destek olurum, akşamları hafif geçirmek de kilo vermeyi hızlandırır, bir kase çorba veya birkaç parca ızgara vs bakalım
Canım şişkinlik olmuş olabilir moralini hiç bozma cumaya kadar verirsin
2 gundur siteye giris yapamiyordum, iyiyim canim, pazartesi gordugum artinin nedeni sanirim regl olucak olmamis.Milana firuze nasilsin canisi?
Senden mesaj almak ne guzel :)2 gundur siteye giris yapamiyordum, iyiyim canim, pazartesi gordugum artinin nedeni sanirim regl olucak olmamis.
Iyiyim cok sukur biraz morelim bozulmustu ama simdi iyiyim hem birkere verdiysem yine vericem kilolari.
Diyete elimden geldigince uyarak devam ediyorum.
Umarim gerçekten tek nedeni budur.Senden mesaj almak ne guzel :)
Regli epey kilo artisi yapiyor, o gecici bir sey.
Moral bozmak yok..
Nasil bugun menun?
Kizlar nasil?
Sorma tatlım ya bu sabah düne göre artidaydim diye canım sıkkın. (Sabah uyanınca tartilmasam olmazOyy aclik buyuk sorun :)
Bende tonbalik tabanli pizzaya girisiyorum, cok asiri kolay, ilkkez denicem bakalim..
Gunun nasil gecti Filizim?
Ben hiç gitmedimKarşımızdaki spor salonu yüzme havuzları bile kapalı bugün biraz fazla üzüldüğüm gündeyim sanırım. Akşam önünden geçerken kapıları kitli biraz hüzünlendim. Bi yere gitsek gelsek acaba birinden geçti mi korkusu Allahım yardım etsin yakuaföre giden var mı aramızda bi kez gittim korka korka?
Kaptanım tarif alalım :)Oyy aclik buyuk sorun :)
Bende tonbalik tabanli pizzaya girisiyorum, cok asiri kolay, ilkkez denicem bakalim..
Gunun nasil gecti Filizim?
Çanakkale'den Ankara'da gittiysen alışamaman çok normaldeniz yok bi kere
Şekerlemeyi yaptın dimi benim de uyku çöktürdü de uyumadım. Meyve yedim kara kara oturuyorum ama gerçekten kara kara siyah maske yaptım oturuyorumitiraf ediyorum iğrenç espriydi.
Günaydın :)Iyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, ne var ne yok?
Ben if yapıyorum. 7 'de yiyecem ama 1 saat önce ellerim titredi resmen. Sıradan bir nefs degildi bu bence. 3 tane hurma yedim vücudum affetsinAy o maske müthiş birşey biliyorum onu
Bir o bir de yine soyulabilen altın maske.
Ben de çayın yanında hurma yesem mi diye nefis mücadelesi içindeyim. Şekerr diye bağırıyor bünyem
Ben if yapıyorum. 7 'de yiyecem ama 1 saat önce ellerim titredi resmen. Sıradan bir nefs degildi bu bence. 3 tane hurma yedim vücudum affetsin
Kalorisi olabilir ama en azından ise yarar şekilde besleyiciBen if yapıyorum. 7 'de yiyecem ama 1 saat önce ellerim titredi resmen. Sıradan bir nefs degildi bu bence. 3 tane hurma yedim vücudum affetsin
Aferin kizlara anneleri incecik guzel olsun istiyorlar ne guzel :)Umarim gerçekten tek nedeni budur.
Ama morel bozmak yok, söz.
Menüm den memnunum bu gun ama spor yok. Gunu bitirdim birazdan paylasicam.
Kızlarımda her zamanki gibi yaramazliklariyla beni zayıflatmak istiyorlar sanirim.butun gunu böyleler.
Bende 100 gr artidayim kuru fasulyenin isi :))Sorma tatlım ya bu sabah düne göre artidaydim diye canım sıkkın. (Sabah uyanınca tartilmasam olmaz) neyse güne asık suratlı başladım. Öyle de devam ediyor
Oysa ne güzel denizdeydik bugün ailece. Keyfini çıkaramadım. Bugün tatil burda o yüzden kalabalık oldu belli bir saatten sonra korkup döndük biz de.
Bir kere normal pizzanın ton baliklisini denemiştim. Hiç benlik değil kaptiş afiyet olsun. Çay faslım benim de şimdiplanlamamistim ama yapmış bizimkiler. E içelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?