Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaçamak yapacaksan cuma günleri tartı sonrası yap bari :)
Sağlıklı alternatifler bulmaya çalış
O zaman daha sürdürülebilir olur diyetin
Ama sağlıklı diye hunharca da yeme
Nefsini terbiye etmek için
Haftada 1 kere

Her sabah tam bu gördüğünüz karşı sahilde yürüyorum ;

Bu da oturduğum masadan Seka Park manzarası

Deniz uçağını bir toplantıya giderken çektim ama arkada ki vinçten rahatsız olup bir de gece toplantı bitince dönerken çektim. Bu sayede vinci yok etmiş oldum.

Dün gündüz sizlerle paylaştığım gibi akşam da kokoreç yedim. Abartmadım, hatta İzmir usulü yedim ki öyle olunca ekmek ihtiyacınız dahi yok mutlaka deneyin.

Bu güne gelirsek maalesef sebebini bilmediğim bir şekilde 08:00 gibi yani 2 saat geç kalktım. Baktım güneş yükselmiş bizim yürüyüş akşama sarktı. Bu akşam ve yarın sabah 2 yürüyüş yapıp tartıya öyle çıkacağım.

Bu sabah ne yedim ne içtim ? kahvaltı için 12:00 bekleniyor. ikinci kahveme başladım, arada 2 tane de taze kayısı yedim. Allahtan kiraz bitti : )

Şimdilik benden bu kadar devamı akşama ...

Vinci yok mu ettin gizemli bir şekilde orada

Tartılmam mı günde 10 öğün
Vermişim ya biraz
Hadi bakalım, yarın büyük gün :)
Ben de geçen hafta tartılmamıştım
Diyetisyen tartılma demişti
Ama diyetisyeni bıraktığım için yarın tartılacağım
3 günlük bir bozma dönemim oldu
Bakalım tartıya nasıl yansıyacak bu

Esin kim senin? Ceza vermeli, ufagi buyugu fark etmez

Dün 400 gr eksideyken bugün nasıl 500 artıda olabiliyorum ya deliricem. Sabah kiraz saplı yeşil çay içtim inşallah yarına fayda eder.
reglime 3-4 gün kaldı önceden hiç ödem olmazdı artık felaket oluyor ya

sabahın7 buçuğunda uyandık. Oğlumun burnu her gün istisnasız tıkanıyor gece nefes alamayıp uyanıyo.Hergün akşam banyo yaptırıyorum burnu temizleniyo dün banyo yapmak istemedi. Şırıngayla serumsıktık ama fayda etmedi. Acaip uykum var şimdi evi süpürdüm topladım kahvaltı ettik. Uyursa bendeuyuyacağım

Eklentiler

• 033032BE-E84F-4CB8-B788-F386A2BAEA47.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 24
FitFiliz ortaam nasıl gidiyor ? ceza filan yemeyiz değil mi ? sıkı gidiyorsun? bak ben bozmadım 5-6 gün oldu aynısını senden isterim

bak bu Niloyatospikk hommini gırtlak yemiş içmiş ceza verin diyor....

bu ceza alanları aslında ezikliyelim. 100 tane zıplıyacakmış ta 30 tane yapmış....

yahu ben o perhizi ne delerim ne de 100 kere zıplarım : )

Bak hele bak büyük konuşma bakalım yedim ama arkasından 15 dk spor yaptım ter içinde kaldım klimayı açmasam bayılcaktım o bi bisküvi eridi bile

Bak hele bak büyük konuşma bakalım yedim ama arkasından 15 dk spor yaptım ter içinde kaldım klimayı açmasam bayılcaktım o bi bisküvi eridi bile

erimez ambalaja girmiş ürünler öyle 15 dakikada erimez bana dün salam için vık vık ettiniz eve salam almayı yasakladım.

siz gidip büsküü yiyorsunuz...

offf 40 dakka var kahvaltıya içim dışım kahve oldu

Ben salama laf etmedim yemem de ağzıma bile sürmedim hayatımda eşim yer ben bisküvi ve çikolatacıyım

Ee kocan yapacak sporu dedi en iyisi biz onla beraber spor yapalım ortalık karıştı
Az uyku sende güzel kafa yapıyomuş hee spor eşin diyo kız, bak kazen abinin fitfliz benim ki blueskyy takım içi eş yani. Senin yediğinin ceremesini kocan niye çeksin, sen yedin sen spor yapıcan

Kızz takımda eşleşiyoruz yaa o eşin sana spor cezası versin diyo ilahi ya kahkaha attım diğer mesaja
Anladım cicim anladım ne güzel güldün bak spor eşim ne cezası verecek benim de onda cezam olacak galiba bu hafta uygulayamamış diyeti ee ceza almıcam demem ki ödemiş olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…