- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Kaçamak yapacaksan cuma günleri tartı sonrası yap bari :)Affedin eşim akşam biskrem double olanından almış 1 adet yedim hatta paketi açarken eşimin yanında kedinin ciğere baktığı gibi hani kasapların önünde bana et verecek mi diye bakan kediler var ya öyleydim ondan önce paketten 1 adet yedim sonra da dedim ben görmeden bunu mutfakta saklaacaba çikolata fabrikasında falan çalışsaydım yine böyle sever miydim sigara bağımlılığı giib bişey bende bu ya
Diyette 7.gün ve ben ufak kaçamaklar dışında hiç yemedim.
Yok yok yemiyorum yarın büyük günKaçamak yapacaksan cuma günleri tartı sonrası yap bari :)
Sağlıklı alternatifler bulmaya çalış
O zaman daha sürdürülebilir olur diyetin
Ama sağlıklı diye hunharca da yeme
Nefsini terbiye etmek için
Haftada 1 kere
Nasıl gidiyor pekiYok yok yemiyorum yarın büyük gün
Tartılmam mı günde 10 öğünNasıl gidiyor peki
Tartıldın mı hiç?
Vinci yok mu ettin gizemli bir şekilde oradaHer sabah tam bu gördüğünüz karşı sahilde yürüyorum ;
Eki Görüntüle 2663113
Bu da oturduğum masadan Seka Park manzarası
Eki Görüntüle 2663111
Deniz uçağını bir toplantıya giderken çektim ama arkada ki vinçten rahatsız olup bir de gece toplantı bitince dönerken çektim. Bu sayede vinci yok etmiş oldum.
Eki Görüntüle 2663112
Eki Görüntüle 2663107
Dün gündüz sizlerle paylaştığım gibi akşam da kokoreç yedim. Abartmadım, hatta İzmir usulü yedim ki öyle olunca ekmek ihtiyacınız dahi yok mutlaka deneyin.
Bu güne gelirsek maalesef sebebini bilmediğim bir şekilde 08:00 gibi yani 2 saat geç kalktım. Baktım güneş yükselmiş bizim yürüyüş akşama sarktı. Bu akşam ve yarın sabah 2 yürüyüş yapıp tartıya öyle çıkacağım.
Bu sabah ne yedim ne içtim ? kahvaltı için 12:00 bekleniyor. ikinci kahveme başladım, arada 2 tane de taze kayısı yedim. Allahtan kiraz bitti : )
Şimdilik benden bu kadar devamı akşama ...
Hadi bakalım, yarın büyük gün :)Tartılmam mı günde 10 öğün
Vermişim ya biraz
Affedin eşim akşam biskrem double olanından almış 1 adet yedim hatta paketi açarken eşimin yanında kedinin ciğere baktığı gibi hani kasapların önünde bana et verecek mi diye bakan kediler var ya öyleydim ondan önce paketten 1 adet yedim sonra da dedim ben görmeden bunu mutfakta saklaacaba çikolata fabrikasında falan çalışsaydım yine böyle sever miydim sigara bağımlılığı giib bişey bende bu ya
Diyette 7.gün ve ben ufak kaçamaklar dışında hiç yemedim.
Eşim vermedi ki ben istedim 1 tane yiyim diye ceza daha öteki bitmedi 150 zıplamadan 30 yaptım dahaEsin kim senin? Ceza vermeli, ufagi buyugu fark etmez
Aa spor yapmaz mı hemen yaparSpor esin demek istedim. 150 ziplama ayni gun bitirmen gerek :) ne anladim yoksa ben o cezadan
Kızz takımda eşleşiyoruz yaa o eşin sana spor cezası versin diyoAa spor yapmaz mı hemen yapar
Bak hele bak büyük konuşma bakalım yedim ama arkasından 15 dk spor yaptım ter içinde kaldım klimayı açmasam bayılcaktım o bi bisküvi eridi bileFitFiliz ortaam nasıl gidiyor ? ceza filan yemeyiz değil mi ? sıkı gidiyorsun? bak ben bozmadım 5-6 gün oldu aynısını senden isterim
bak buNiloyatospikk hommini gırtlak yemiş içmiş ceza verin diyor....
bu ceza alanları aslında ezikliyelim. 100 tane zıplıyacakmış ta 30 tane yapmış....
yahu ben o perhizi ne delerim ne de 100 kere zıplarım : )
Ee kocan yapacak sporu dedi en iyisi biz onla beraber spor yapalım ortalık karıştıKızz takımda eşleşiyoruz yaa o eşin sana spor cezası versin diyoilahi ya kahkaha attım diğer mesaja
Bak hele bak büyük konuşma bakalım yedim ama arkasından 15 dk spor yaptım ter içinde kaldım klimayı açmasam bayılcaktım o bi bisküvi eridi bile
Ben salama laf etmedim yemem de ağzıma bile sürmedim hayatımda eşim yer ben bisküvi ve çikolatacıyımerimez ambalaja girmiş ürünler öyle 15 dakikada erimez bana dün salam için vık vık ettiniz eve salam almayı yasakladım.
siz gidip büsküü yiyorsunuz...
offf 40 dakka var kahvaltıya içim dışım kahve oldu
Az uyku sende güzel kafa yapıyomuş heeEe kocan yapacak sporu dedi en iyisi biz onla beraber spor yapalım ortalık karıştı
Anladım cicim anladımKızz takımda eşleşiyoruz yaa o eşin sana spor cezası versin diyoilahi ya kahkaha attım diğer mesaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?