- 23 Ocak 2016
- 36.568
- 53.289
- 598
Çekecek canım çekecek çene iyi çalışıyor ama ver kilo ver diye bi daha hele püsküüt getirsinAz uyku sende güzel kafa yapıyomuş heespor eşin diyo kız, bak kazen abinin fitfliz benim ki blueskyy takım içi eş yani. Senin yediğinin ceremesini kocan niye çeksin, sen yedin sen spor yapıcan
Bugünkü tartım iyiydi ortakım. Sen kadar olamasam da geçtiğimiz haftalara göre gayet iyi gidiyor. Şans getirdinFitFiliz ortaam nasıl gidiyor ? ceza filan yemeyiz değil mi ? sıkı gidiyorsun? bak ben bozmadım 5-6 gün oldu aynısını senden isterim
bak buNiloyatospikk hommini gırtlak yemiş içmiş ceza verin diyor....
bu ceza alanları aslında ezikliyelim. 100 tane zıplıyacakmış ta 30 tane yapmış....
yahu ben o perhizi ne delerim ne de 100 kere zıplarım : )
Gidiyim de biraz spor yapıyımAz uyku sende güzel kafa yapıyomuş heespor eşin diyo kız, bak kazen abinin fitfliz benim ki blueskyy takım içi eş yani. Senin yediğinin ceremesini kocan niye çeksin, sen yedin sen spor yapıcan
3. 4.ler napsın dağlara denizlere mi vuralım dur hele 1.olun heleBugünkü tartım iyiydi ortakım. Sen kadar olamasam da geçtiğimiz haftalara göre gayet iyi gidiyor. Şans getirdin
Bu akşamı da atlatirsak yarın açık ara şampiyonuzYawrukush ikinciler düşünsün artık
Bugünkü tartım iyiydi ortakım. Sen kadar olamasam da geçtiğimiz haftalara göre gayet iyi gidiyor. Şans getirdin
Bu akşamı da atlatirsak yarın açık ara şampiyonuzYawrukush ikinciler düşünsün artık
Ben dürümcülerin önünden geçtim de yemedim düşün azmiikimiz birinci olursak takımda diğerlerini ezikliyelim tamam mı ? Belki gaza gelirler : ) Bak çukulata, bisküvi yüyorlarmış sanki bizim canımız istemiyor. Benim rejimi bozan tek unsur unlu mamül o da kol böreği veya kokereçin yanında ki içi alınmış ekmek. Kirazı bile bıraktım
bak bugün çok su iç 3 lt yi bugün 5 lt ye çıkar.... tamam sabaha kadar WC kapısında yatarsın ama çok pis ödem atar, kilo verirsin söylemedi deme...
Kirazı bırakmış mışikimiz birinci olursak takımda diğerlerini ezikliyelim tamam mı ? Belki gaza gelirler : ) Bak çukulata, bisküvi yüyorlarmış sanki bizim canımız istemiyor. Benim rejimi bozan tek unsur unlu mamül o da kol böreği veya kokereçin yanında ki içi alınmış ekmek. Kirazı bile bıraktım
bak bugün çok su iç 3 lt yi bugün 5 lt ye çıkar.... tamam sabaha kadar WC kapısında yatarsın ama çok pis ödem atar, kilo verirsin söylemedi deme...
Ben dürümcülerin önünden geçtim de yemedim düşün azmi
Kol böreği demişken ıspanaklıyı ve pırasalıyı süper yaparım övmek gibi olmasın. Geçen eşim nolursun yap dedi yaptım oh be uzun zamandır yemediydim dedi
Proluk ver sana ıspanaklı börek yollayım gerçi aynı paraya gelicek
Kirazı bırakmış mışkiraz bitti zaten nerde var taze göster bizim burda bitti tazeler
Bizim bahçelerde bitti istemem Afyon kirazını oranın kaymağı var nabayım kirazınıtamam işte bıraktım !
Bu arada şu anda kiraz Afyon tarafında başladı, haberin olsun
Allah cezani vermesin seninAa spor yapmaz mı hemen yapar
Kahvemi içtim 3ü1 arada ben çıkar bi merkeze yürüyim arabayla 5 dk ama yürücemmmm sonra da bi wat.. ons yapar dönerim.
Vallahi bilmiyorum halt etmişim ben cahilim diyorum yine ispatlandı.Meşhuuuur Sarıyer Börekçisi kim biliyor musun ? Anladın sen kim olduğunu.....
Siz öyle ıspanaklı, pırasalı ile uğraşırken biz piyasaya "ısırgan otlusunu" sürdük. Yiyen bir daha başka börek yemiyor, diğer böreklere küsüyor.isabel 'in mutfağı sayfasından haberiniz yok zaar
Salatalık mı o şekil ne öyle
Ertesi gun yazdim saniyordum ama yazmamisim demek ki hatirlayamiyorum su an inan ki :/
AminnnnAllah cezani vermesin senin
Gülüm Hoşgeldin gözünü seveyim şu 1 günde yapabildiklerini yap yicekler bizi söyliyimErtesi gun yazdim saniyordum ama yazmamisim demek ki hatirlayamiyorum su an inan ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?