Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az uyku sende güzel kafa yapıyomuş hee spor eşin diyo kız, bak kazen abinin fitfliz benim ki blueskyy takım içi eş yani. Senin yediğinin ceremesini kocan niye çeksin, sen yedin sen spor yapıcan
Çekecek canım çekecek çene iyi çalışıyor ama ver kilo ver diye bi daha hele püsküüt getirsin

Bugünkü tartım iyiydi ortakım. Sen kadar olamasam da geçtiğimiz haftalara göre gayet iyi gidiyor. Şans getirdin
Bu akşamı da atlatirsak yarın açık ara şampiyonuz Yawrukush ikinciler düşünsün artık

3. 4.ler napsın dağlara denizlere mi vuralım dur hele 1.olun hele

ikimiz birinci olursak takımda diğerlerini ezikliyelim tamam mı ? Belki gaza gelirler : ) Bak çukulata, bisküvi yüyorlarmış sanki bizim canımız istemiyor. Benim rejimi bozan tek unsur unlu mamül o da kol böreği veya kokereçin yanında ki içi alınmış ekmek. Kirazı bile bıraktım

bak bugün çok su iç 3 lt yi bugün 5 lt ye çıkar.... tamam sabaha kadar WC kapısında yatarsın ama çok pis ödem atar, kilo verirsin söylemedi deme...

Ben dürümcülerin önünden geçtim de yemedim düşün azmi
Kol böreği demişken ıspanaklıyı ve pırasalıyı süper yaparım övmek gibi olmasın. Geçen eşim nolursun yap dedi yaptım oh be uzun zamandır yemediydim dedi

Proluk ver sana ıspanaklı börek yollayım gerçi aynı paraya gelicek

Kirazı bırakmış mışkiraz bitti zaten nerde var taze göster bizim burda bitti tazeler

Meşhuuuur Sarıyer Börekçisi kim biliyor musun ? Anladın sen kim olduğunu.....

Siz öyle ıspanaklı, pırasalı ile uğraşırken biz piyasaya "ısırgan otlusunu" sürdük. Yiyen bir daha başka börek yemiyor, diğer böreklere küsüyor. isabel 'in mutfağı sayfasından haberiniz yok zaar

Kahvemi içtim 3ü1 arada ben çıkar bi merkeze yürüyim arabayla 5 dk ama yürücemmmm sonra da bi wat.. ons yapar dönerim.

günaydıns herkese, ben de şimdi mini bir kahve içiyorum sonra yürüyüşe. ne alcan ordan, var mı yeni güzel bir şeyler, ben de bakim marttan beri zerrrre makyaj yapmadım, rujlarıma hele çok üzülüyorum

Vallahi bilmiyorum halt etmişim ben cahilim diyorum yine ispatlandı.
Benim kocam ıspanaklı yiyor ben pırasalı ısırgan otlu istemem ellerinize sağlık sizin de kocam da yemesin bakmasın tadına bi de ısırgan otluyla uğraşamam yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…