Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim anamın yaptığı ısırganlı mantıya eminim yaklaşamaz ama :)
Yine de ısırganlı böreği tatmak isterdim sevgili Kazen

Ruj mu maske var ne ruju bıyık bile almasan olur
İndirim var mı bilmiyorum ki tonik bitti benim bi de d&r a girerim kitaplar kargo çok uzun sürüyor diye gidicem

Az uyku sende güzel kafa yapıyomuş hee spor eşin diyo kız, bak kazen abinin fitfliz benim ki blueskyy takım içi eş yani. Senin yediğinin ceremesini kocan niye çeksin, sen yedin sen spor yapıcan
Çekecek canım çekecek çene iyi çalışıyor ama ver kilo ver diye bi daha hele püsküüt getirsin

Niloya adamlar kesinlikle cezayı hak ediyor. Dun aksam şöbiyet ve dondurma ile gelip gözümün önünde yedi zalimin oğlu. Sende ye hadi diyor. Bu hafta kararliyim yemem dedim
Hem sismanladin diye vik vik ediyor. Hemde ye ye birşey olmaz diyor

Ha ha adamlardaki tek kilo göbek nedense yerler yerler hep kadınlardaki kiloyu başa kakarlar

Ha ha adamlardaki tek kilo göbek nedense yerler yerler hep kadınlardaki kiloyu başa kakarlar
Tatlı yemediği akşam evde hiçbir şey yok diye sızlanir. Bu ara bici biciye sardi sıcak diye.
Ama maşallah mi deyim ne deyim. Tanıdığımdan beri hiç göbek vs olmadi. Bana diyor bak ben tığ gibiyim
Sende dikkat edersen böyle olursun

Sorma burda da var bici bici Allahtan sevmiyorum pek

Ruj mu maske var ne ruju bıyık bile almasan olur
İndirim var mı bilmiyorum ki tonik bitti benim bi de d&r a girerim kitaplar kargo çok uzun sürüyor diye gidicem

hahaa bıyık konusunda öyleyim gerçekten de. geçen erkek arkadaşıma yakından bir selfie attım, bulanık çıkmış, şey dedim -iyi ki bulanık çıkmış yoksa resmen bı bı bı bıyıkşov olacaktı

kitap konusunda da hem fiyat hem kargo olarak amazon'u tek geçerim ya. kargoları o kadar hızlı ki ben artık peelingimi bile ordan alıyorum.

tünaydın 4. takımın bay ve bayanları bugün nasılsınız? ben güne harika uyandım.saat 09:06 gözümü açtım meb sistemine girdim sonuç yok. gözümü kapadım 10 dk sonra sanki sonuçlar açıklanmış gibi ekran görüntüsü geldi gözümün önüne hızla uyandım sisteme bir girdim aaa açıklanmış. kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.

Çok güzel sonucu canmm benmmmseni de kızını tebrik ederim ederim böyle bir süreçte bu yüzdelik dilime girmek hiç kolay değilaferin kuzucuğuna tebriklerrrrr

yapmak zorundayım ilk defa bu cuma aranızda olmayacağım sanırım tüm gün yollarda olacağım.
Oyy kolay gelsin ceydoş çok yoruldun . İnş en kısa zamanda yerleşir ve keyif yaparsın bol bol sana kolay gelsin canım hersey yolunda gitsin iyi yolculuklar

Meyve sebze getiren küçük büyük kamyonlar oluyor. Onlar zaten bu işten para kazandıkları için koliler vs için çok düşük bir ücrete kolilerinizi götürüler. Hal de tanıdığınız varsa bir görüşün bence

- 2 kayısı yumurta
- 1/2 dilim kaşar
- bol bol nane, roka ve maydanoz
- 7-8 adet yeşil zeytin
- 1/2 tabak domates / salatalık
- 2 dilim salam
- 4 bardak çay
- 2 dilim ekmek
sabah menüsü harika olmuş hani ısırganlı börek yok mu? ben bayılırım ısırganlı böreğe ama yapabilen sadece kayınvalidemdi. ona dokunmak tam bir dert.

heeello, koşmak isteyen var mı?

şuradaki programı takip etmeye karar verdim, her bir program 1 hafta sürüyor. ilk hafta 4 dk yürü 1 dk koş, 2. hafta 4 dk yürü 2 dk koş vb vb şeklinde: Want to Start Running? This Plan Has Stood the Test of Time

katılmak isteyen olursa gazlayalım birbirimizi. ben hayatımda bir şeylerden kaçmak veya bir şey yakalamaya çalışmak haricinde koşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…