- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.519
- 548
GünaydınBuralardayım canım yazamadım memleketteyim hergün dolu dolu geçiyo
Insallah eksi gelirim kötü bi hafta geçirdim nilosGülüm Hoşgeldin gözünü seveyim şu 1 günde yapabildiklerini yap yicekler bizi söyliyim
Benim anamın yaptığı ısırganlı mantıya eminim yaklaşamaz ama :)Meşhuuuur Sarıyer Börekçisi kim biliyor musun ? Anladın sen kim olduğunu.....
Siz öyle ıspanaklı, pırasalı ile uğraşırken biz piyasaya "ısırgan otlusunu" sürdük. Yiyen bir daha başka börek yemiyor, diğer böreklere küsüyor. @isabel 'in mutfağı sayfasından haberiniz yok zaar
Salatalık mı o şekil ne öyle
Ruj mu maske var ne ruju bıyık bile almasan olurgünaydıns herkese, ben de şimdi mini bir kahve içiyorum sonra yürüyüşe. ne alcan ordan, var mı yeni güzel bir şeyler, ben de bakimmarttan beri zerrrre makyaj yapmadım, rujlarıma hele çok üzülüyorum
Az uyku sende güzel kafa yapıyomuş heespor eşin diyo kız, bak kazen abinin fitfliz benim ki blueskyy takım içi eş yani. Senin yediğinin ceremesini kocan niye çeksin, sen yedin sen spor yapıcan
Çekecek canım çekecek çene iyi çalışıyor ama ver kilo ver diye bi daha hele püsküüt getirsin
Ha ha adamlardaki tek kilo göbek nedense yerler yerler hep kadınlardaki kiloyu başa kakarlar
Niloya adamlar kesinlikle cezayı hak ediyor. Dun aksam şöbiyet ve dondurma ile gelip gözümün önünde yedi zalimin oğlu. Sende ye hadi diyor. Bu hafta kararliyim yemem dedim
Hem sismanladin diye vik vik ediyor. Hemde ye ye birşey olmaz diyor
Tatlı yemediği akşam evde hiçbir şey yok diye sızlanir. Bu ara bici biciye sardi sıcak diye.Ha ha adamlardaki tek kilo göbek nedense yerler yerler hep kadınlardaki kiloyu başa kakarlar
Sorma burda da var bici bici Allahtan sevmiyorum pekTatlı yemediği akşam evde hiçbir şey yok diye sızlanir. Bu ara bici biciye sardi sıcak diye.
Ama maşallah mi deyim ne deyim. Tanıdığımdan beri hiç göbek vs olmadi. Bana diyor bak ben tığ gibiyim
Sende dikkat edersen böyle olursun
Ruj mu maske var ne ruju bıyık bile almasan olur
İndirim var mı bilmiyorum ki tonik bitti benim bi de d&r a girerim kitaplar kargo çok uzun sürüyor diye gidicem
Çok güzel sonucu canmm benmmmtünaydın 4. takımın bay ve bayanları bugün nasılsınız? ben güne harika uyandım.saat 09:06 gözümü açtım meb sistemine girdim sonuç yok. gözümü kapadım 10 dk sonra sanki sonuçlar açıklanmış gibi ekran görüntüsü geldi gözümün önüne hızla uyandım sisteme bir girdim aaa açıklanmış. kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.
Oyy kolay gelsin ceydoş çok yoruldun . İnş en kısa zamanda yerleşir ve keyif yaparsın bol bolyapmak zorundayım ilk defa bu cuma aranızda olmayacağım sanırım tüm gün yollarda olacağım.
Meyve sebze getiren küçük büyük kamyonlar oluyor. Onlar zaten bu işten para kazandıkları için koliler vs için çok düşük bir ücrete kolilerinizi götürüler. Hal de tanıdığınız varsa bir görüşün bencekamyonla gönderirim diyordum planlar allak bullak oldu 2500-4000 arası istiyor kamyonlar iyide ben ev eşyası göndermiyorum sadece koli. bende plan güncellemesi yaptım. ptt kargo kitap indirimi ile kitap kolilerimi kargoya kalan kolileride açarak balık istifi arabaya full dolduracağım. kendi nakliyemi yapmış olacağım. yani yine ceydoş yollarda moduna geçiyorum.
sabah menüsü harika olmuş hani ısırganlı börek yok mu? ben bayılırım ısırganlı böreğe ama yapabilen sadece kayınvalidemdi. ona dokunmak tam bir dert.- 2 kayısı yumurta
- 1/2 dilim kaşar
- bol bol nane, roka ve maydanoz
- 7-8 adet yeşil zeytin
- 1/2 tabak domates / salatalık
- 2 dilim salam
- 4 bardak çay
- 2 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?