babam emekli kamyoncu canım ona rağmen hayır kimse fiyat kırmıyor bizde dedik arkaya atacaksınız diye ama yol ücretini alıyorlar.Meyve sebze getiren küçük büyük kamyonlar oluyor. Onlar zaten bu işten para kazandıkları için koliler vs için çok düşük bir ücrete kolilerinizi götürüler. Hal de tanıdığınız varsa bir görüşün bence
Muhteşem canım tebrik ederim çok sevindimtünaydın 4. takımın bay ve bayanları bugün nasılsınız? ben güne harika uyandım.saat 09:06 gözümü açtım meb sistemine girdim sonuç yok. gözümü kapadım 10 dk sonra sanki sonuçlar açıklanmış gibi ekran görüntüsü geldi gözümün önüne hızla uyandım sisteme bir girdim aaa açıklanmış. kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.
sabah menüsü harika olmuş hani ısırganlı börek yok mu? ben bayılırım ısırganlı böreğe ama yapabilen sadece kayınvalidemdi. ona dokunmak tam bir dert.
kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.
28 günde flat tummy challenge ilk gününü yaptım. Valla bugün her yerim ağrıyor devam edemeyeceğim sanırım mahvoldum resmenHangi videosunu yaptin?
1 saat once izliyordum birkac videosunu baslamayi dusunuyorum Bende
Benimde her yerim ağrıyor. Hatta sızlıyor. Belki bugün az bir yürüyüş yaparım. Melegimkorusun bence bugün dinlen kaslar ödem tutuyor28 günde flat tummy challenge ilk gününü yaptım. Valla bugün her yerim ağrıyor devam edemeyeceğim sanırım mahvoldum resmen
Derecesi çok kötü değil gibi bozmayın moralinizi. Şanssızlık olmuş ama bulunduğu lisede ortalamanin üzerinde hatta birincilerden olur her zaman.2006 lı o zaman tebrikler.... Bizim kötü geldi sonuç : ( adam matematikçi tüm bölümlerde yanlışsız, boşsuz tulum çıkardı matematikte boş çok ve patladık. Haliyle %3.84 gibi kötü bir sonuç geldi...
4.lerden size ne ki Niloyacim3. 4.ler napsın dağlara denizlere mi vuralım dur hele 1.olun hele
Valla okur okumaz yarım litre su içtimikimiz birinci olursak takımda diğerlerini ezikliyelim tamam mı ? Belki gaza gelirler : ) Bak çukulata, bisküvi yüyorlarmış sanki bizim canımız istemiyor. Benim rejimi bozan tek unsur unlu mamül o da kol böreği veya kokereçin yanında ki içi alınmış ekmek. Kirazı bile bıraktım
bak bugün çok su iç 3 lt yi bugün 5 lt ye çıkar.... tamam sabaha kadar WC kapısında yatarsın ama çok pis ödem atar, kilo verirsin söylemedi deme...
80 kaloriKahvemi içtim 3ü1 arada ben çıkar bi merkeze yürüyim arabayla 5 dk ama yürücemmmm sonra da bi wat.. ons yapar dönerim.
Grubun rozetine benzettim. Dragon gibi
3,84 bu sınav için kötü bir sonuç değil. benim kızda sayısal zekalı ona rağmen 3 yanlış 3 boş var matematikte. bu yıl yüzdelik dilimleri düşecek kontenjanlar arttı çok iyi bir lise bu yüzdelik diliminde garanti olacak2006 lı o zaman tebrikler.... Bizim kötü geldi sonuç : ( adam matematikçi tüm bölümlerde yanlışsız, boşsuz tulum çıkardı matematikte boş çok ve patladık. Haliyle %3.84 gibi kötü bir sonuç geldi...
Videosu var mı Aysun'cum. Geçmişte varsa bakmamış olabilirim28 günde flat tummy challenge ilk gününü yaptım. Valla bugün her yerim ağrıyor devam edemeyeceğim sanırım mahvoldum resmen
Bu sonuç güzel değil mi? Ben biraz uzağım daha ortaokula yeni geçti kızım. Belli ki denemeleri daha iyiymiş Amabu sonuç da gayet iyi gibi geldi bana. Şansı bol yolu açık olsun..2006 lı o zaman tebrikler.... Bizim kötü geldi sonuç : ( adam matematikçi tüm bölümlerde yanlışsız, boşsuz tulum çıkardı matematikte boş çok ve patladık. Haliyle %3.84 gibi kötü bir sonuç geldi...
3,84 bu sınav için kötü bir sonuç değil. benim kızda sayısal zekalı ona rağmen 3 yanlış 3 boş var matematikte. bu yıl yüzdelik dilimleri düşecek kontenjanlar arttı çok iyi bir lise bu yüzdelik diliminde garanti olacak
Bu sonuç güzel değil mi? Ben biraz uzağım daha ortaokula yeni geçti kızım. Belli ki denemeleri daha iyiymiş Amabu sonuç da gayet iyi gibi geldi bana. Şansı bol yolu açık olsun..
İnşaAllah inşaAllah canımGünaydıninşallah çok yorulmuyorsundur yarın büyük gün umarım güzel bir eksi görürüz
Evet canım bugün yapmayacağım spor. Sadece yürüyüşBenimde her yerim ağrıyor. Hatta sızlıyor. Belki bugün az bir yürüyüş yaparım. Melegimkorusun bence bugün dinlen kaslar ödem tutuyor
Yaa bu videoları yapmayı ben de istiyorumFilizcim chole ting videosunu Telefondan bulamıyorum gün gün çıkmıyor. Bilgisayar ya da tabletten açıyorum buraya videonun görüntüsünü ekliyorum canım
Arabayla 5 dk canım neyse akşam adımmatiği atarız şekerim4.lerden size ne ki Niloyacimsen iç daha 3ü bir aradalari hayatım
Valla okur okumaz yarım litre su içtimrınn Rınn Ben de sana yoğurt tavsiye ederim. Menülerinde eksik sanki ☺
Bu arada isabelin mutfağına göz attım hemen. Allah'tan malzeme yok etrafta yoksa kendi ayağımıza sıkıyordukne kadar lezzetli duruyor hepsi. Ellerine sağlık eşinizin.
80 kalori ☺☺ 5dkdan daha fazla yürü Niloyacim.
Grubun rozetine benzettim. Dragon gibi
Hiç alışveriş yapmadım canım ordan d&r a geldim kitap almak için kargo 4 gün sonra gösteriyor diye geldim kitap yok üstlwşm Doğan Cüceloğluhahaa bıyık konusunda öyleyim gerçekten de. geçen erkek arkadaşıma yakından bir selfie attım, bulanık çıkmış, şey dedim -iyi ki bulanık çıkmış yoksa resmen bı bı bı bıyıkşov olacaktı
kitap konusunda da hem fiyat hem kargo olarak amazon'u tek geçerim ya. kargoları o kadar hızlı ki ben artık peelingimi bile ordan alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?