Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

babam emekli kamyoncu canım ona rağmen hayır kimse fiyat kırmıyor bizde dedik arkaya atacaksınız diye ama yol ücretini alıyorlar.

Muhteşem canım tebrik ederim çok sevindim emeklerinizin karşılığını aldınız sende annesi olarak çok destek verdin onun başarısı ama bir anlamda ailenin de başarısı tebrikler canım

sabah menüsü harika olmuş hani ısırganlı börek yok mu? ben bayılırım ısırganlı böreğe ama yapabilen sadece kayınvalidemdi. ona dokunmak tam bir dert.

CEYDOS diye biri var ya grupta ona beni ezikleme fırsatı vermemek için börek yemedim.

Şaka bir tarafa yukarıda da yazdım, bu sabah geç uyanınca yürüyüş yattı, yürüyüş yatınca dönüşte börek alma fırsatım da olmadı.

kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.

2006 lı o zaman tebrikler.... Bizim kötü geldi sonuç : ( adam matematikçi tüm bölümlerde yanlışsız, boşsuz tulum çıkardı matematikte boş çok ve patladık. Haliyle %3.84 gibi kötü bir sonuç geldi...

28 günde flat tummy challenge ilk gününü yaptım. Valla bugün her yerim ağrıyor devam edemeyeceğim sanırım mahvoldum resmen
Benimde her yerim ağrıyor. Hatta sızlıyor. Belki bugün az bir yürüyüş yaparım. Melegimkorusun bence bugün dinlen kaslar ödem tutuyor

Derecesi çok kötü değil gibi bozmayın moralinizi. Şanssızlık olmuş ama bulunduğu lisede ortalamanin üzerinde hatta birincilerden olur her zaman.

3. 4.ler napsın dağlara denizlere mi vuralım dur hele 1.olun hele
4.lerden size ne ki Niloyacim sen iç daha 3ü bir aradalari hayatım
Valla okur okumaz yarım litre su içtim rınn Rınn Ben de sana yoğurt tavsiye ederim. Menülerinde eksik sanki
Bu arada isabelin mutfağına göz attım hemen. Allah'tan malzeme yok etrafta yoksa kendi ayağımıza sıkıyorduk ne kadar lezzetli duruyor hepsi. Ellerine sağlık eşinizin.
Kahvemi içtim 3ü1 arada ben çıkar bi merkeze yürüyim arabayla 5 dk ama yürücemmmm sonra da bi wat.. ons yapar dönerim.
80 kalori 5dkdan daha fazla yürü Niloyacim.
Balkon sebzelerim ile kahvalti yapip donecegim

Eki Görüntüle 2663152
Grubun rozetine benzettim. Dragon gibi

3,84 bu sınav için kötü bir sonuç değil. benim kızda sayısal zekalı ona rağmen 3 yanlış 3 boş var matematikte. bu yıl yüzdelik dilimleri düşecek kontenjanlar arttı çok iyi bir lise bu yüzdelik diliminde garanti olacak

Bu sonuç güzel değil mi? Ben biraz uzağım daha ortaokula yeni geçti kızım. Belli ki denemeleri daha iyiymiş Amabu sonuç da gayet iyi gibi geldi bana. Şansı bol yolu açık olsun..

Bu sonuç güzel değil mi? Ben biraz uzağım daha ortaokula yeni geçti kızım. Belli ki denemeleri daha iyiymiş Amabu sonuç da gayet iyi gibi geldi bana. Şansı bol yolu açık olsun..

Arkadaşlarını kriter almış kendine ve kendisi sonuçtan memnun.

Ben üniversiteye %1 lik dilimle girdiğim için %1 bekliyordum :))))

şaka bir tarafa sayısalcı olup sayısalda istediğini alamayınca üzüldük yoksa hepsi hakkında hayırlısı....

Filizcim chole ting videosunu Telefondan bulamıyorum gün gün çıkmıyor. Bilgisayar ya da tabletten açıyorum buraya videonun görüntüsünü ekliyorum canım
Yaa bu videoları yapmayı ben de istiyorum
Ama önce kiloyu vermek sonra şekillenmek niyetim.
Sen ne zamandır yapıyorsun?
CEYDOS çok sevindim sonucunuza. Hayırlı olsun

Arabayla 5 dk canım neyse akşam adımmatiği atarız şekerim

Hiç alışveriş yapmadım canım ordan d&r a geldim kitap almak için kargo 4 gün sonra gösteriyor diye geldim kitap yok üstlwşm Doğan Cüceloğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…