- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
İnşallah hazırımdırSelamlar kizlar nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor, yarin icin tartiya hazir misiniz?
Hazirsin bence canim :)İnşallah hazırımdıryarım kilo kabak yedim. Ve geçtiğimiz haftasonu bozmak zorunda kalmıştım, hemoroidden dolayı.
sen nasılsın özge?
Sen iste hediye yollarım canım takım arkadaşımYine satmayı düşünürsen bize de haber ver :)
Evet bugün öyle düşündüm Peygamberimiz açlıktan karnına taş bağlarmış ee Afrikadakiler de öyle kezaYanı bu tür şeyleride her gördüğümüzde gidip oturup yemiyoruz. Yada oruç tutuyorken odak noktamız bile olamıyorlar.
Kendini kısıtlanmış veya esir edilmiş gibi hissetme bence
Ayrıca eklemek istedim
Tasavvufta; Açlık Allah in nimetlerindendir. Dilediğine verir diye bir söz var.
Evet şükür daha iyiyimHazirsin bence canim :)
Iyiyim bildigin gibi, kahvalti hazirligindayim, sen neler yaptin bugun :)
Daha iyisin degil mi?
Şuan elimde bikaç tane var açıkta ne tarz seviyorsun sen aklımda olsun denk gelirse msj atarım tatlımYine satmayı düşünürsen bize de haber ver :)
Yeaa çok tatlısınSen iste hediye yollarım canım takım arkadaşımsatmak ne demek aşkolsun
Bu aralar daha felsefi ve düşünsel yazılara odaklıyım.Şuan elimde bikaç tane var açıkta ne tarz seviyorsun sen aklımda olsun denk gelirse msj atarım tatlım
Hoşgeldin canımSelamlar kizlar nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor, yarin icin tartiya hazir misiniz?
Ha ha felsefi derken ne gibiBu aralar daha felsefi ve düşünsel yazılara odaklıyım.
Önce şu sınavlarımı atlatmam gerek ama
Daha iki tane var
Bugun kabak gunu olmus takimimizda :)yakşamlar, ben de menüyü bırakayım
sabah:
Eki Görüntüle 2663454
öğlen: 2 tk fıstık ezmesi + 1 ceviz
akşam: hindi + kabak/biber/soğan/yer fıstığı
Eki Görüntüle 2663455
+2 adet içi meyveli minik çikolata
su: şu anda 2.5, yatana kadar 3.5
spor: sabah yüksek tempoda 35 dk yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu
140 + 450 = 590
Ara ogu olarak ,gunde 1 porsiyon yiyebilirsin canim..Eşim diyette olduğumu biliyor 1 kasagetirdi kilo falan değil 1 kasa
Bugun kabak gunu olmus takimimizda :)
Nasilsin canim, menu guzel su guzel, spor guzel de meyveli cikilata neden :))
Kolay gelsin canim, simdiden basarilar ,hangi bolumde okuyordun?Evet şükür daha iyiyim
Spor yaptım, sınav oldum.
Şimdi de pzt-salı olacak sınavlara hazırlanıyorum
Ki onlardan hiç umudum yok
Hosbuldum nasilsin Niloyacim?Hoşgeldin canım
Bu gun yenen cikilatalar , yarin bizi tirmalarlar olmasin :)haha teşekkür ederim, iyiyim, sen nasılsın?
hem canım tatlı çekti yemekten sonra, hem de baktım elibol girdiğim kalorilerin toplamı 1150 etmiş, 1200'e tamamlamak istedim, muhteşem fırsat gibi göründü.
Uykusuz kaldiysan o da odem yapiyor canim. Pasaya da gecmis olsun. Bizde de durum ayni. O halde ememeyince iyice asabilesiyor. Ayaktayiz her gece...Dün 400 gr eksideyken bugün nasıl 500 artıda olabiliyorum ya deliricem. Sabah kiraz saplı yeşil çay içtim inşallah yarına fayda eder.
reglime 3-4 gün kaldı önceden hiç ödem olmazdı artık felaket oluyor ya
sabahın7 buçuğunda uyandık. Oğlumun burnu her gün istisnasız tıkanıyor gece nefes alamayıp uyanıyo.Hergün akşam banyo yaptırıyorum burnu temizleniyo dün banyo yapmak istemedi. Şırıngayla serumsıktık ama fayda etmedi. Acaip uykum var şimdi evi süpürdüm topladım kahvaltı ettik. Uyursa bendeuyuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?