- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Vücuduma karşı kötülük etmiş gibi hissediyorum. Ama akşam telafi ederim bunusakııın. genciz, güzeliz, daha her şey için vaktimiz var. canın çekmiş yemişsin, sporcusun da zaten, ne olacak 1 gün 2 gün yediysen? gün gelir moralimiz bozulur yeriz, gün gelir arkadaşlarınla toplanmışsındır yemenin dibine vurursun, ne olacak, bunu uzun vadede kompanse eden doğru yaşam biçimine sahip olmak önemli olan. suçlu hissetme kendini, burda ekstra sporun adı 'ceza' diye kendini cezalandırılmak zorunda hissetme. sefan olsun ya, çıkar temiz havada bir yürürsün verirsin kaç kaloriyse.
Vücuduma karşı kötülük etmiş gibi hissediyorum. Ama akşam telafi ederim bunu
Neden kusturmayı denedin canım yapma öyle şeyler lütfenArrietty_ 2 gündür aslında stresten yediğimi farkettim. Bugün yine kaçamak yaptım. Kendimi kusturmayı denedim ama bu hastalıklı bir durum. 20 dakikalık plank ve akşam koşusu ekliyorum kendime
Not:Sen de bunun üzerine ekleme yap da kendimi zorlayayım. Kendimi leş gibi hissediyorum
Benim de bazen modum düşüyor yapamayacakmışım hissi var.sakııın. genciz, güzeliz, daha her şey için vaktimiz var. canın çekmiş yemişsin, sporcusun da zaten, ne olacak 1 gün 2 gün yediysen? gün gelir moralimiz bozulur yeriz, gün gelir arkadaşlarınla toplanmışsındır yemenin dibine vurursun, ne olacak, bunu uzun vadede kompanse eden doğru yaşam biçimine sahip olmak önemli olan. suçlu hissetme kendini, burda ekstra sporun adı 'ceza' diye kendini cezalandırılmak zorunda hissetme. sefan olsun ya, çıkar temiz havada bir yürürsün verirsin kaç kaloriyse.
Geldikleri gibi giderler moral bozmak yok canımBenim de bazen modum düşüyor yapamayacakmışım hissi var.Ya salıp bırakırsam başarmak istiyorum aslında başkalarına göre çok kilom yok ama ben eski halim gibi olmak istiyorum. Şuan bi karamsarlık çöktü içime ağlıcam galiba nasıl bu kadar kilo almışım anlamıyorum.
Benim de bazen modum düşüyor yapamayacakmışım hissi var.Ya salıp bırakırsam başarmak istiyorum aslında başkalarına göre çok kilom yok ama ben eski halim gibi olmak istiyorum. Şuan bi karamsarlık çöktü içime ağlıcam galiba nasıl bu kadar kilo almışım anlamıyorum.
Gerçekten şuan ağlıyorumGeldikleri gibi giderler moral bozmak yok canım
Hem bir uğraşımız, hedefimiz olmuş oluyor fena mıBenim de bazen modum düşüyor yapamayacakmışım hissi var.Ya salıp bırakırsam başarmak istiyorum aslında başkalarına göre çok kilom yok ama ben eski halim gibi olmak istiyorum. Şuan bi karamsarlık çöktü içime ağlıcam galiba nasıl bu kadar kilo almışım anlamıyorum.
Evet çok güzel ama benim bazı yiyeceklere karşı nasıl denir tutamıyorum kendimi çikolata bunlardan biri yeter diyip yiyesim var kozmetik ürünleri satan mağazada bile kasa kenarında alalım diye çikolata vardı.Hem bir uğraşımız, hedefimiz olmuş oluyor fena mı ☺
Kıyamam sana. Öyle yüksek ki enerjin ağlamakla seni bağdastiramadim canım. Hem şöyle düşün. En azından daha da şişmeden ipin ucundan tuttuk. İlk zamanlar çok zor alışırsin tatlım hiç merak etme. Kilo verdikçe keyfin yerine gelecekGerçekten şuan ağlıyorumaslında bugün kendimi biraz kilo verince daha iyi hissettim.
Ne biliyim yapamıcam hissi geliyor bazen pes etmek istemiyorum. Grubu da çok sevdim diğer grup o kadar soğuktu ki o olmamış bu olmamış dediler durdularKıyamam sana. Öyle yüksek ki enerjin ağlamakla seni bağdastiramadim canım. Hem şöyle düşün. En azından daha da şişmeden ipin ucundan tuttuk. İlk zamanlar çok zor alışırsin tatlım hiç merak etme. Kilo verdikçe keyfin yerine gelecek
Ben de pandemiden dolayı kilo veremezmişim gibi hissediyordum (hani daha hareketsiziz ya) ama iyi ki başlamışım. Bak gör sen de böyle diyeceksin. En azından artıya değil eksiye doğru gidiyoruzNe biliyim yapamıcam hissi geliyor bazen pes etmek istemiyorum. Grubu da çok sevdim diğer grup o kadar soğuktu ki o olmamış bu olmamış dediler durdular
Ben seni şikayet edecem.baska yol kalmadıDeğerli Takım Arkadaşlarım
PİDELİ KÖFTE & KAYMAKLI KEMALPAŞA TATLISI
önünden geçtim ama YE-ME-DİMMMM
Alttaki fotoğrafta adım sayısı sol alt köşededir akşam yürüyüşü için 20BİNE yarışacak var mı?
Eve şimdi girdim bulaşık makinası boşaltılacak beni bekler. Çamaşırlar dürülecek ve yemek yapılacak.
Seviliyorsunuz Canlar sizle yarışmak keyif veriyor.
@MorVampirella canım bugün gayret et olur mu?
Ya güldürdün beni sağol canım yaBen seni şikayet edecem.baska yol kalmadıdiyet sayfasını tarif sayfasina çevrildin kuzum
Yanı bu tür şeyleride her gördüğümüzde gidip oturup yemiyoruz. Yada oruç tutuyorken odak noktamız bile olamıyorlar.Ya güldürdün beni sağol canım ya
Yine satmayı düşünürsen bize de haber ver :)Yapma çizmeee dicem ama insan bazen altını çizdiklerini yeniden okumak istiyebiliyor. Ama ben çizmiyorum önceden çizerdim de nerden değiştiyse fikrim değişti. Ben her kitabı kitaplığımda tutmam. Bende iz bırakanları bırakıyorum genelde. Onları paylaşamam ben de açıkçası. Ama diğerlerini başkaları faydalanması adına veriyorum. Ben lisedeyken test kitaplarında okurken altını çiziyorlardı içim gidiyordu diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?