Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah: salata,yumurta,1 dilim ekmek,şekersiz çay,1 dilim o karşı konulamaz kekimden yedim
Öğle:2 kaşık pilav,bezelye yemeği
Akşam: öğle ile aynı ek olarak salata yedim
Su:2,5 L
Spor: maratonun 9. Günü(80 squat,70 sn plank,10 şınav) Ek 9 dk plank biraz dinlendikten sonra bir 9 dk daha plank yapmayı düşünüyorum

MasAllah canim planklar super

Kizlar ben kacar
Bu arada ag genisletici aldik annemgile su an net burdan cekiyor o kadar gitmeme de gerek kalmadi
Kizim babaannemin gozune tas atti bugun ne yapmaliyim hic bilmiyorum gecen de benim kafama kalip sabun atmistim gozum kararmisti resmen bir anlik oldu farkedemedik bile gerci 2 gun once de anahtari atti tam anlinin ortasina geldi
Caresiz hissediyorum surekli saldirgan

Saçlarını güle güle kullan canım buradaydın ne ara banlandın

Öfkeli bir çocuk mu?

Tahinli simit çok severim. Yiyeyim desem nolcak ben gidene kadar bitiyor. Ama ödül verilse dahi yememmmm sonra verdiğimizi geri alırız.

ya ben tahinli simit denen şeyle ilk kez bu yıl karşılaştım. 1-2 kere gördüm de aldım fırından, sonra tekrar hiç çıkarmadılar. harbiden ne güzel şeydi o öyle ya, bombastik. ayçekirdekliye de bayılırım. ayçekirdeği neye girse muhteşem bişiye dönüştürüyor.

Ben sırf onlar yüzünden kilo aldım. Eşim evde olduğu her sabah tahinli simit yenir mi yedik önden normal simit ardından kapanış tahinli simit sonuç ortada XL beden

Ama burada bi pastane var kaç yerde yediysem aynısını denk getiremedim

ben son 1 aydır hiç simit yemedim, canım da çekemiyor. ilk serbest kahvaltımda yarım simit yedim, o kadar tuzlu çıktı ki bütün gün yaz ortasında susuz kalmış köpek gibi gezdim. bu hafta bi kez daha deniyicem ama şimdi muhabbetin üzerine canım çekti sdlkfsj

Canım benim oğlumun alerjisi varmış o yüzden böyle. Akrabamz çocuk doktoru ona sordum bikaç hafta önce yapacak bişey yok böyle devam dedi..

Kilo vericem ya hiç canım çekmiyor o kadar tahinli simit seven ben No No No

Herkese selamlar, kilolarımdan bunaldığım başka bir akşamda kendimi burda buldum Dolmuşta bana da yer varsa şurdan bi şişman uzatır mısınız?
Gel kardeşim ne demek yarın tartılcaz sen de sabah aç karına tartıl Kaptanımızın Yawrukush dediklerini yap başla hemen

Aynı durumlardan mütevellit bir duygusallık zaten

Canım benim oğlumun alerjisi varmış o yüzden böyle. Akrabamz çocuk doktoru ona sordum bikaç hafta önce yapacak bişey yok böyle devam dedi..
Noldu canım hayırdır geçmiş olsun bu sayfalar uzadı uzayalı birçok msj okunmadan geçiyor benim neden böyle yaptılar ki ya eskisi daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…