- 23 Ocak 2016
- 36.520
- 53.165
- 598
Kolay değil canım çocuklarla uğraşmakBenim genelde okul odaklı.
3. 4. Derslere kadar topuklu
Sonrası spor ya da babetle devam
Gidip arabadan almaya bile halim kalmıyor
Öğrencileri gönderiyorum almayatembel öğretmen
Tamamen plant base yapiliyor canim :)bu kavramı ilk kez duydum, hem-men bakacağım.
Hayata dair gündelik şeyler canım. Mesele etmeye değmez. Iyi olur insallah diyelim :)Neyin var canim, hayrolsun...
Benimkiler azcık eşek kadarlarKolay değil canım çocuklarla uğraşmak
Iyi ol gulum..Hayata dair gündelik şeyler canım. Mesele etmeye değmez. Iyi olur insallah diyelim :)
Canım senin artık işe dönüştürdüğün bir şey hem o yüzden gayet normal. Ben bir türlü krem tasiyamadim yanımda. Ellerime surmeyi sevmiyorum daha doğrusu. (Ama krem ikramlarını da geri çevirmemO krem ikram edenlerden biride benimdir.
Cantamda atistirmalik yiyecekler, cocuklarin yedek giysileri, ilk yardim seti, el dezenfektani , gunes kremi ve baska kremler kesin hep olur.
Yedekli de olur arkadaslari veririm numunelik, kendim yaptigimdan..
Iyi istirahatlerBen yatayım !
Yarın büyük gün sabah 5-7 arası yine bir yürüyüş yapacağım. Eve gelir gelmez bir duş ve sonra tartı .......
Eki Görüntüle 2663557
İşte ben buydum Şubat ayından beri kaçıncı diyet bozuşumBen yatayım !
Yarın büyük gün sabah 5-7 arası yine bir yürüyüş yapacağım. Eve gelir gelmez bir duş ve sonra tartı .......
Eki Görüntüle 2663557
Sari kantaron yagi ise yarar canim,birde shea butter (karite yagida) nemlendirir.Canım senin artık işe dönüştürdüğün bir şey hem o yüzden gayet normal. Ben bir türlü krem tasiyamadim yanımda. Ellerime surmeyi sevmiyorum daha doğrusu. (Ama krem ikramlarını da geri çevirmemyandın ) güneş koruyucu ben de taşıyorum, çok lazım. Son aldığım da hiç iyi çıkmadı. Gayet yandık güneşten
A bu arada krem demisken. Yakın bir arkadaşım hatta senin adaşın bugün üstüne çay dökmüş. 3. Derece yanık olmuşkantaron yağı & susam yağı önerdim ben. İşe yararlar di mi? Kantaron alacaktı internetten sipariş verip
Canim nasilsin?16.07.2020
09:30
5 yk kıymalı domatesli yumurta
1 dilim ekmek
12:00
1/2 yt bulgur pilavı
13:00
1 erik
1 sade soda
19:00
1 yt bulgur pilavı
5 parça ızgara et
3 yk yoğurt
Su 3,5 lt
Spor 100 zip : 200 p
Birgaripanne
Sağol canım onu da söyleyeyim. Dr'a gitmiş. Yarın da pansuman için geleceklermiş.Sari kantaron yagi ise yarar canim,birde shea butter (karite yagida) nemlendirir.
Cok gecmis olsun adasima..
Cok gecmis olsun.
Gercek degildir onlar sanridirZaten açımm dışarıdan yemek kokuları geldi bu saatte
Sabah ac karnina tartil canim.KaptanımYawrukush bem şimdi geçen Cuma tok karnına çıktım tartıya nasıl yapcaz şimdi bu Cuma bi seferlik tok mu tartılcam aradaki farkı nasıl anlıcaz
Ben de öyle sandım. Eşime sorup teyit ettirdimGercek degildir onlar sanridir
Yanik cok feci acili bir sey,cok zor durumSağol canım onu da söyleyeyim. Dr'a gitmiş. Yarın da pansuman için geleceklermiş.
Aynen ne yesek ne yesekkkkBen de öyle sandım. Eşime sorup teyit ettirdimyarın ne yesek acep ödül olarak. Yemin ediyom rüyamda yemek görücem bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?