- 23 Ocak 2016

- 36.497

- 53.104

- 598

Sağlık olsun ne yapalım yarın tartılcaz diye kafaya takmadın dimi canım sendin dimi eksi görmüyorum diye tartıdaAynı durumlardan mütevellit bir duygusallık zaten
Eyvallah karşim, bu akşam ayarları gene öyle bi kaçırdım ki yarın öğlene ancak ‘aç karnına’ durumuna gelirim herhaldeGel kardeşim ne demek yarın tartılcaz sen de sabah aç karına tartıl Kaptanımızın @Yawrukush dediklerini yap başla hemen
O geçen haftanın depresyonuyduSağlık olsun ne yapalım yarın tartılcaz diye kafaya takmadın dimi canım sendin dimi eksi görmüyorum diye tartıda
He daha bu haftanınki başlamadı mıO geçen haftanın depresyonuydu
Gel gel sıkışırız dolmuşumuz 11,780 kg kadar taşıyabiliyorHerkese selamlar, kilolarımdan bunaldığım başka bir akşamda kendimi burda buldumDolmuşta bana da yer varsa şurdan bi şişman uzatır mısınız? 
kazen abinin canı sıkılıyor zaaarrNoldu canım hayırdır geçmiş olsun bu sayfalar uzadı uzayalı birçok msj okunmadan geçiyor benim neden böyle yaptılar ki ya eskisi daha iyiydi
Kapasite yüksekmiş bi 74 kg daha taşıyabilir herhalGel gel sıkışırız dolmuşumuz 11,780 kg kadar taşıyabiliyorhoşgeldin fit git inşallah ( ya tam yazıyorum eksik paylaşılıyor neden böyle kazen abeeey) 
kazen abinin canı sıkılıyor zaaarrya canım benim oğlum 20 aylık. Hemen hemen doğdu doğalı sürekli burnu geceleri tıkanıyo pislikler birikip nefes almasını engelliyo. Onu çekip almamada asla izin vermiyo. Baya zaman serum sıktık şırıngayla. Artık ondan da korkar oldu boğulur gibi oluyo nefessiz kalıp kendini yerlere atıyo ve çok ağlıyo. Kendi doktorumuza bu virüs yüzünden götüremiyorum. Bayramdada tanıdık var köyde gördüm adam hiç muayene etmeye ya da gelip bakmaya falan tenezzül etmedi. Sürekli varmıydı dedi hemen hemen evet dedim. Serum su sıktıkça çok korkuyo artık burnuna asla baktırmıyo dokundurtmuyo üzerinde korku kaldı dedim yapacak bişey yok böyle devam dedi. Bende bu sabah burun spreyi sparş ettm. Aslında kullanmakta istemiyorum kuzenimde leğen kemiği erimesi bende de bağımlılık yapmıştı ama bu bebekler için deniz suyu öneriliyo diye araştırıp aldım sonunda dayanamıyorum çünkü. Bu akşam banyo yaptık temizlendi burnu inşallah rahat uyuruz sabah.. 
Deniz suyu değil de okyanus suyu diye satılıyor canım biz kızımıza hep kullandık. Doğumdan sonra gelişimiyle ilgili her ay düzenli kontrole giderdik Dr da bize tavsiyelerde bulunurdu o söylemişti almıştık. Çok da memnun kaldık. Otri ile çekiyorduk hatta duştan sonra burnundaki yumuşuyor. İnşallah size de iyi gelir canımGel gel sıkışırız dolmuşumuz 11,780 kg kadar taşıyabiliyorhoşgeldin fit git inşallah ( ya tam yazıyorum eksik paylaşılıyor neden böyle kazen abeeey) 
kazen abinin canı sıkılıyor zaaarrya canım benim oğlum 20 aylık. Hemen hemen doğdu doğalı sürekli burnu geceleri tıkanıyo pislikler birikip nefes almasını engelliyo. Onu çekip almamada asla izin vermiyo. Baya zaman serum sıktık şırıngayla. Artık ondan da korkar oldu boğulur gibi oluyo nefessiz kalıp kendini yerlere atıyo ve çok ağlıyo. Kendi doktorumuza bu virüs yüzünden götüremiyorum. Bayramdada tanıdık var köyde gördüm adam hiç muayene etmeye ya da gelip bakmaya falan tenezzül etmedi. Sürekli varmıydı dedi hemen hemen evet dedim. Serum su sıktıkça çok korkuyo artık burnuna asla baktırmıyo dokundurtmuyo üzerinde korku kaldı dedim yapacak bişey yok böyle devam dedi. Bende bu sabah burun spreyi sparş ettm. Aslında kullanmakta istemiyorum kuzenimde leğen kemiği erimesi bende de bağımlılık yapmıştı ama bu bebekler için deniz suyu öneriliyo diye araştırıp aldım sonunda dayanamıyorum çünkü. Bu akşam banyo yaptık temizlendi burnu inşallah rahat uyuruz sabah.. 
Aynen doldur doldur sen sıkışırız maskeler takılı zatenKapasite yüksekmiş bi 74 kg daha taşıyabilir herhalformu doldurayım bari 
Bu arada Allah razı olsun, inşallahhhhh, ağzından bal damlıyorGel gel sıkışırız dolmuşumuz 11,780 kg kadar taşıyabiliyorhoşgeldin fit git inşallah ( ya tam yazıyorum eksik paylaşılıyor neden böyle kazen abeeey) 
Eksik yazılması sende de mi oluyorGel gel sıkışırız dolmuşumuz 11,780 kg kadar taşıyabiliyorhoşgeldin fit git inşallah ( ya tam yazıyorum eksik paylaşılıyor neden böyle kazen abeeey) 
Ohoo daha neler taşıırrr. Çünkü bizim ejderya grubumuz her hafta azar azar kg bakımından hafifliyooorKapasite yüksekmiş bi 74 kg daha taşıyabilir herhalformu doldurayım bari 
Valla benim baktığım deniz suyuydu kuzum aman fayda etsinde deniz okyanus aynı. Valla çok üzülüyorum artık . Bizde çok şükür her ay hatta bazen ayda 2 kez gittk yaşını geçene kadar doktora. O da serum fizyolojik sık otriyle çek derdi de artık o zamanı geçti. Kadına yazıyorm tenezzül edip cevapta vermiyo dünyanın muayene ücretini ödüyoruz gittiğimizde.. dediğim gibi bağımlılık ya da ileride bi rahatsızlığa sebep vermesinden dolayı çok korkuyorum inDeniz suyu değil de okyanus suyu diye satılıyor canım biz kızımıza hep kullandık. Doğumdan sonra gelişimiyle ilgili her ay düzenli kontrole giderdik Dr da bize tavsiyelerde bulunurdu o söylemişti almıştık. Çok da memnun kaldık. Otri ile çekiyorduk hatta duştan sonra burnundaki yumuşuyor. İnşallah size de iyi gelir canım
tekrar hoşgeldin takımımızaBu arada Allah razı olsun, inşallahhhhh, ağzından bal damlıyor
Evet ya tekrar okuyorum yazdığımı bi bakıyorum ki eksik.... yazım hatası da yok hattaEksik yazılması sende de mi oluyor
Çok rahatsız ise götürün canım Dr a göstermekte fayda var iyi gelmezse şayetOhoo daha neler taşıırrr. Çünkü bizim ejderya grubumuz her hafta azar azar kg bakımından hafifliyooor
Valla benim baktığım deniz suyuydu kuzum aman fayda etsinde deniz okyanus aynı. Valla çok üzülüyorum artık . Bizde çok şükür her ay hatta bazen ayda 2 kez gittk yaşını geçene kadar doktora. O da serum fizyolojik sık otriyle çek derdi de artık o zamanı geçti. Kadına yazıyorm tenezzül edip cevapta vermiyo dünyanın muayene ücretini ödüyoruz gittiğimizde.. dediğim gibi bağımlılık ya da ileride bi rahatsızlığa sebep vermesinden dolayı çok korkuyorum in
tekrar hoşgeldin takımımıza
Evet ya tekrar okuyorum yazdığımı bi bakıyorum ki eksik.... yazım hatası da yok hatta
Ejderya grubumuz he süper oldu buOhoo daha neler taşıırrr. Çünkü bizim ejderya grubumuz her hafta azar azar kg bakımından hafifliyooor
Valla benim baktığım deniz suyuydu kuzum aman fayda etsinde deniz okyanus aynı. Valla çok üzülüyorum artık . Bizde çok şükür her ay hatta bazen ayda 2 kez gittk yaşını geçene kadar doktora. O da serum fizyolojik sık otriyle çek derdi de artık o zamanı geçti. Kadına yazıyorm tenezzül edip cevapta vermiyo dünyanın muayene ücretini ödüyoruz gittiğimizde.. dediğim gibi bağımlılık ya da ileride bi rahatsızlığa sebep vermesinden dolayı çok korkuyorum in
tekrar hoşgeldin takımımıza
Evet ya tekrar okuyorum yazdığımı bi bakıyorum ki eksik.... yazım hatası da yok hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?