Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasıl dondurulmuş üzüm o kuzum çok merak ettim ilk defa duydum.

evet ya bugün full uykusuzdum ama reglden sebep acaip agresif sinirliyim.. şişkinimde mutsuzumda.... dadada

neyse menüm

sabahın nurunda : 2 yumurtadan sucuklu omlet 2parça kaşar peyniri 1 salatalık yarım domates ve ekmeğin ucu ve 15 kiraz sa

ara: 15 fındık 6 kiraz

Öğlen: 1 porsiyon tavuklu mantar sote tavuğu fazlaydı

ara; 8fındık 1 türk kahvesi

Akşam: eşimin kuzeninde yemek zorunda kaldım çünkü arkadaşıma gittm anahtarı orda unutmuşum eşim işten gelince orda yedik.
1 kase tarhana çorbası, 3 minik parça tavuk şinitzel ev yapımı tek katlı

ara 1 türk kahvesi

su3lt
Spor 6200 adım

Hay Allah bugun keyifsizmissin kuzum..
Menun iyi su, adim guzel :)

Kizlar banlanmistim neyseki kisa surdu
Tansu saçların nasıl oldu merak ettim. Istediğin sonucu aldın mı
Birgaripanne
Canim dm den foto atabilirim
tansu iki dakkada nettin de üzgün oldu durumun kız.
Ban
Canim su miktarin nasil bence aldigin kaloriyi yukseltip yaptigin sporuda o oranda arttirman oglun mu var kizin mi
Canim sana bir tarif vereyim bence onu bi dene kizimda cok faydasi oldu
1 yk bal
1 ck zencefil
1ck zerdecal macun et yedir yada sutune kat yedireceksen sabah ac karnina 1 ck ver eger sende grip turevi hastalik olursa sende 1tk ye
Anladım cicim anladım ne güzel güldün bak spor eşim ne cezası verecek benim de onda cezam olacak galiba bu hafta uygulayamamış diyeti ee ceza almıcam demem ki ödemiş olcaz
Maalesef canim odesme yok
Eskiden sevmezdim ama simdilerde bayiliyorum bizim buranin isirgani gecti ilkbahar da toplayip buzluga atacagim
Tebrikler canimcim
Ne netim oluyor nede vaktim zaten 2 cocukla yurumek bile cok zor
28 günde flat tummy challenge ilk gününü yaptım. Valla bugün her yerim ağrıyor devam edemeyeceğim sanırım mahvoldum resmen
Gecmis olsun canim 1 2 gun ara ver tekrar devam et faydasini gorursun
A haberim olsa bende alirdim ev odememiz oldugu icin fazla acilamiyorum
Birbirimize destek oluyoruz eger burda olmasam vermis olduklarimi alir 2 kati olurdum
Gerçekten şuan ağlıyorum aslında bugün kendimi biraz kilo verince daha iyi hissettim.
Amann ha kolay kilo veriyorum deyipte birakma oyle bir hata yapma toparlayamazsin ben cayi sekersiz icmezdim simdi midem bulaniyor
Gunduz uykularini azaltmayi dene bayagi faydasi oluyor
Elinden geleni yapmistir eminim, su sinav sistemi hala kalkmadi ya ulkemizde, en en en sevmedigim sey bu..
Oralarda nasil sistemler kaptaanim
teşekkür ederim, sabah kalkınca tartı yapıp burada mı paylaşacağım ?

yahu bu arada bana Kazen diyin kurucu aşağı kurucu yukarı ne öyle
Kazen evet ac karnina tercihen wc sonrasi
Birgaripanne nerelerdesin gulum?
@Milana firuze senide goremedim?
Geldim kaptanim
Keske direk patates rendeleyip koysaydi canim onunda faydasi cok
Canim esim adimlarini da yazsan

Menum
Sabah
150 gram yulafli omlet
1 catal yagda yumurta
7 zeytin
1 ucegn peynir
10 gram lor peyniri
Oglen
Yarim galeta
Aksam
1 porsiyon kabakli spagetti muhtesemdi
Yuruyuse gec kaldigim icin yanina birsey hazirlamadim ama aclikta oluyorum su an
Su 14 bardak
Spor 14000 adim 700p
Arrietty_ Aomine Daiki
Kizlar eksilerim guzel gidiyor ama haftaya adetimde yaklasiyor umarim arti gormem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…