Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kazen Günaydın yürüyüşe çıktın mı?
5-7 arası demiştin unutma  uyuyor musun yoksa bugün tartı günü FitFiliz neredesin tartı için bekliyorum.
Uyandım niloyacim uyandım da tartıya çıkmadan oyalaniyorum belki ödem filan varsa insin diye
1,8 kilo bir haftada çook iyi. Sular şişirmiş olabilir Kazen haklısın. Aslında daha da düşüktür kilon ki dün görmüşsün zaten tartıda. Tebrikler
(Not: bu meyveyi bilmiyorum. Adı ne? Ne güzel duruyor)

Gunaydin guzel takimim, basgul hepinizin yuzunu guldursun.
Ben gece mesaisindeyiz, listemizi hazirliyorum..
Eksi goren arkadaslarima kucak dolusu tebrikler.

ay seni görmüşken yazmasam olmaz. bir süre önce senle teksastaki üniversitelerden bahsetmiştik hatırlıyor musun? gece uykum kaçtı, bi bakim dedim, TU austin'de alanı bana çok yakın bir hoca phd öğrencisi arıyormuş, 2021 için de arar mısınız diye sordum, evet arıyorum dedi, başvurmam konusunda yüreklendirdi bayağı. bir de oldukça popüler ve dünya çapında başarılı hocalar var kadrolarında. minik heyecanlar yaşadım sabah sabah, paylaşmak istedim <3

kolay gelsin sana da ,eline sağlık <3

B barga senin bölümün neydi?

Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 31 yasindayim, takimimizin kaptaniyim, evliyim ,2 oglum var, bende yurt disinda yasiyorum.beraber kilolari guzelce veririz umarim.
Hangi takimda yarismistiniz daha once?

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun cümlemizin
Canim aleykum selam, basgul hepimizin yuzunu guldursun :)

75.9 aliyorum kilonu canim, harikasin :)

Gecen cuma: 64.6
Bugun: 63.9
Fark: 0.7
Yuzde: 1.08
Mezunmuyum şimdi?
Foto gun içersinde aticam.
Ooo mezunumuz var , ne guzel bir haber bu , yasasin...

Tebrikler kazen, 1 haftada neredeyse 2 kilo agirliktan kurtulmak hic de az bir is degil.
1.5 lt su ictiysen dunku kilonu gormemen cok normal.
Daim olsun eksilerin :)

Canim bugun hic tartilma imkanin yok mu?

Gunaydin
+100 deyim. Daha fazla bekliyordum

Gecen hafta 64.0
Bu hafta 64.1

@Ceydos Yawrukush @Hyperborea17

Hayirli gunler. Artik aksam spor sonucu paylasacagimda anca gelirim

Bol Eksiler

Eki Görüntüle 2663628
Haftaya hedef koy kendine kaptanim :)
100 gr bir sey degil :)

Yawrukush gecen haftakı olarak pazartesı tartımız sayılmıyormu artı gelınce
Yok canim cuma tartilarimiz hesaplaniyor sadece:)

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 62.2
Bu hafta : 61.9
Fark : -300 gr
Yüzde : 0.48
Reglim ve -300 olduğu için çok mutluyum şu an
Yawrukush @Ceydos @Milana firuze
Eki Görüntüle 2663635
Tebrikler Banucum :))

Benim geçen haftam yok :) ama 71,3 idim en son.
2 haftada 500 gr
Yavaş gidecek bende kilo
Anlaşıldı :)
Tebrikler Jane'cim :)

Harika gitmis bu hafta kilolar, cok sevindim canim :))

Ooo hemde UT Austin haa, harika bir universite.
Biz sirf Akin- Aras UT'de okusun diye Austin'e tasinma planlari yapiyorduk..
Cok cok sevindim Baharcim, harika bir cafe var Austinde, Mozart cafe ismi, aksam 5ten sonra muthis guzel jazz ve classic music yapiyorlar, gol manzarasi esliginde..
Orada karsilikli kahvelerimizi tokustururuz belki, ne dersin :))

ah minik kalp çarpıntıları... <3

Bahar'cim ne güzel olur kariyerin açısından, heyecanlanmakta haklısın canım. Umarım gönlünce olur

Bak ne iyi yaptin basvurdun, hemen hocayla irtibatta kalarak ,bu pozisyonu kap..
Acele et, hicbir sey engel olmasin sana..

gre'ye hazırlanırken nasıl 9 kilo aldım konulu youtube videomun linkini atarım eylül gibi slakdfja.

teşekkür ederim tekrar, sonunda hiçbir şey olmasa bile güzel heyecanlara vesile oldun

bölümüm psikoloji, yüksek lisansım bilişsel psikoloji -biraz daha sinirbilime yönelmek istiyorum sonrasında
Yaa çok güzel
Ben de hukuk-psikoloji arasında kalmıştım.
Devam zorunluluğu olmadığı için hukuk tercih ettim
Ama gönlüm psikolojide
Açık öğretime açtılar psikolojiyi
Çok üzüldüm buna

gre'ye hazırlanırken nasıl 9 kilo aldım konulu youtube videomun linkini atarım eylül gibi slakdfja.

teşekkür ederim tekrar, sonunda hiçbir şey olmasa bile güzel heyecanlara vesile oldun
Yoo pozitif dusunceler yolla evrene, sonunda bir sey olmasa lafini, sonunda cok guzel seyler olacak, hayat bana butun ihtisamiyla gelir, bende hepsini kabul ediyorum de..
Gre'de bir sey yok, halledecegine eminim..
Onlar kucuk asamalar, bak bu hocayla irtibatta ol ve toefl-gre hemen hepsini hallet ama hemennn..

Yaa çok güzel
Ben de hukuk-psikoloji arasında kalmıştım.
Devam zorunluluğu olmadığı için hukuk tercih ettim
Ama gönlüm psikolojide
Açık öğretime açtılar psikolojiyi
Çok üzüldüm buna

bizim sınıfımızda da hukuk mezunu bir kız vardı, sonra psikolojiden devam etti, şimdi akademisyenlikte ilerliyor öyle bir ikilem tm öğrencilerinde çok oluyor

benim görüşüm -böyle bir günde grubu konu dışı meşgul ettim kusura bakmayın- eğitimin herkesin hakkı olduğu ve psikolojinin de açıköğretim olarak eğitiminin verilebileceği yönünde. her alanın eğitimi online verilebilir bence AMA yapılması gereken o diplomanın yetkinliğinin çerçevelenmesi ve master ya da alanda çalışma gibi konularda liyakata önem verilmesi. tr için bu ikisi sağlanamadığı için sağlıklı bir eğitim ve alanda çalışma süreci olmayacak bence mezunların ama genel anlamda, ben karşı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…