Gecen cuma 75.6
Bu cuma 72.5
fark 3.1
yuzde 4.10
Arrietty_ Yawrukush CEYDOS @deniz diyette @BlueSkyyyy M MaviFeslegen @Aomine Daiki Kazen @Akrrep @Beklenen2 Niloyatospikk aydingelini B barga @Puuff
Yook arrtııkk. Kızzz şu sırrını söyle artık bizeee. Tebrik ediyorum tansu ya maşalaahhGecen cuma 75.6
Bu cuma 72.5
fark 3.1
yuzde 4.10
Arrietty_ Yawrukush CEYDOS @deniz diyette @BlueSkyyyy M MaviFeslegen @Aomine Daiki Kazen @Akrrep @Beklenen2 Niloyatospikk aydingelini B barga @Puuff
Bi detoks falan mı yapsak biz acaba?+ çıkmaktan iyidir tabiki de canım ama ne güzel ilk haftalar 1 kg veryoken şimdi böylesi üzüyor. Bu hafta daha çok asılalım bari
Nasıl yani dün 131.8 yok artık haftada 4 kilo verdim de de çatlat bizi
Naptın Tansu yaa bi birinci olacaktık şurda. Sen kahvaltı edip yeniden tartıl kuzumGecen cuma 75.6
Bu cuma 72.5
fark 3.1
yuzde 4.10
Canim normalde her haftaYook arrtııkk. Kızzz şu sırrını söyle artık bizeee. Tebrik ediyorum tansu ya maşalaahh
Denemekte fayda var kuzumBi detoks falan mı yapsak biz acaba?
Tok karnina da cok farketmiyor artik 1 bardak soguk su ic senNaptın Tansu yaa bi birinci olacaktık şurda. Sen kahvaltı edip yeniden tartıl kuzum
Nolamaz siz kardeşsiniz
Hhahahah yaa inşallah olursun ne diyeyimCanim normalde her haftaYawrukush a mesaj atiyordum izne ayrilayim diye sabah kalkiyordum yarim kilodan fazla gitmis ama bu hafta ki tamamen bana ait pazartesiden itibaren sifir kacamak yuruyus pro olabilme ihtimali beni bu hale getirdi bolum sonu canavari oldummmmm
Katılır mısın bana?Denemekte fayda var kuzum
Allah rahatlık versin canim. Tatlı tatlı rüyalar ÖzgecimGuzel arkadaslarim, gozumden uyku akiyor..
Bugun 3 saatligine bir gol kenarina gittik.
Esimin is yerinden bir Turk arkadasi vardi, onlarda ailecek geldiler..
Turk birisiyle tanismis oldum uzun zaman sonra.
Konusmaya konusmaya Turkce'yi unutacagiz
Cok keyifli oldu, acayip guzel bir yerdi, tum California ayaklarimizin altinda, geyikler, ceylanlar , kazlar, ordekler ortalikta kosturuyor ama gelin gorun ki acayip yoruldum.. 14bin adima tamamladim sevgili kaptanimArrietty_ =700 puan.
Listeyi hazirlayip, izninizle dinlenmeye cekiliyorum, gununuz cok guzel gecsin.
Olur valla. Ne detoksu yapıcaz kaç gün olacak ? Ananas alsam diyetisyenin verdiği ananaslı olanı denerdik bir iki tane daha biliyorum detoksKatılır mısın bana?
Dukan pizzasinin tarifine baktım dün gece. Güzel gerçekten. Sağlıklı alternatif.Katılır mısın bana?
Tam da başıma gelen. Dizlerim sıkıntı çıkardıdediğim gibi spor alt yapınız yok ise (öyle amatör sporculuktan bahsetmiyorum) ciddi bir geçmişiniz yok ise yaş / kilo sebebi ile koşmanız durumunda dizlerinizde ciddi hasara yol açarsınız.
Yürüyüş, hatta tempolu yürüyüş ...
Gecen cuma 75.6
Bu cuma 72.5
fark 3.1
yuzde 4.10
Naptın Tansu yaa bi birinci olacaktık şurda. Sen kahvaltı edip yeniden tartıl kuzum
Nolamaz siz kardeşsiniz
Ama bu dijitaller böyle tuhaflıklar yapıyordün sabah ki tartım
Ama bu dijitaller böyle tuhaflıklar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?