- 23 Ocak 2016

- 36.516

- 53.154

- 598

Harikasın canım emziriyordun üstelik dimiGeçen hafta = 93.3
Bu hafta = 91.5
Fark = 1.8
Yüzde = %1,9
@MotivatedAlreadyYawrukush @Ceydos @Tanssss 
Pazartesi başladım aslında 4 günde giden bu
Eki Görüntüle 2663680
Harikasin canim cok sevindim senin adina, tebrikler..Geçen hafta = 93.3
Bu hafta = 91.5
Fark = 1.8
Yüzde = %1,9
@MotivatedAlreadyYawrukush @Ceydos @Tanssss 
Pazartesi başladım aslında 4 günde giden bu
Eki Görüntüle 2663680
Teşekkür ederim kaptanımHarikasin canim cok sevindim senin adina, tebrikler..
Teşekkür ederim canımHarikasın canım emziriyordun üstelik dimi
Bi ben veremedim doğru düzgünmasallah bu hafta takim batan gemiden disari esya atarcasina yukunu bosaltip hafiflemis herkese tebrikler yau
Bi ben veremedim doğru düzgün
Veririm dimi ben de yeaa
O zaman en büyük kupaTeşekkür ederim canımevet emziriyorum 3 aylık bebeğim var 
O zaman en büyük kupasana 
Ay olurr nasıl yapılıyo beni bilgilendir ama ne zaman başlayalımAnanas bulamam muhtemelen ben burda
Süt-yeşilçay detoksu yapalım mı tek günlük?
Evet kaptanım bu hafta umutluyum çünkü 3 haftadır yerimde sayıyorum. Gazı verdim kendimeCanim harikasin...
Evinde ucundan menuleri duzelttin az da olsa gitti kilolar, formulu biliyorsun gulum, bu hafta daha cok gider..
Bu nasil bir kilo bildirimi bu hafta 1.lik geliyor mu yoksa....
Harikasin..
Cok guldum bu videoya, bende boyle olmam umarim.
Tebrikler canim harika bir eksi..
Sen nasil istersen melegim.
Biraz dinlen benim gibi, kafani rahatlat, sonra daha iyi oluyor..
Zaten eskiden böyle bi şema yokmuydu kazen abi?Şimdi şöyle söyliyeyim...
Gebelik takvimi var bilginiz var mı bilmiyorum diyet için böyle bir çalışmayı düşünüyordum ki 30 sn önce bu çalışma başladı.
Bunda neler olacak ?
mesajlarınızın hemen altında ;
Başlangıç Kilosu, hedef kilo, ve şu anki kilo buna ek olarak vucüt kitle indeksi ve boy bilgileri bunlar her mesajınızın altında çıkacak.... isteyenler aktif edecek....
ejderha konusuna gelince diğer kaptanlar ile görüşün lütfen ;
Find Icons with the Perfect Look & Feel | Font Awesome
Used by millions of designers, devs, & content creators. Open-source. Always free. Check out the all-new icons, styles, and packs available in Font Awesome 7.fontawesome.com 
buradan bir ikon seçip bana bilgi versinler
Bebeğin çok ufakmış kuzum, lütfen kendi kilolarından önce bebeğinin rızkını düşün. Sütünün azalmasını asla istemem. Bende emziriyorum diye 15 ay rejim yapamadım. Artık büyüdüğü için sütüm azalsada dert etmem çünkü bıraktırmayı düşünüyorum ama emziren bebeği ufak olanlar lütfen azar azar kg versinBence asıl sonucum önümüzdeki hafta belli olck. Bu hafta ödemim gitti birazda onun artısı var sanırm 
Zaten eskiden böyle bi şema yokmuydu kazen abi?
Peki örtmenim :)yav verdin sen de, vermedim vermedim deme allasensurekli hizli kilo kaybetmek saglikli degil, genelimiz bir aliyor bir veriyor baksana. daha buralardayiz, no acele 
Gecen cuma 75.6
Bu cuma 72.5
fark 3.1
yuzde 4.10
Arrietty_ Yawrukush @Ceydos @deniz diyette @BlueSkyyyy M MaviFeslegen @Aomine Daiki Kazen @Akrrep @Beklenen2 Niloyatospikk aydingelini B barga @Puuff 
Ben o topiş ayakları yirimBu da benim minnoşum almış tartıyı 15 kilo deyip duruyor
Perşembe yapalım benceAy olurr nasıl yapılıyo beni bilgilendir ama ne zaman başlayalım
Evet kaptanım bu hafta umutluyum çünkü 3 haftadır yerimde sayıyorum. Gazı verdim kendime
Zaten eskiden böyle bi şema yokmuydu kazen abi?
Bebeğin çok ufakmış kuzum, lütfen kendi kilolarından önce bebeğinin rızkını düşün. Sütünün azalmasını asla istemem. Bende emziriyorum diye 15 ay rejim yapamadım. Artık büyüdüğü için sütüm azalsada dert etmem çünkü bıraktırmayı düşünüyorum ama emziren bebeği ufak olanlar lütfen azar azar kg versin
Aslında bu hafta öyle çok diyet havasında değildim normal yediğim şekil yedim hem kahvaltımı hem akşam yemeğimi sadece abur cuburu ve gereksiz saatlerde yediklerimi çıkardım hayatımdan ve suyumu arttırdım öyle çok çok vermek değil zaten hedefim yavaş yavaş gitsin istiyorumBebeğin çok ufakmış kuzum, lütfen kendi kilolarından önce bebeğinin rızkını düşün. Sütünün azalmasını asla istemem. Bende emziriyorum diye 15 ay rejim yapamadım. Artık büyüdüğü için sütüm azalsada dert etmem çünkü bıraktırmayı düşünüyorum ama emziren bebeği ufak olanlar lütfen azar azar kg versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?