• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu da benim minnoşum almış tartıyı 15 kilo deyip duruyor 😁

Eklentiler

• IMG_20200717_105544.webp
    IMG_20200717_105544.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 21
Ananas bulamam muhtemelen ben burda
Süt-yeşilçay detoksu yapalım mı tek günlük?
Ay olurr nasıl yapılıyo beni bilgilendir ama ne zaman başlayalım
Canim harikasin... :KK76: :KK73: :rapci: :KK9:

Evinde ucundan menuleri duzelttin az da olsa gitti kilolar, formulu biliyorsun gulum, bu hafta daha cok gider..

Bu nasil bir kilo bildirimi bu hafta 1.lik geliyor mu yoksa....:KK9::rapci::KK200::KK76::KK73:

Harikasin..:nazar::nazar:

Cok guldum bu videoya, bende boyle olmam umarim.:KK70:

Tebrikler canim harika bir eksi..:nazar::KK73::KK9::rapci:

Sen nasil istersen melegim.
Biraz dinlen benim gibi, kafani rahatlat, sonra daha iyi oluyor..:KK200:
Evet kaptanım bu hafta umutluyum çünkü 3 haftadır yerimde sayıyorum. Gazı verdim kendime 🤣
Şimdi şöyle söyliyeyim...

Gebelik takvimi var bilginiz var mı bilmiyorum diyet için böyle bir çalışmayı düşünüyordum ki 30 sn önce bu çalışma başladı.

Bunda neler olacak ?

mesajlarınızın hemen altında ;

Başlangıç Kilosu, hedef kilo, ve şu anki kilo buna ek olarak vucüt kitle indeksi ve boy bilgileri bunlar her mesajınızın altında çıkacak.... isteyenler aktif edecek....

ejderha konusuna gelince diğer kaptanlar ile görüşün lütfen ;

buradan bir ikon seçip bana bilgi versinler
Zaten eskiden böyle bi şema yokmuydu kazen abi?
🤭🤭🤭🤭 Bence asıl sonucum önümüzdeki hafta belli olck. Bu hafta ödemim gitti birazda onun artısı var sanırm 🤭😂
Bebeğin çok ufakmış kuzum, lütfen kendi kilolarından önce bebeğinin rızkını düşün. Sütünün azalmasını asla istemem. Bende emziriyorum diye 15 ay rejim yapamadım. Artık büyüdüğü için sütüm azalsada dert etmem çünkü bıraktırmayı düşünüyorum ama emziren bebeği ufak olanlar lütfen azar azar kg versin

yav verdin sen de, vermedim vermedim deme allasen :KK70: surekli hizli kilo kaybetmek saglikli degil, genelimiz bir aliyor bir veriyor baksana. daha buralardayiz, no acele :KK59:
Peki örtmenim :)
Bıraktım sızlanmayı 🙃
%100 bitter çikolata aldım
Bugün tadına bakıcam
Çok heyecanlıyım 😇

Ay olurr nasıl yapılıyo beni bilgilendir ama ne zaman başlayalım

Evet kaptanım bu hafta umutluyum çünkü 3 haftadır yerimde sayıyorum. Gazı verdim kendime 🤣

Zaten eskiden böyle bi şema yokmuydu kazen abi?

Bebeğin çok ufakmış kuzum, lütfen kendi kilolarından önce bebeğinin rızkını düşün. Sütünün azalmasını asla istemem. Bende emziriyorum diye 15 ay rejim yapamadım. Artık büyüdüğü için sütüm azalsada dert etmem çünkü bıraktırmayı düşünüyorum ama emziren bebeği ufak olanlar lütfen azar azar kg versin
Perşembe yapalım bence
Sabah kahvaltısını yumurta-peynirle yapıcaz
Sonra sadece sütlü yeşil çay içicez
Ama kabak detoksunda yaptığın gibi yarıda bırakma bu defa 😂

Aslında bu hafta öyle çok diyet havasında değildim normal yediğim şekil yedim hem kahvaltımı hem akşam yemeğimi sadece abur cuburu ve gereksiz saatlerde yediklerimi çıkardım hayatımdan ve suyumu arttırdım öyle çok çok vermek değil zaten hedefim yavaş yavaş gitsin istiyorum
Karbonhidrat kesmedim birden yine yiyorum ama ölçülü
İnşaAllah sütüm azalmadan böyle devam ederim 😍

Back
X