Bizlerde iyiyiz canim, coluk-cocuk , karantina, takim , kilo vermeye calismaca derken zaman geciyor.Tesekkurler kaptanim iyiyiz sukurler olsun napalim yuvar teker gidiyoz sizleri sormali
Tesekkurler canim
Ahanda biriside benim icin sutyen cikardiTebrikler
Dereceleriniz hayirli olsun
Canim kendi sayfani ac hakkinda falan yaziyor ya onu ilerlet ordan rozet cikiyor etkinlestir istersen foto da atarim
Tesekkurler canim4.takimin fit hatunlari nasilsiniz hayirli aksamlar diliyorum
1.ciliginiz kutluyorum çokkk guzel eksiler var
Birgaripanne seni ayrica kutluyorum cokkk guzel eksiyle gelmissin bravoo
Abimede saygilar
Yok kaptanim nerde yuruyuse gittik kizim orda bisiklet gördü cildirdi eve gelene kadar kucagimdaydi oglumda beni al diyor bir ara ikisi birden kucagimda geldim 85 kilo iken belim agrirdi simdi rahatca tasidim sukurUyudunuz mu kizlar, takimi biraktigimdan beri bir seylere kosturuyorum.
Cocuklarla oyun hamuru oynadik, sonra lego oynadik, annemlerle gorustum.
Sonra 1 makina camasir attim yikaniyor.
Bulasiklari yerlestirdim, evi toparladim, banyolari temizledim..
Bugun yemek yapmayacagim neyseki odul olarak Turk restorandan alacagiz bir seyler..
Off belime agri saplandi haa alt kati sildim oda muhtemelen o yuzden.
Turk restoranin yaninda da Hint marketi var, cok degisik, guzel sebzeler buluyorum orada ugrasam mi bilemedim..
Canin cikmis kelimenin tam anlamiyla kuzum, gece guzelce yat dinlen..Tesekkurler canim
Ahanda biriside benim icin sutyen cikardi
Canim kendi sayfani ac hakkinda falan yaziyor ya onu ilerlet ordan rozet cikiyor etkinlestir istersen foto da atarim
Tesekkurler canim
Yok kaptanim nerde yuruyuse gittik kizim orda bisiklet gördü cildirdi eve gelene kadar kucagimdaydi oglumda beni al diyor bir ara ikisi birden kucagimda geldim 85 kilo iken belim agrirdi simdi rahatca tasidim sukur
Sagolasin kaptanim sana iyigunlerBizlerde iyiyiz canim, coluk-cocuk , karantina, takim , kilo vermeye calismaca derken zaman geciyor.
Sevindim mesajina, iyi istirahatler kuzum..
Sen de canim, gorusmek uzere..Sagolasin kaptanim sana iyigunlerBana iyiuykular herkese hayirli geceler olsun Allaha emanet olun
Tek canim ciksa yol boyu bogurdu resmen herkes bize baktiCanin cikmis kelimenin tam anlamiyla kuzum, gece guzelce yat dinlen..
Canim daha cok kucukler, onlari disipline etmek icin, sevdikleri bir seyi eksiltmeni tavsiye ederim.Tek canim ciksa yol boyu bogurdu resmen herkes bize bakti
Anlasa biraz gecerde kaptanim anlamiyor kiCanim daha cok kucukler, onlari disipline etmek icin, sevdikleri bir seyi eksiltmeni tavsiye ederim.
Mesela agliyor ve ortada bir sebep yok mu, kucagina alma..
Sirf agladiklari icin istedikleri seyi yapma..
Ya da yapmamasi gereken bir sey mi yapti, mesela oyuncagi atti, ya da babannenin gozune tas atti, yine ayni sekilde sevdigi bir seyden mahrum birak ve bu davranisindan dolayi mahrum oldugunu soyle.Atiyorum o gun cizgi film izlemesine izin verme, sevdigi bir oyuncagi kaldir oynayamasin artik neyi seviyorsa..
Boyle boyle disipline girecek ama yaslari cok kucuk oldugundan suan iletisim bile kuramayabilirsin..
1.lere bak hele heleKazen FitFiliz 4.1
Birgaripanne Aomine Daiki 4.0
Niloyatospikk Mor Vampirella 2.71
ciseak77 esmeriiim 2.16
BLU3 aydingelini 1.77
bnnu Milana firuze 1.56
M MaviFeslegenMelegimkorusun 1.23
fyzanur B barga 1.0
Yawrukush Melek Ada 0.85
Hyperborea17 Arrietty_ -0.66
Anladım canım sağolMF markaydı sanırım. Bim ya da a101 e geliyor ara ara. Ben internetten aldım
Tebrikler canımEn azından bi yerde birinci oldum
Yok kız ne uyuması Nescafemi içiyorum ben de bugün yaptığım işleri yazacaktım caydım ama seninkileri okumak çok hoşuma gittiUyudunuz mu kizlar, takimi biraktigimdan beri bir seylere kosturuyorum.
Cocuklarla oyun hamuru oynadik, sonra lego oynadik, annemlerle gorustum.
Sonra 1 makina camasir attim yikaniyor.
Bulasiklari yerlestirdim, evi toparladim, banyolari temizledim..
Bugun yemek yapmayacagim neyseki odul olarak Turk restorandan alacagiz bir seyler..
Off belime agri saplandi haa alt kati sildim oda muhtemelen o yuzden.
Turk restoranin yaninda da Hint marketi var, cok degisik, guzel sebzeler buluyorum orada ugrasam mi bilemedim..
Canım sen Danimarka'daydın dimi nasıl bir yer? Ben bazı ülkeleri çok merak ediyorum örneğin SingapurUgra bence. Bayiliyorum degisik meyve sebzeye.
Aksam yemegi yaptim ama mutfaga dokunacak halim kalmadi. Arada esim ben uyuyunca yapar. Olmadi sabah ise gitmeden halledeceğim
Bas agrim var tuzsuz kaldi galiba vucudum.
Bana musade
Aman diyim ticarete falan atılma sevmesen inan yapılacak değil millete dert anlatmak bazen gına geliyor şurayı ölçer misiniz burası kaç cm bunlar dışında zevk almasam yapmam koca parası yiyoruz işte hobi amaçlı yapıyorum diyebilirim.HoşbulduuukEn son ne zaman 50 kiloydum anımsamıyorum umarım hedefine kolay ve sağlıklı şekilde ulaşırsın kardiş
Ohh misss maşallah, hem bebiklere hem keçilere hem gökkuşağı hallerineememnun oldum tanssscığım
selam tatlı kısss.. belki bugün şişmanız ama yarının fit kelebekleri olacağız. Kim bilir..
Allah şifa ve gönül rahatlığı versin. Geriye bakmak, şöyle olsaydı nasıl olurdu demek kalbini yorar arkadaşım, çektiğin bu sıkıntının mükafatını almanı dilerim.
Aiyy ne kadar da taze bir kanmerhabalar! 66 senin olaca
Wuhuuuu ben şişmanlarken tartı teknolojisi almış yürümüş..
Aaa ne güzel, ben de arada ucundan ticarete mi atılsam diye düşünüp sonra kendimi yeniden kapitalist düzenin bana ait olmayan çarklarında ezilirken buluyorumsevdiği işi yapan hiç çalışmazmış, bol şans ve bereket dilerim
Bildiğim kadarıyla eti epey sert oluyor.
Ya ama böyle de yakan top oynarken sütten sayılan çocuk gibi hissettim kaptanımesasında ben ağustos sonu TR ye gittiğimde eksi gelemezsem diye endişelenerek hedefi çok yüksek tutmadım, değilse verilecek bool bol kilom var Öyle zamanlarda birazcık izin alma şansı oluyor mu?
Missss gibi vermişsin tebrik ederim, devamı gelsin inşallahh.
Ay bu şarkının klibi ne güzelmiş böyle. Coşmam gerekirken duygulandım
Ah kuzum vah kuzumSabah
2 sahanda yumurta
Azcık patates kızartma
1 tabak karpuz
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
Ara
Yarım tabak bulgur pilavı
Akşam
1 yt bezelye
1 yt bulgur pilavı
Salata
Ayran
Aradoğum gününe gittik 1 dilim pasta 1 minik kurabiye. Diyette oldğmu unuttum
MotivatedAlready çok karbonlu bir gündü yarın dikkat ederim inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?