- 23 Ocak 2016
- 36.267
- 52.696
- 598
Alışmıştır artık o bir sürü bayan olan platformda ne yazılar görüyor kimbilirGııııızzzzz grupta abi varHaydi uyuyun
Ee ben şimdi kilo verince göğüsler de inicek mi biraz hiç bu kadar kilo almadığım için nasıl olacak bilmemevet ya. ideal dünyamda 80 c olabilirim
Senin de c cup o zamanEvet çevre kısmı onu biliyorum ama benim o çevre değil göğsün üst kısmı büyük taşıyor yukarı anladın
Evet 80c güzel duruyorevet ya. ideal dünyamda 80 c olabilirim
Ha ha ha buna güldüm baya ben de seviyorum valla minnacık değillerC en ideali yea :)
Canım memişlerim
Bi deniyim ben Pierre Cardin alıyorum makinaya at at bişey olmuyorSenin de c cup o zaman
Trde standart b kap yapıyorlar çamaşırları
85b alıyorsun mesela, taşıyor diyorsun
Aslında ölçün 85c
Pentiden al bence çamaşırlarını
Onların ölçüleri tam oluyor
Bir de gittiğinde kızlar ölçüyor
Evet 80c güzel duruyor
Ay pek hava attım emintolarımla
Neyse ben yatem
Yarın vize öncesi deneme yapcakmış hoca
Başarılar canım iyi geceler ben de yatarım artık yarın da dinlenmek istiyorumEvet 80c güzel duruyor
Ay pek hava attım emintolarımla
Neyse ben yatem
Yarın vize öncesi deneme yapcakmış hoca
Denerim onu da :)başarılar :)
indirim döneminde marks & spencer'ı da çok öneririm :')
Böyle doğal bişey hiç denemedim valla. Çok kolaymış hemen yapam :)1 ölçü sızma zeytinyağı, 3 ölçü saf gülsuyu. Makyaj temizleyici formül. Çok güzel çıkartır herşeyi
Çoook iyi etmişsin kardiş ben de yaptım bi hovardalıkKolayı çok seven ben bugün içmedim
Hmm olayı şimdi çaktım, eşleri etiketliyormuşuzBenim esim kilo verme diyorda ben olmaz illa deyip inat ettim sozumdende donemedim zaten 58 olursam direk ehliyete yazdiracak beni
Etiket yapmayanlarda bugun
Araligin iyi oldugu icin galiba en cokta benim vermem gerekiyor
Eyvahlar olsun, çiçeğim burnumda cezayı yiyecektim az kalsınMenün güzel bence ama sana ufak bir bilgi vermek istiyorum günde 2 dilim ekmek sınırı varmış geçen hafta az kalsın ceza yiyordumhaberin olsun yani ben bilmiyordum da ordan yırttım
Sabah ve akşam o kadar mini mini bir menü olmuşki dondurmaları görmedim bileeeBugünkü menü
Sabah
TB ekmeğinden tost
1 bardak çay
Ara
Ödül olarak 2 top dondurma yedim
Akşam
100 Gr et döner (yağı iyice alınmış)
Salata
Su 3 L
Bugünlük spor yok dinlenme zamanı
pesto26
Ne kadarda karizmatik bir erik ismi böyleKahvaltı
3 anjelika erik
1 kayısı
Domates salatalık
2 dilim.kavun
Ara 1 fincan süt
1.etimek
Akşam
2 kase yeşil mercimekli ıspanaklı corba
Sonra
1 külah dondurmaözlemişim ya nasıl guzeldi
Su 2 litre
Spor yok. Çorbadan mi oldu acaba kendimi çok sis hissediyorum. Regl 1 gunu. Hic halim yok. Ve bütün akşam.uyudum. uyandim.dondurma yedim.geri uyudum.
@Tanssss
Canım dün baklavayı gözyaşları içinde uğurlamıştık bugün de helva mı geldiPes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi
Asıl şimdi güçlü hissetme zamanı. Bugün bunları reddetmeyi başarmışsın sen daha neleri geri çevirirsin. Öldürmeyen şey güçlendirir, acı yok rakiGülücük butonuna bastım ama gülemedim bugün benim için sınavdı gerçektendürüm gördüm canım istedi hele o helva önümden geçti keyfim kaçtı kola bile içmedim meyveli dondurma yemedim sadece Nescafe ve su bugün biraz pes etmiş hissediyorum kendimi
Şüşkoluğunu cips dünyasına borçlu olan bir yemeksever olarak 3al2 öde kampanyasına gösterdiğin direnişten dolayı seni kutluyurum bargabenim de önümüzdeki hafta erkek arkadaşım askerden gelecek. ona her şeyin olduğu bir yılbaşı sepeti hazırlamayı düşünüyorum o yüzden bugün tüm abur cubur ve içkileri kestim. bir ara ben de pes etmeye ve 3 pringles alıp 2 ödemeye çok yakındım. yersem yakacağım başka yolu yok. hedefim net kaloriyi 900 ve aşağısında tutmakta, şimdilik yemem iyi ama fazla yersem fazla spor yapacağım.
Yazdıkların ilaç gibi geldi sağol canımmmBöyle doğal bişey hiç denemedim valla. Çok kolaymış hemen yapam :)
Çoook iyi etmişsin kardiş ben de yaptım bi hovardalık
Hmm olayı şimdi çaktım, eşleri etiketliyormuşuz
Eyvahlar olsun, çiçeğim burnumda cezayı yiyecektim az kalsınteşekkür ederim takım arkadaşım dikkat edicem.
Sabah ve akşam o kadar mini mini bir menü olmuşki dondurmaları görmedim bileee
Ne kadarda karizmatik bir erik ismi böyle
Canım dün baklavayı gözyaşları içinde uğurlamıştık bugün de helva mı geldi
Asıl şimdi güçlü hissetme zamanı. Bugün bunları reddetmeyi başarmışsın sen daha neleri geri çevirirsin. Öldürmeyen şey güçlendirir, acı yok raki
Şüşkoluğunu cips dünyasına borçlu olan bir yemeksever olarak 3al2 öde kampanyasına gösterdiğin direnişten dolayı seni kutluyurum barga
Aynen öylebenim de önümüzdeki hafta erkek arkadaşım askerden gelecek. ona her şeyin olduğu bir yılbaşı sepeti hazırlamayı düşünüyorum o yüzden bugün tüm abur cubur ve içkileri kestim. bir ara ben de pes etmeye ve 3 pringles alıp 2 ödemeye çok yakındım. yersem yakacağım başka yolu yok. hedefim net kaloriyi 900 ve aşağısında tutmakta, şimdilik yemem iyi ama fazla yersem fazla spor yapacağım.
dua et bazı yazıları kaldırdılar. NAL GİBİ OBEZ Yazıyodu bazılarımızdaBu ibreler de ne güzelmiş böyle şüşkoluğumu afilli şekilde tasdikliyor. Tşkler ibreler.
Alışmıştır o ayrı canım Yine de dikkatli olabiliriz bence, çoğu kadın kazenin erkek olduğunu bile bilmiyoAlışmıştır artık o bir sürü bayan olan platformda ne yazılar görüyor kimbilir
Sinirlerim bozuldudua et bazı yazıları kaldırdılar. NAL GİBİ OBEZ Yazıyodu bazılarımızda
Alışmıştır o ayrı canım Yine de dikkatli olabiliriz bence, çoğu kadın kazenin erkek olduğunu bile bilmiyoerkek kullanıcı yasak olduğu için. Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım
Aynen öyle
Sevenler kavuşacak öyle miyaşasın
Sinirlerim bozulduhanııım hanııım ben buraya depresyona girmeye gelmedim diye ağlak mektup yazardım yetkililere, iyi ki kalkmış. Nal ne yaaa slfllsf
Açma ibrelerini sende anacım bak ben dayanamadım kaldırdımSinirlerim bozulduhanııım hanııım ben buraya depresyona girmeye gelmedim diye ağlak mektup yazardım yetkililere, iyi ki kalkmış. Nal ne yaaa slfllsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?