- 23 Ocak 2016
- 36.267
- 52.696
- 598
Üst mü 85 bile büyük vay anasını benim evlenirken 75 di nasıl geldi 95 e bilmemBenim üstüm yok altım çok85 bile büyük geliyo
Üstünü giyin hemenBenim üstüm yok altım çok85 bile büyük geliyo
Niye kızÜstünü giyin hemen
Üstüm yok yazmışsınNiye kız
Üst mü 85 bile büyük vay anasını benim evlenirken 75 di nasıl geldi 95 e bilmem
85 mi yapıyor bunlarıben de 85d 'yim ve hem günlük hayatta hem sporda çok zorlanıyorum. spor sürecinin bir yerinde kendiliğinden küçülmezse ameliyat olmayı düşünüyorum, bende kamburluğa ve sırt ağrısına çok sebep oluyor.
85 mi yapıyor bunları
Ehehebacak üstüm 63'tü galiba, hala 63. spor salonuna başlasam atıcam kendimi bisikletin üzerine, vurucam kırbacı vurucam kırbacı...
Çevreden mi bahsediyorsun canım ben tamamen göğüs büyüklüğünden bahsediyorumsayı kısmı önemli değil ki, o kilo alıp verdikçe değişen sırt ölçün. cup sorun olan. 85a olsam böyle olmazdı, d çok ağırlık yapıyor.
C en ideali yea :)sayı kısmı önemli değil ki, o kilo alıp verdikçe değişen sırt ölçün. cup sorun olan. 85a olsam böyle olmazdı, d çok ağırlık yapıyor.
Gııııızzzzz grupta abi varC en ideali yea :)
Canım memişlerim
Üstüm yok altım çok yazmışsın artık altına kaç kat ne giydiysen
Göğüs ölçüsü 80-85 olan kısımlar değil aslında. Onlar sırt çevresiÇevreden mi bahsediyorsun canım ben tamamen göğüs büyüklüğünden bahsediyorum
Çevreden mi bahsediyorsun canım ben tamamen göğüs büyüklüğünden bahsediyorum
O ne gülüm ne a sı ne b siBen a b c d hiç anlamıuorum
Ayy ben onu unuttumGııııızzzzz grupta abi varHaydi uyuyun
Evet çevre kısmı onu biliyorum ama benim o çevre değil göğsün üst kısmı büyük taşıyor yukarı anladınGöğüs ölçüsü 80-85 olan kısımlar değil aslında. Onlar sırt çevresi
Ama trde üretim yapan firmalarda bi algı sorunu var
C en ideali yea :)
Canım memişlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?