Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooo motivated already hanımdan göz kamaştıran bir menü gelmiş zaten o kinoayı gördüm mü benim için her şey tamam oluyo. Yanında İskender de gömsen sağlıklı bi menü gibi geliyo ama bu liste gerçekten güzel, 3 vakte kadar feci eksi gelicek. Ben kendi cezamın 10 tanesini gerçekleştirebilmişken senin 30 tane destek fonu oluşturman... ben de sana geriden 50 kere zıpzıp desteği vericem bugün

Ekmeksiz hamburgerler beni çok etkiliyo

Herkeslere selamlar,
4.gün menüm karşınızda

sabah 08.30 bir adet minik muz

öğlen 12.30
4 adet çiğköfte
11 badem
2 kaşık avokado salatası
1 ince dilim cheddar

akşam 19.30
5-6 kaşık et sote
Domatis salatalık
1 çk muhammara
1 küçük küp karpuz
Kocaman bir bardak ayran

bugün iş yerinde yeni gelen börek çörek ürünlerinin tadımı vardı, bildiğim için kendime iş uydurup kaçtım. İkram etmek için odaya gelip bulamamışlar

su 2lt yi aşacak, sporu güç yetirebilirsem yapicamm.

MotivatedAlready

Yalniz degilsin :)
6da kalkip 7.30da mesai baslayip orda da totom sandalye gormuyor. 15 de cikip cocuklari annemdem alayim derken saat 16.30 oldu. Bari yemegi annemde yapayim is donusu esim bizi alsin diye yemekdi cocuklari disari cikar derken 18.15 gibi evin oraya gelip kizim disariya doyamadi diye 1 saat parkdaydik. Sonra mutfak alisverisine gidp 19.30 gibi gelip hemen aksam yemegimi yedi sonra yine cocuklar ile oynama fasli. Saat 21.40 ve ben bittim. Cocuklar hala ayakda
Hic ev isi yapmadim bulasik makinasi doldurma disinda

Selam kızlar kazen abi ve sevgili eşim JaneRizzoli

sabah: uyanınca kiraz saplı yeşil çay 3 badem

2 yumurtadan omlet, yarım dilim ekmek, 3 zeytin biraz peynir 3 kk kaşar peynir

ara 5 badem

Akşam: 1 porsiyon tavuk göğsü (baya bi büyük porsiyon ) Salata 1 bardak ayran

ara türk kahvesi

Su: 2 lt anca. 3 tamamlarım
Spor 4000 Adım

Puan 200 Arrietty_

4 köfte ve salata yedim :)

Tahmin edebiliyorum canım rutine binmiş oluyor di mi herşey. Neyse ki benim için masalsılığını koruyor
Özgecim öyle güldüm öyle güldüm ki bunlara anlatamam. Dün arabadaydik bakarken ben bunlara bizimkiler de bana gülüyordu
Sonuncusu iyice beni benden aldı
Şampiyonluğa yürüceksiniz anlaşılan FitFiliz usta oldun artık bu hafta bana şampiyonluğu yaşat şekerim bak sen de yerini korumuş olacaksın
High five yapalım uçan basketçi çarpışması yapalım diyenler var
Çantaları hazırla şekerim
Ah canım harbiden şanssız haftam denk geldin. Bugün gayet iyiydi. Yarınki mangalı da atlatirsam Çarşamba perşembe aç gezicem
Canim seni de beklerim sayfama @dolca.vita instada iiyi yapmissim canim bazen degisiklik iyi oluyor
Bakayım hemen güzelim
Kolay gelsin işlerin bol olsun Özlemcim
Di mi ama hurmasiz olmaz. Her tarife ekliyor nerdeyse diyettekiler

Sen iste uçan arabaları bile çarpıştırırız
Aynen bu şekil geldi aklıma

Eklentiler

• images (9).webp
    10 KB · Görüntüleme: 23
Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunum
Yalniz degilsin Bende 7-24 evde mesaim var simdilik. Bu saatler ancak oturuyorum. Dusunu aldirip uyuttum, benim de gozum kapaniyor

Niloyatospikk alintilamamişim ama kahve yanındaki yumurtan aklimdan gitmiyor.

Ben şimdi bunu nasıl unutucam. Var mı bir önerin
Aslında ben onu kahvaltıya kaynatmıştım tahinli simit olunca yüklenmeyim dedim ee kahvenin yanında çukulata yok yımırta yımırta yımırta gorklucam yakında heeeee
10 senedir bu eve ilk defa koliyle yımırta girdi

Sjsjsjjsh işte böyle böyle kilo aldık ben de eskiden günümü sağlıklı geçirince akşama arkadaşlarımla dışarı çıkıp ya bir şey gömerdim yada evdeki cipsleri/çikolataları yerdim
Bunu farkedince bir aydınlanma geçirdim nirvana benimdi
Mekik için de endişe etmene gerek yok yaparsın sen

Yarın ki mangal mı başkalarına değil kuzum sana gelcek ilk önce çanta bak bak hele bir de başkalarına çanta he

Sen yi dur ben burda 1 saattir zumba yapıyorum totom başım ter içinde

Ayy çok tatlıdır o şimdi emekliyor mu büyüyünce laf söz dinlemiyorlar öyleyken yedir yesin içir içsin büyüdü mü nerdeeee
Emeklemeye çalışıyor ama ayakta durmayı daha çok seviyor bu ara
Evet tam sevilmelik zamanı , şirinlik de yapıyor erkek

ahahah herkeste bir koşturmaca ve bu yoğunluğun baş rolünde hep

Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunum

Yalniz degilsin Bende 7-24

yalnız olmadığıma sevindim benim de gözler gidiyor şimdi tam 1 saat oturabildim

Ayy çok beğendim menünü

E mangal ne güzel işte bol bol et yersin ekmeksiz tabi, yanında da salata oh

Yarın ki mangal mı başkalarına değil kuzum sana gelcek ilk önce çanta bak bak hele bir de başkalarına çanta he

Sen yi dur ben burda 1 saattir zumba yapıyorum totom başım ter içinde

(Kaçamam kuzum mangal işinden. Aslında benlik degil biliyomusun. Mangalı da sevmem pikniği de. Çocuklar çok hevesli . Hatta eşime dedim sen mangalı yapsan ben gelmesem. Pişirip eve getir diye ama tabi kabul etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…