Oooo motivated already hanımdan göz kamaştıran bir menü gelmişİyi akşamlar herkese
Sabah
Domates-salatalık
1 dilim büyük boy hindi füme
1 dilimden az kepekli ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 bardak yeşil çay
Akşam
4 adet tavuk ızgara
Kinoalı yoğurt
1,5 avuç çiğ kuruyemiş
Su 2,5 L
Spor
200 zıplama (ceza ✔) (puana dahil mi bilmiyorum) 400 puan
30 mekik (destek fonu) 90 puan
Sabah açken HİİT 20 dk 200 puan
Toplam 690 puan
pesto26
Ekmeksiz hamburgerler beni çok etkiliyoBugünkü menüm
Sabah biraz zeytin, biraz peynir çay
Sonra denize gittik
Arada çay +hurma (hurma taşıyorum artık)
Öğlen hamburger köftesi (sadece köfte ekmeksiz) yanına da ekstra domates istedim
Akşam: 2 yumurtadan krep, biraz da lorlu biber, iki yudum da ekmek, yarım domates
Bol bol su
The end☺
Niloyatospikk
Öyle çok hamurişi yerdim ki şimdi nasıl dayandigima kendim de şaşırıyorum.Ekmeksiz hamburgerler beni çok etkiliyo
Biri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku
4 köfte ve salata yedim :)Cok cok guzel bir gun..
Aksam ne yiyeceksin kuzum, sporlar sahaneeee
Onum arkam sagim solum, saklanmayan yumurtaaaaaaaa
Ooo fotolu menu, cokkk heyecanli :)
Gupguzel birgun olmus canim..
Her zaman ki gibi harika birgun, o pms siskinligide 2-3 gune gider kuzum, nasilsin gorusmeyeli?
Jelibonlar yenmemis coook sevindim :)))
Guzel birgun olmus eski esim:)
Aksam az yemissin, biskuvileri kompanse etmissin...
Canim aksam cok karistirmissin ve cok gec yemissin.
En gec 7de yemek isini bitirmeye calis..
Zumbayla biraz telafi edersin umarim..
Cok cok guzel canim
Harika birgun olmus Filizim, bende hurma aldim sonunda, cok mutluyum..
Tahmin edebiliyorum canım rutine binmiş oluyor di mi herşey. Neyse ki benim için masalsılığını koruyorAaaa dizilere bakılırsa sen de bu tarafların kültüründen hoşlanıyorsun canım:) Sherlock ben de seviyorum, outlander yarım kaldı, diğerine hiç bakmadım. Bu aralar ay bi bölüm daha izlemicem diye diye içimi kararta kararta dark izliyorum:) ben de seneler önce öğrenciyken edinburgh ve glasgowu görmüştüm, o dönemde buraları o kadar sevmiştim ki nasip işte evlilikten sonra geldim. Güzel ama o zamanlarda hem gençlik başımda dumanhem de kısa vadeli olduğu için farklı bi tadı vardı, şimdi de memnun olmama rağmen iç bayılmaları yaşadığım da oluyor:) işler rutine bağladığında insan can sıkacak yeni şeyler buluyor ya öyle işte:)
Özgecim öyle güldüm öyle güldüm ki bunlara anlatamam. Dün arabadaydik bakarken ben bunlara bizimkiler de bana gülüyorduBayiliyorum bu karikatur serisine , beraber gulelim :))
Eki Görüntüle 2664968
Eki Görüntüle 2664969
Eki Görüntüle 2664970
Eki Görüntüle 2664971
Eki Görüntüle 2664974
High five yapalım uçan basketçi çarpışması yapalım diyenler varŞampiyonluğa yürüceksiniz anlaşılanFitFiliz usta oldun artık bu hafta bana şampiyonluğu yaşat şekerim bak sen de yerini korumuş olacaksın
Ah canım harbiden şanssız haftam denk geldin. Bugün gayet iyiydi. Yarınki mangalı da atlatirsam Çarşamba perşembe aç gezicemİsteyene çantalar benden bedavagücünü bulan gelsin kapışalım bu hafta biziz birinci
Canım kilo çok veren kim varsa ona dal kuzumvalla büyük oynuyoruz karşıdaki patron basacak banı oturcaz toto üstüne
Gülüm bak biraz daha gayret bikaç güncük ben de çıkıcam birazdan dışarı işlerim var ama yürüyerek gidicem artık Bursayı dolaşırım
Bakayım hemen güzelimCanim seni de beklerim sayfama @dolca.vita instada iiyi yapmissim canim bazen degisiklik iyi oluyor
Di mi ama hurmasiz olmaz. Her tarife ekliyor nerdeyse diyettekilerCok cok guzel bir gun..
Her zaman ki gibi harika birgun, o pms siskinligide 2-3 gune gider kuzum, nasilsin gorusmeyeli?
Cok cok guzel canim
Sen iste uçan arabaları bile çarpıştırırızEyvallah gankim, high five kurtarmaz uçan basketçi çarpışması yapmalıyız
Dersi kaynattığımız kadar sınav geçmesini de biliriz hocam.... (neden böyle bitirim triplere girdim bilmiyorum )
Kdkfkfg teveccühün beybim ben de sana karşı zinhar boş değilim kıps kıps
Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunumCok cok guzel bir gun..
Cok cok guzel canim
Yalniz degilsinBiri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku
Aslında ben onu kahvaltıya kaynatmıştım tahinli simit olunca yüklenmeyim dedim ee kahvenin yanında çukulata yok yımırta yımırta yımırta gorklucam yakında heeeeeNiloyatospikk alintilamamişim ama kahve yanındaki yumurtan aklimdan gitmiyor.
Ben şimdi bunu nasıl unutucam. Var mı bir önerin
Sjsjsjjsh işte böyle böyle kilo aldıkOooo motivated already hanımdan göz kamaştıran bir menü gelmişzaten o kinoayı gördüm mü benim için her şey tamam oluyo. Yanında İskender de gömsen sağlıklı bi menü gibi geliyo ama bu liste gerçekten güzel, 3 vakte kadar feci eksi gelicek. Ben kendi cezamın 10 tanesini gerçekleştirebilmişken senin 30 tane destek fonu oluşturman... ben de sana geriden 50 kere zıpzıp desteği vericem bugün
Yarın ki mangal mıTahmin edebiliyorum canım rutine binmiş oluyor di mi herşey. Neyse ki benim için masalsılığını koruyor
Özgecim öyle güldüm öyle güldüm ki bunlara anlatamam. Dün arabadaydik bakarken ben bunlara bizimkiler de bana gülüyordu
Sonuncusu iyice beni benden aldı
High five yapalım uçan basketçi çarpışması yapalım diyenler var
Çantaları hazırla şekerim
Ah canım harbiden şanssız haftam denk geldin. Bugün gayet iyiydi. Yarınki mangalı da atlatirsam Çarşamba perşembe aç gezicem ☺☺
Bakayım hemen güzelim
Kolay gelsin işlerin bol olsun Özlemcim
Di mi ama hurmasiz olmaz. Her tarife ekliyor nerdeyse diyettekiler
Emeklemeye çalışıyor ama ayakta durmayı daha çok seviyor bu araAyy çok tatlıdır o şimdi emekliyor mu büyüyünce laf söz dinlemiyorlar öyleyken yedir yesin içir içsin büyüdü mü nerdeeee
Yalniz degilsin :)
6da kalkip 7.30da mesai baslayip orda da totom sandalye gormuyor. 15 de cikip cocuklari annemdem alayim derken saat 16.30 oldu. Bari yemegi annemde yapayim is donusu esim bizi alsin diye yemekdi cocuklari disari cikar derken 18.15 gibi evin oraya gelip kizim disariya doyamadi diye 1 saat parkdaydik. Sonra mutfak alisverisine gidp 19.30 gibi gelip hemen aksam yemegimi yedi sonra yine cocuklar ile oynama fasli. Saat 21.40 ve ben bittim. Cocuklar hala ayakda
Hic ev isi yapmadimbulasik makinasi doldurma disinda
Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunum
Yalniz degilsinBende 7-24
Ayy çok beğendim menünüSelam kızlar kazen abi ve sevgili eşimJaneRizzoli
sabah: uyanınca kiraz saplı yeşil çay 3 badem
2 yumurtadan omlet, yarım dilim ekmek, 3 zeytin biraz peynir 3 kk kaşar peynir
ara 5 badem
Akşam: 1 porsiyon tavuk göğsü (baya bi büyük porsiyon) Salata 1 bardak ayran
ara türk kahvesi
Su: 2 lt anca. 3 tamamlarım
Spor 4000 Adım
Puan 200Arrietty_
Hıc yapmadım daha once denemek ıstıyorumDetoks yapmayi planliyorsan eger 1-2 gunden fazla yapma canim.
Bana sorarsan gerek yok boyle bir seye ama yapmak istiyorsan kisa vadeli yapmakta ozgursun :)
E mangal ne güzel işte bol bol et yersinTahmin edebiliyorum canım rutine binmiş oluyor di mi herşey. Neyse ki benim için masalsılığını koruyor
Özgecim öyle güldüm öyle güldüm ki bunlara anlatamam. Dün arabadaydik bakarken ben bunlara bizimkiler de bana gülüyordu
Sonuncusu iyice beni benden aldı
High five yapalım uçan basketçi çarpışması yapalım diyenler var
Çantaları hazırla şekerim
Ah canım harbiden şanssız haftam denk geldin. Bugün gayet iyiydi. Yarınki mangalı da atlatirsam Çarşamba perşembe aç gezicem ☺☺
Bakayım hemen güzelim
Kolay gelsin işlerin bol olsun Özlemcim
Di mi ama hurmasiz olmaz. Her tarife ekliyor nerdeyse diyettekiler
Yarın ki mangal mıbaşkalarına değil kuzum sana gelcek ilk önce çanta bak bak hele bir de başkalarına çanta he
Sen yi dur ben burda 1 saattir zumba yapıyorum totom başım ter içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?