Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha 1 sene oldu ben bu okula geleli. 3 yılım dolsun baska bir okul isteyebilirim çünkü idare biraz sorunlu. Buda insani baya geriyor
Evet öyle bir ortamda çalışmak hep zor. Bizim idaremiz fena değil aslında. Ama ben yine de yakın bir okul açılırsa şansımı deniyeyim diyorum

Evet öyle bir ortamda çalışmak hep zor. Bizim idaremiz fena değil aslında. Ama ben yine de yakın bir okul açılırsa şansımı deniyeyim diyorum
Öğretmen arkadaşlarla çok iyiyiz ayrılmak istemeyiz ama idareden dolayı 3 yılı dolan herkes isteyecek sırayla gidecez sanirim. Problemli bir müdür yardımcısı çok şükür ceza aldı öğretmenliğe dondu bask a bir okulda ama hala var sorunlular

Afiyet olsun baltopagi
Kazen hangi uygulama bu
Ayaklarina saglik
Bende daha fazla canim
Canımmm güzel haberlerle gel

8 buçuk aylık , 1 aydır işe başladım, bugün istan ettim hiç oturduğumu bilmiyorum kaç gündür , ofiste de aynı telaş işler yoğun
Bende oyleyim canimmm

Bugün ki sporlar
8 bin küsür adım neden süre 11 dk gösteriyor anlamadım
1 saat zumba
‍15 dk egzersiz
Vay be bir saat zumba mıı. Bende bi ara o kadını takip ediyodm kadın süper yaa.

bende 1 sepet ütü yaptım. Şimdi yarın için yemek yapıyorum yemek pişerken dolabımı düzelticem pazar gibi oldu. Sonra da yatış inşallah

Zaten zumbada başkasını sevmiyorum ben enerjisi müthiş. Maşallah de yarın dıngılmayım

Çok sağol canım inşallah tutmuştur bebeklerim dualarınız için çok teşekkürler

Yawrukush kartaliçem ☺ nasıl geçiyor günün? Akın'a kaptirmamişsın galiba henüz bilgisayarını
Ben yine çok yoruldum. Yorgunluktan kalkıp yatamıyorum
Ahh canim Arasi uyutuyordum simdi gordum bu mesaji:)
Akin bu hafta mola aldi, ders almadim bu haftalik.
Sende su kusu olmussun:)

Tansucum misafirlige mi gittin?
Pide, kadayif, dondurma olmamis gulum.
Yarin 10 dk adimlama yap olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…