- 23 Ocak 2016
- 36.171
- 52.504
- 598
Yok göbek kasına devam valla dedim ben kas istiyorum dumble mı alcan napcan başlaOnun kas yapma serüveni başladı mı bari niloyacim
Evet farkettim sonra dk drı diye genelde jeton geç düşer benim kusura bakmaİlahi yaa bende sulu bısey sandımdıfk degıl dakıka dk yazacaktım yanlıs olmus
Şöyle bol su ıcılen bısey yenmeyen bi detoks benı anca kendıme getırır sanırım
Canm benm iki yıl oldu be sene hakkım yok. Olursa seneye insallahhhM MaviFeslegen @JaneRizzoliMelek Ada @BlueSkyyyy @deniz diyette
Kızlar il içi tayin isticek misiniz? Bekleyip duruyorum ama hala belli olmadı boş okullar
Daha 1 sene oldu ben bu okula geleli. 3 yılım dolsun baska bir okul isteyebilirim çünkü idare biraz sorunlu. Buda insani baya geriyorM MaviFeslegen @JaneRizzoliMelek Ada @BlueSkyyyy @deniz diyette
Kızlar il içi tayin isticek misiniz? Bekleyip duruyorum ama hala belli olmadı boş okullar
Öğretmen işgali altında resmen 4. TakımM MaviFeslegen @JaneRizzoliMelek Ada @BlueSkyyyy @deniz diyette
Evet öyle bir ortamda çalışmak hep zor. Bizim idaremiz fena değil aslında. Ama ben yine de yakın bir okul açılırsa şansımı deniyeyim diyorumDaha 1 sene oldu ben bu okula geleli. 3 yılım dolsun baska bir okul isteyebilirim çünkü idare biraz sorunlu. Buda insani baya geriyor
Hayırlısi bakalım, benimki güncellenmiş bazı arkadaşların gözükmüyorCanm benm iki yıl oldu be sene hakkım yok. Olursa seneye insallahhhevet henüz açıklanmamış maalesef ben de arada bakıyorum. Mebbis te puanlar da güncellenemedi
Öğretmen arkadaşlarla çok iyiyiz ayrılmak istemeyiz ama idareden dolayı 3 yılı dolan herkes isteyecek sırayla gidecez sanirim. Problemli bir müdür yardımcısı çok şükür ceza aldı öğretmenliğe dondu bask a bir okulda ama hala var sorunlularEvet öyle bir ortamda çalışmak hep zor. Bizim idaremiz fena değil aslında. Ama ben yine de yakın bir okul açılırsa şansımı deniyeyim diyorum
Afiyet olsun baltopagiIlk defa fotoğraflı menü paylaşıyorum. Aman Allahım.ne kadar heyecanlı
+ olarak 3 ceviz 10 fındık var akşam üstü gizlice yedim.
Birgaripanne
Edit ;
Su 3 litre olur.
Spor 30 dk eliptik
100 twist
50 squat
Toplam 660 puanArrietty_
Kazen hangi uygulama buBu aksam 4 rekor birden geldi ...Eki Görüntüle 2665291 Eki Görüntüle 2665292 Eki Görüntüle 2665293 Eki Görüntüle 2665294 Eki Görüntüle 2665295
Bende daha fazla canimBiri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku
Bende oyleyim canimmmCanımmm güzel haberlerle gel
8 buçuk aylık , 1 aydır işe başladım, bugün istan ettim hiç oturduğumu bilmiyorum kaç gündür , ofiste de aynı telaş işler yoğun
Vay be bir saat zumba mıı. Bende bi ara o kadını takip ediyodm kadın süper yaa.Bugün ki sporlar
8 bin küsür adım neden süre 11 dk gösteriyor anlamadım
1 saat zumba
15 dk egzersiz
Zaten zumbada başkasını sevmiyorum ben enerjisi müthiş. Maşallah de yarın dıngılmayımVay be bir saat zumba mıı. Bende bi ara o kadını takip ediyodm kadın süper yaa.
bende 1 sepet ütü yaptım. Şimdi yarın için yemek yapıyorum yemek pişerken dolabımı düzelticem pazar gibi oldu. Sonra da yatış inşallah
Çok sağol canım inşallah tutmuştur bebeklerim dualarınız için çok teşekkürlerBizi habersiz birakma, guzel hberlerle geleceksin insallah, dualarim seninle..
Neyin artisi bu kuzum??
Haftaya cok guzel bir eksiyle baslamissiniz..
Az hasarli bir baslangic olmus neyseki :)))
Anladim canim, menulerini yazmayi unutma olur mu :)
Eksiyle haftaya baslamak harika :)
canim cumaya gider artilar:)
Sabitte guzel sampiyonum :)
Ooooo harika :)
Ne guzel bir eksi
Cumaya guzel bir eksi gelir :)
Canim sebze yemegi agirlikli beslen, vejateryan misali..
Yemedim de Zeynebim bu jelibonlari...
Cok az bir arti , cumaya eksi olur:)
Bu gecici bir arti, yarin eksi gorursun Banucum:)
Harikasin :))
Ahh canim Arasi uyutuyordum simdi gordum bu mesaji:)Yawrukush kartaliçem ☺ nasıl geçiyor günün? Akın'a kaptirmamişsın galiba henüz bilgisayarını
Ben yine çok yoruldum. Yorgunluktan kalkıp yatamıyorum
Amin canım inşallah dua edin sonucum pozitif çıksınCanımmm güzel haberlerle gel
8 buçuk aylık , 1 aydır işe başladım, bugün istan ettim hiç oturduğumu bilmiyorum kaç gündür , ofiste de aynı telaş işler yoğun
Az yemissin gulum..Bugunku menum
Sabah çay peynır zeytın
Ara karpuz kavun
Aksam erik börülce salatası
Gun ıcınde meyve yedım pek bısey yemedım baska
Spor 25 dk zumba
Su 1.5 lt
Gonlunden en cok gecen olsun dilerim canim:)Hayırlısi bakalım, benimki güncellenmiş bazı arkadaşların gözükmüyor
Tansucum misafirlige mi gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?