Müthiş gidiyorsunAra veriyorum tam tamına 1 saat zumba yaptım yarım saat+10 dk ara+1 yarım saat daha sonra 15 dk TV de spor videosu açıcam sonra duş hele bi erimesinler yarın da çubuk kraker detoksu uygulucam denendi onaylandı tarif verilir
Ayy diyorum ya çok tatlıdır o öp benim içinEmeklemeye çalışıyor ama ayakta durmayı daha çok seviyor bu ara
Evet tam sevilmelik zamanı , şirinlik de yapıyorerkek
ahahah herkeste bir koşturmaca ve bu yoğunluğun baş rolünde hep
yalnız olmadığıma sevindim benim de gözler gidiyor şimdi tam 1 saat oturabildim
Vallaha gırdım ama goremedım canımProfilinden hesap detaylarına gir göreceksin canım
Kafam bildiğin su sıksan akacak yaniMüthiş gidiyorsunbayıldım sporlarına
En aşağı doğru indiğinde kilo boy falan çıkıyor çıkması lazım yani hesap detaylarına tıklayıncaVallaha gırdım ama goremedım canım
Bende zumba yaptkm 25 fk ne kadar cok dıye sevınıyordummAra veriyorum tam tamına 1 saat zumba yaptım yarım saat+10 dk ara+1 yarım saat daha sonra 15 dk TV de spor videosu açıcam sonra duş hele bi erimesinler yarın da çubuk kraker detoksu uygulucam denendi onaylandı tarif verilir
Canim moralini sakin bozma, ben yarin bile tartid eksi gorecegini dusunuyorum.Ay umuyorum canımhaklısın , nohuta kimyon da koydum ama yine de şişkinlik yaptı
19000 adım süper
İnşallah özgecim hiç beklemiyordum hatta fazla vereceğimi de düşündüm ödül öğünümü bile 1 kase dut gibi daha masumane birşey seçtim ve bütün gün hiç oturmadım
Harika egzersizler:)Bu aksam 4 rekor birden geldi ...Eki Görüntüle 2665291 Eki Görüntüle 2665292 Eki Görüntüle 2665293 Eki Görüntüle 2665294 Eki Görüntüle 2665295
Guzel bir gun olmus canim ama az yemissin..İyi akşamlar herkesebugünki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
öğle:
1 kase mercimek çorbası
0.75 p tavuk sote
1 kase çoban salata
Akşam:
1 adet kırmızı kapya biber dolma
1 kase yoğurt
Akşam yemek dolma yapmıştı annem acıkmıştım bir tane yedim bıraktım başka da yemedim ve tabiki yine iş güç koşturmaca yeni oturdum
Su: 3.250 lt olacak
Spor : 150 puan -2700 adım ve ev işleri
Yawrukush @Ceydos Arrietty_
Hic yalniz degilsin kuzum, calismak, anne olmak, es olmak bunlarin hepsi bir arada o kadar agirki...Biri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku
Nerede calisiyorsun canim?Herkeslere selamlar,
4.gün menüm karşınızda
sabah 08.30 bir adet minik muz
öğlen 12.30
4 adet çiğköfte
11 badem
2 kaşık avokado salatası
1 ince dilim cheddar
akşam 19.30
5-6 kaşık et sote
Domatis salatalık
1 çk muhammara
1 küçük küp karpuz
Kocaman bir bardak ayran
bugün iş yerinde yeni gelen börek çörek ürünlerinin tadımı vardı, bildiğim için kendime iş uydurup kaçtım. İkram etmek için odaya gelip bulamamışlar
su 2lt yi aşacak, sporu güç yetirebilirsem yapicamm.
MotivatedAlready
Off off off sende ari gibi olan kadinlardansin, daha tanidigim gunden beri 1 sn durdugunu hatirlamiyorum..Yalniz degilsin :)
6da kalkip 7.30da mesai baslayip orda da totom sandalye gormuyor. 15 de cikip cocuklari annemdem alayim derken saat 16.30 oldu. Bari yemegi annemde yapayim is donusu esim bizi alsin diye yemekdi cocuklari disari cikar derken 18.15 gibi evin oraya gelip kizim disariya doyamadi diye 1 saat parkdaydik. Sonra mutfak alisverisine gidp 19.30 gibi gelip hemen aksam yemegimi yedi sonra yine cocuklar ile oynama fasli. Saat 21.40 ve ben bittim. Cocuklar hala ayakda
Hic ev isi yapmadimbulasik makinasi doldurma disinda
Spor az olmus gerisi cok cok guzel kuzum :)Selam kızlar kazen abi ve sevgili eşimJaneRizzoli
sabah: uyanınca kiraz saplı yeşil çay 3 badem
2 yumurtadan omlet, yarım dilim ekmek, 3 zeytin biraz peynir 3 kk kaşar peynir
ara 5 badem
Akşam: 1 porsiyon tavuk göğsü (baya bi büyük porsiyon) Salata 1 bardak ayran
ara türk kahvesi
Su: 2 lt anca. 3 tamamlarım
Spor 4000 Adım
Puan 200Arrietty_
Sevindim iyi olmana canim, oglusu da op yerime :)Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunum
Yalniz degilsinBende 7-24 evde mesaim var simdilik. Bu saatler ancak oturuyorum. Dusunu aldirip uyuttum, benim de gozum kapaniyor
Öyle yapicam Banu'cum yine de kısa vadede artı getiriyor bana et yemekE mangal ne güzel işte bol bol et yersinekmeksiz tabi, yanında da salata oh
25 fk nedir canım anlayamadımBende zumba yaptkm 25 fk ne kadar cok dıye sevınıyordummsen uçmuşsun benım bacaklarım agrıdı bukadarında
Detoks arıyordum bende varsa tarıfın alırım bi tutam
Sporu kaçıştan mı saysak adamlara resmen tuzak kurmuşsunHerkeslere selamlar,
4.gün menüm karşınızda
sabah 08.30 bir adet minik muz
öğlen 12.30
4 adet çiğköfte
11 badem
2 kaşık avokado salatası
1 ince dilim cheddar
akşam 19.30
5-6 kaşık et sote
Domatis salatalık
1 çk muhammara
1 küçük küp karpuz
Kocaman bir bardak ayran
bugün iş yerinde yeni gelen börek çörek ürünlerinin tadımı vardı, bildiğim için kendime iş uydurup kaçtım. İkram etmek için odaya gelip bulamamışlar
su 2lt yi aşacak, sporu güç yetirebilirsem yapicamm.
MotivatedAlready
Bende hic detoks yapmadim canim ama yumurta detoksu, kabak detoksu vs vs cok cesitli detokslar yapan arkadaslar oldu takimda..Hıc yapmadım daha once denemek ıstıyorum
Onerdıgın varmı detoks
Harikasin :)Ara veriyorum tam tamına 1 saat zumba yaptım yarım saat+10 dk ara+1 yarım saat daha sonra 15 dk TV de spor videosu açıcam sonra duş hele bi erimesinler yarın da çubuk kraker detoksu uygulucam denendi onaylandı tarif verilir
Onun kas yapma serüveni başladı mı bari niloyacimEşim diyor kafaya koydun sen bu zayıflamayı adamın kafası şişti 1 saat müzikten çıktı balkona kafamın etini yedi kilo ver diye diye heh veriyoruz iştegel dedim senle de tango vals yapalım göbeği eritirsin
İlahi yaa bende sulu bısey sandımdı25 fk nedir canım anlayamadım
Zumba biraz mezdeke tarzıydı ondan 1 saat tuttum
Detoks şöyle canım sabahtan akşama kadar şu kırmızı paket çubuk krakerlerden yiyorsun.
Hamileyken açlıktan artık bulantı da var bayılmayim diye yediğim bişeydi çok kilo vermiştim patenti bana ait Çubuk Kraker detoksu
Şöyle bol su ıcılen bısey yenmeyen bi detoks benı anca kendıme getırır sanırımBende hic detoks yapmadim canim ama yumurta detoksu, kabak detoksu vs vs cok cesitli detokslar yapan arkadaslar oldu takimda..
Nasil bir detoks yapmak istiyorsun canim?
Ben istemeyeceğimM MaviFeslegenJaneRizzoli Melek Ada BLU3 deniz diyette
Kızlar il içi tayin isticek misiniz? Bekleyip duruyorum ama hala belli olmadı boş okullar
Yumurta deme nolursunBende hic detoks yapmadim canim ama yumurta detoksu, kabak detoksu vs vs cok cesitli detokslar yapan arkadaslar oldu takimda..
Nasil bir detoks yapmak istiyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?